ivy17 20.03.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Fajna lampa:) Ma jakąś nazwę? lampa sufitowa TRIO seria 3086 średnia do kupienia min TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 21.03.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dzięki za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ivy, dawno mnie tu nie było, a ty się pięknie robi Mozaikowa płytka ślicznie wygląda. Wracam do Karoliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ivy Bardzo proszę Śliczna ta lampa PS Kiedy nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.03.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ivy, dawno mnie tu nie było, a ty się pięknie robi Mozaikowa płytka ślicznie wygląda. Wracam do Karoliny Pestuś zaglądaj czasem, u mnie powoli sie dzieje ale licze teraz na przyśpieszenie Ivy Bardzo proszę Śliczna ta lampa PS Kiedy nowe fotki Lampa śliczna , jeszcze trochę i ją zamówie bo nadejdzie czas na wieszanie ------------------------------------------------------- Zamowiłam schody lalallalala..znaczy potwierdziłam ze to już bo schody były pierwsza rzecza w domu która zamowiłam, niestety z róznych powodów z naszej strony dopiero teraz beda montowane Teraz tylko cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.03.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) Ivy pliss wzuc jakieś zdjątka a kiedy macie montaż schodów?? widzialas w wątku schodowym zdjęcia snoszi??też dywanowe w dębie :-)bez cokołu Edytowane 26 Marca 2014 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Bez cokołu jest bardziej nowocześnie. U Snoszi fajnie, ale trochę za dużo tego betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.03.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ivy pliss wzuc jakieś zdjątka a kiedy macie montaż schodów?? widzialas w wątku schodowym zdjęcia snoszi??też dywanowe w dębie :-)bez cokołu Kori nie ma co pokazywać dzisiaj chyba zacznie sie montaż płytek w salonie, zobaczymy jak wyjdzie. Montaż do ustalenia ale jakoś przed świetami jak Pan Darek znajdzie dla nas chwilę Bez cokołu jest bardziej nowocześnie. U Snoszi fajnie, ale trochę za dużo tego betonu. Mi sie podoba wersja u snoszi pierwsza, troche jak Pestka pisze sporo tego betonu. Ogólnie bardzo fajnie. U mnie tez bedzie bez cokołów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.03.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 superr, fuge juz wybralas?? kupowalas tam gdzie J podsylal linka, wszystko ok?? po swietach i gotowych schodach, masz gosci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.03.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Pestko, Ivy bez cokołu fajnie wygląda, ale mze okazac sie malo praktyczne.myślicie ze w przypadku schodów podobnych jak u snoszi pasowałby cokół biały czy w kolorze stopni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Kori, czy już masz tynki? Położyłabym cokół zlicowany ze ścianą na gładko. Będzie chronił, a nie będzie wystawał i bruździł w nowoczesnym wnętrzu. I oczywiście pod kolor ściany. Jak by wyglądał drewniany, trzeba by przymierzyć, może całkiem ciekawie, ale też bym zlicowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.03.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 tynki wlasnie się robią, a bardziej kończą klatka już otynkowana nie pomyślałam, że można dac cokoły aby zlicować ze ścianą, chorobaaaa pozostaje kucieeee i pozniej obróbka raz jeszcze tynkarz, bo będa na obróbce parapetów i drzwi Pestko masz moze jakąś isnpiracje z cokołem zlicowanym z tynkiem?? i przymierzymy biały i drewniany?? Ivy sorki, że zaśmiecam Twój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.03.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 superr, fuge juz wybralas?? kupowalas tam gdzie J podsylal linka, wszystko ok?? po swietach i gotowych schodach, masz gosci :-) tak, tam kupowałam Wszytsko ok, szybko i bezproblemowo. Zapraszam serdecznie jak juz bedzie co oglądać Pestko, Ivy bez cokołu fajnie wygląda, ale mze okazac sie malo praktyczne. myślicie ze w przypadku schodów podobnych jak u snoszi pasowałby cokół biały czy w kolorze stopni ?? wiem ze może być mało praktycznie, niestety tak mi sie podoba wiec zaryzykuję. Cokoł chyba zawsze można dołożyc jak by mi sie coś pozmieniało Będzie to jedyna niepraktyczna rzecz w moim domu Kori, czy już masz tynki? Położyłabym cokół zlicowany ze ścianą na gładko. Będzie chronił, a nie będzie wystawał i bruździł w nowoczesnym wnętrzu. I oczywiście pod kolor ściany. Jak by wyglądał drewniany, trzeba by przymierzyć, może całkiem ciekawie, ale też bym zlicowała to tez jest super opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.03.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ktoś tak ma na fm, ale... zabijcie nie pamiętam.Robert Skitek ma ciekawie zrobione „listwowanie” przy podłodze. Wstawione są metalowe listwy o kształcie „L” w ściany, tak, że między podłogą a ścianą jest wnęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.03.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 chyba lulaby albo moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.03.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 ... Pestko masz moze jakąś isnpiracje z cokołem zlicowanym z tynkiem?? ... ja nie pesteczka ale pokazuję -pierwsza fotka z googli http://atlasfachowca.pl/sites/default/files/3990--p4234508-9973.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.03.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ivy, ja raczej też zdecyduję się na wersję bez cokołu - nie wyobrażam sobie w zasadzie mojego typu z cokołem. No trudno, bez czyszczenia stopni pojedynczo szmatką, a nie mopem, się nie odejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.04.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 U nas bardzo powoli do przodu : Mam już swoją maleńka pralnię a własciwie schowek na pralkę, ale przynajmniej nie musi być w łazience http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d7/4d/70/d74d70d91c4ca41f6b337430825c4266.jpg i płytki w salonie http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/b6/f7/f0/b6f7f01a3f1f347f0906b84fa9e69e90.jpg na żywo wyglądają dużo lepiej juz wiem ze to dobry pomysł, nie musze gości pilnować. Wczoraj mieliśmy małego gościa z samochodzikami i nawet przez chwile nie balam sie o swoja podłogę, a w przypadku innego materiału bo wczorajszej eksploatacji były by poprawki Podłoga test przeszła idealnie wiec dzieci jej nie straszne i początki cegły : http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/cc/1e/b7/cc1eb79d658ee8ec5cd253e175a2fa23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ojej piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ooo cegła piękna! Ivy płytki w salonie to świetna rzecz. Wyglądają może mniej dostojnie niż drewno, ale przynajmniej serce nie boli, kiedy ktoś po nich w szpilkach chodzi Ja mam płytki + panele i muszę przyznać, że to był bardzo dobry wybór. Starsza córka ciągnie bujanego konia, młodsza bez przerwy coś zrzuca, a mąż wnosi z zewnątrz piach (bo przecież komu by się chciało przebierać buty przed wyjściem na taras i po powrocie z niego... poza mną ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts