gosia-goja 14.02.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ivyczy to nie sa przypadkiem ramki OSPEL SONATA?Jesli tak to odradzamOna strasznie odstaja od sciany, moja kolezanka je ma i mowila mi ze strasznie sie tam kurz zbiera i ciezko to wyczyscicDlatego wybralam inne bo te tez mi sie podobaly na poczatku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ivy, Położyli dzisiaj fugę na cegłę w moich świetlikach, ale wieczorem, więc musi przeschnąć, bo na razie wygląda jak czarna. Wydaje mi się też, że trochę za płytko ją położyli. Generalnie mieli problem z dobraniem proporcji do właściwej konsystencji. Karolino, Jeśli mogę wyrazić swoją opinię , to nie robiłabym już tej płytki na gebericie Ściana w zupełności wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 mąż mówi by położyć na drugą ścianę w prysznicu - i chyba tak uczynimy jeśli ivi nam odsprzeda swoje? brakowałoby mi 6sztuk by tak móc zrobić, bo zakładam że żadna z posiadanych nie pęknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 mąż mówi by położyć na drugą ścianę w prysznicu - i chyba tak uczynimy jeśli ivi nam odsprzeda swoje? brakowałoby mi 6sztuk by tak móc zrobić, bo zakładam że żadna z posiadanych nie pęknie! i w łasnie z tym pomysłem chciałam wrócić jak mam już interent. ivi odsprzeda bez problemu Płytki raczej solidne, nam żadna nie pękła mimo dziwnych otworków wycinanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 to mówisz, że będzie okej na dwie ściany obok siebie? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2014 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 to mówisz, że będzie okej na dwie ściany obok siebie? :rolleyes: tak, chciałam tak u siebie zrobić wstępnie ale pomyślałam że oszczędzę. Potem wyliczyłam płytki z zapasem i została mi jedna paczka, niestety za mało zeby zrobic/zabrakło3 szt/ a kolejnej paczki już nie chciałam kupować i w momencie robienia była na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no to biorę!! nikomu nie oddawaj mogą u Ciebie mieszkać jeszcze? czy zawalają i zabierać jaknajszybciej trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.02.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no to biorę!! nikomu nie oddawaj mogą u Ciebie mieszkać jeszcze? czy zawalają i zabierać jaknajszybciej trzeba? moga pomieszkać sa takie śliczne ze nie przeszkadzają Bywacie czasem w okolicy czy z dostawą będzie ? Moj P. bywa w tym woj, co masz wpisane w stopce wiec ewentualnie może być z dostawa kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 my bywamy gdy na zakupy jakieś jedziemy, albo w odwiedzinki do rodzinki... dogadamy się więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 17.02.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 gosia, przecież ta ramka to około 4 mm - nie powiedziałabym, że strasznie odstaje od ściany. Ja posiadam u siebie właśnie Sonatę i jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ŁukaszKarolina jedna ściana w zupełności wystarczy nie ma wrażenia chaosu. Ajwi i jak? udało się porównać odcienie bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 gosia, przecież ta ramka to około 4 mm - nie powiedziałabym, że strasznie odstaje od ściany. Ja posiadam u siebie właśnie Sonatę i jestem zadowolona! Chyba się zdecyduję na ta Sonatę, jakoś mi najbardziej pasuje ŁukaszKarolina jedna ściana w zupełności wystarczy nie ma wrażenia chaosu. Ajwi i jak? udało się porównać odcienie bieli? Byłam na ta chwilę wybrana biała, chyba najlepiej wygląda. Przymierzałam płytki do obu szafek ...chociaz kobieta zmienna jest wiec jeszcze pewnie coś sie może zmienić ...teraz musze poszuakć lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 21.02.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 ivy pragnę sie przywitac i powiedziec ze jest cudnie, slicznie, przeslicznie. Łazienka niebanalna a zarazem klasyczna, płytki na podłodze piekne no i ta cegła...... ob tak dalej bede często zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 24.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ivy, wzięłaś się już za układane cegiełek? Płytkarz od łazienek powiedział mi coś dziwnego, a mianowicie kazał zaimpregnować cegłę od spodu przed kładzeniem, żeby za dużo wody z kleju nie wciągnęła. Słyszałaś o takim patencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Ivy, wzięłaś się już za układane cegiełek? Płytkarz od łazienek powiedział mi coś dziwnego, a mianowicie kazał zaimpregnować cegłę od spodu przed kładzeniem, żeby za dużo wody z kleju nie wciągnęła. Słyszałaś o takim patencie? w weekend będziemy kłaść bo okazało sie ze ściany troche trzeba obok wyrównać bo nie sa idealne...bialy byc pod plytki wiec tynki nie sa równe a czym je impregnowac i czy to konieczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 25.02.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To, że na zewnątrz dobrze jest zaimpregnować, to wiedziałam, ale pierwszy raz słysałam, żeby też od spodu:sick: Myślałam, że Ty coś wiesz w tym temacie;)Pytałam znajomych, który mają cegłę i impregnowali tylko na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 25.02.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) A jaki impregnat, to mi płytkarz nie powiedział. Na szybko znalazłam np. taki: http://www.noxan.pl/elewacje/impregnat-do-betonu-cegly-klinkieru-kamienia.html#bezbarwny-impregnat-do-betonuO ile dobrze pamiętam, to Ty chcesz też cegiełki w łazience przy umywalce, więc tam to chyba powinnaś zaimpregnować od ewentualnego pochlapania wodą z mydłem itp. Edytowane 25 Lutego 2014 przez ella&co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.02.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To, że na zewnątrz dobrze jest zaimpregnować, to wiedziałam, ale pierwszy raz słysałam, żeby też od spodu:sick: Myślałam, że Ty coś wiesz w tym temacie;) Pytałam znajomych, który mają cegłę i impregnowali tylko na zewnątrz. A jaki impregnat, to mi płytkarz nie powiedział. Na szybko znalazłam np. taki: http://www.noxan.pl/elewacje/impregnat-do-betonu-cegly-klinkieru-kamienia.html#bezbarwny-impregnat-do-betonu O ile dobrze pamiętam, to Ty chcesz też cegiełki w łazience przy umywalce, więc tam to chyba powinnaś zaimpregnować od ewentualnego pochlapania wodą z mydłem itp. Nie słyszałam o impregnowania od spodu, myśle ze mojej cegle nie zaszkodzi klej Może te niektóre gipsowe trzeba zeby nie wychodziły żadne wykwity na powierzchni ? moja ma różne naturanle przebarwienia wiec chyba tej procedury jej oszczędzę Mam przy umywalce, nad impregnacją sie jeszcze zastanawiam bo to tylko małe wc gdzie okazjonalnie bedzie używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.03.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ivy, lazienka wyszła pieknie! Mam nadzieje ze zdecydowalas sie na biała szafke jakie lustro wybrałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 03.03.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Iwonko, byłem niedawno na spacerku w Twojej okolicy i widziałem, że Twój sąsiad ma FAJNĄ BRYKĘ Jego piesek tez niczego sobie. Jak Ci się układają tzw. stosunki sąsiedzkie? Nieustająco trzymam kciuki bo widzę, że u Ciebie praca wrze. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts