ellaco 03.03.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Jak Wam poszło z cegłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.03.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Iwonko, byłem niedawno na spacerku w Twojej okolicy i widziałem, że Twój sąsiad ma FAJNĄ BRYKĘ Jego piesek tez niczego sobie. Jak Ci się układają tzw. stosunki sąsiedzkie? Nieustająco trzymam kciuki bo widzę, że u Ciebie praca wrze. Pozdrawiam! Trzeba było zapukac jak byłeś obok jak pewnie widziałeś sporo u nas jeszcze do zrobienia ....nie mówie już nawet o ogrodzie tylko wnętrzu Stosunki sąsiedzkę bardzo dobrze, w sobotę byliśmy na kolacji prawie pożegnalnej bo sprzedali domek i bedziemy mieli w maju nowych wiec zobaczymy kto bedzie mieszkał obok. Bryka fajna a piesek do ludzi spokojny i przyjacielski ...wierze w to zawsze jak sie łasi do nas Podobno psów nie lubi tylko innych Jak Wam poszło z cegłą? niestety nie poszło z powodów powyżej, kolacj aprzeciągneła sie do 3 w nocy wiec niedziela była leniwa a sobota spedzona na malowaniu Okazał sie ze niestety coś tam jeszcze trzeba wyrównać i zamontowac /kupićuchwyty do blatu...a dopiero wczoraj znależliśmy deskę na nią Chyba sie termin przesunie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.03.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ivy, lazienka wyszła pieknie! Mam nadzieje ze zdecydowalas sie na biała szafke jakie lustro wybrałas ? szafka bedzie biała a lustro...sama nie wiem jeszcze , chyba powieszę/pomyślę jak bedzie szafka dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.03.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Cześć Ivy,fajnie wyszła ta łazienka. Super, że zdecydowałaś się na białą szafkę. Będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 03.03.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja dziś zakupiłam fugówkę, jaką widziałam chyba u Ciebie;) Ale nawet nie wiem kiedy jej użyję, bo ja "obciążona" 6 miesięcznym i 3 letnim balastem jestem;))) Dobrze, że znajdujecie czas na życie towarzyskie, przeciez nie samym domem człowiek żyje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 03.03.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Trzeba było zapukac jak byłeś obok jak pewnie widziałeś sporo u nas jeszcze do zrobienia ....nie mówie już nawet o ogrodzie tylko wnętrzu Nie chciałem przeszkadzać w pracy Stosunki sąsiedzkę bardzo dobrze, w sobotę byliśmy na kolacji prawie pożegnalnej bo sprzedali domek i bedziemy mieli w maju nowych wiec zobaczymy kto bedzie mieszkał obok. Bryka fajna a piesek do ludzi spokojny i przyjacielski ... Oj to szkoda, mogliście pożyczyć autko i szpanować w całej okolicy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 03.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ivy lazienka przesliczna. Ta mozaika daje taki efekt, ze dech zapiera. Tez uwazam, ze biala szafka bedzie ladniej wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.03.2014 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Cześć Ivy, fajnie wyszła ta łazienka. Super, że zdecydowałaś się na białą szafkę. Będzie pięknie. Na to liczę hihii bardzo nam sie podoba Ja dziś zakupiłam fugówkę, jaką widziałam chyba u Ciebie;) Ale nawet nie wiem kiedy jej użyję, bo ja "obciążona" 6 miesięcznym i 3 letnim balastem jestem;))) Dobrze, że znajdujecie czas na życie towarzyskie, przeciez nie samym domem człowiek żyje:) Fugówka była u mnie, czeka na swoją kolej. Staramy sie czaem gdzieś wyrwać, mimo ze wiem ze powinniśmy spędzic ten czas na pracach w domu bo wiele brakuje.... Nie chciałem przeszkadzać w pracy Pozdrawiam! My jesteśmy leniuchy, wiec lubimy jak nam ktoś przeszkadza. Co najwyżej możemy nie być w wyjściowych strojach tylko jakiś roboczych Kawka zawsze sie znajdzie wiec zapraszam jak nie przeszkadza Wam widok na gołe ściany i plastikowy stół Ivy lazienka przesliczna. Ta mozaika daje taki efekt, ze dech zapiera. Tez uwazam, ze biala szafka bedzie ladniej wygladac. Dziękuję, już jestem na 100% przekonana do białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 04.03.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ivy wrzuć jakies nowe fotki, bo dawno nic nie było domagam się foto relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 04.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Biała szafka - dobry wybór:) Przy taaaaaaakiej mozaice tylko coś neutralnego:) ...wiem ze powinniśmy spędzic ten czas na pracach w domu bo wiele brakuje.... Nie łudź się, że kiedykolwiek nadejdzie czas, że nie będziecie mieli nic przy domku do roboty:P No, chyba, że zatrudnicie jakąś pomoc domową i ogrodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No, chyba, że zatrudnicie jakąś pomoc domową i ogrodową To się powinno należeć z urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.03.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ivy wrzuć jakies nowe fotki, bo dawno nic nie było domagam się foto relacji Kori niestety nie ma co fotografować, jak coś sie pojawi fajnego to zaraz wkleję Biała szafka - dobry wybór:) Przy taaaaaaakiej mozaice tylko coś neutralnego:) Nie łudź się, że kiedykolwiek nadejdzie czas, że nie będziecie mieli nic przy domku do roboty:P No, chyba, że zatrudnicie jakąś pomoc domową i ogrodową wiem ze takiego czasu nie ma, chociaz teraz jest tyle roboty ze hohoo To się powinno należeć z urzędu tak, zgadzam sie ---------------------------------- Mam pytanie do posiadaczek kuchni jak macie roziwazane ewentualnie w tym zaznaczonym miejscu na czerono zabudowę. U mnie bedzi echyba Ikea chociaz ni ejest to oststeczna decyzja i zastanawiam sie jak to rozwiązac- stosuje sie tam blendę zeby dało sie otwierac wysoką zabudowę bo przeciez blat wystaje troche poza szafki ( ile standardowo ???) czy jest jeszcze jakiś inny myk ?? http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/41/c1/5c/41c15cf0bc4224c96a5fb2a7676be94e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 06.03.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 (edytowane) witaj ja mam tak to zrobione w kuchni jak widac na zdjeciachtam mam magic corner i zagospodarowane jest duuuzo miejsca fajne rozwiazanie Edytowane 2 Lutego 2015 przez gosia-goja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 07.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ivy,blenda - min. 5 cm - musi być, bo nie otworzyłabyś szafek, ani w niskiej, ani w wysokiej zabudowie. Gosia dobrze pisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 11.03.2014 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam, puk, puk - można? piękne konsekwentne wnętrza mam pytanie o gres w salonie - co to za firma i seria? pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Ajwi w tym miejscu bledna i magic corner polecam zobacz też dostępne magiki na rynku, jest kilka rodzai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.03.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 witaj ja mam tak to zrobione w kuchni jak widac na zdjeciach tam mam magic corner i zagospodarowane jest duuuzo miejsca fajne rozwiazanie Ivy, blenda - min. 5 cm - musi być, bo nie otworzyłabyś szafek, ani w niskiej, ani w wysokiej zabudowie. Gosia dobrze pisze:) Ajwi w tym miejscu bledna i magic corner polecam zobacz też dostępne magiki na rynku, jest kilka rodzai. Dziękuję dziewczyny :hug: Gosiu lubię jak coś doradzasz bo od razu jest super zdjęcie z Twojego domku Musze przyjżeć sie tym narożnym rozwiązaniom Witam, puk, puk - można? piękne konsekwentne wnętrza mam pytanie o gres w salonie - co to za firma i seria? pozdrawiam, Aga Witaj, zagladaj zaglądaj ...niestety u mnie powoli sie dzieje Płytki na praterze to masto grys z Paradyża, półpoler w formacie 60 x 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.03.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Chyba mam lampę do sypilani Iluś dziękuje http://www.mojelampy.com/up_files/8119_608605007_b.jpg wymiary 23 cm x 50 cm średnica bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 19.03.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 19.03.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Fajna lampa:) Ma jakąś nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts