Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piekne schody i odcien taki jak lubie :)

kolor wyszedł super. miodek :)

WOW pięknie wyszło!:wave:

Pięknie wyszło - prosto i elegancko:)

schody bardzo dziękują, tez je uwielbiam :rolleyes:

Hej,

Schody obłędne! Minimalistycze, boskie! Rano pokażę mężowi czego oczekuję by zrobił z naszymi betoniakami :)

Witaj, schody są super wiec myślę ze i u Was bedą wyglądały super ;)

nooooooooo :)

Iwonka a możesz pokazać z boku ten górny bieg? jak to wygląda bo jestem ciekawa - tam trzeba będzie dogipsować chyba, tak?

kolorek widać że przekłamany, ale zapowiada się odcień jaki luuuuubię :)

przypomnij jak możesz jakie to drzewo i czym maziane?

Schody to dąb olejowany , olejem....muszę poszukać bo gdzies mama zapisane :rolleyes:

a schody wyglądaja tak , trzeba dogipsować trochę :rolleyes: MAm schody bez cokolików wiec trzeba sie było wkuć trochę w scianę ;)

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/6a/7e/9e/6a7e9e502838acd0728033c025f893dc.jpg

Ivy, piękne. Zazdroszczę pozytywnie :)

dziękuję :rolleyes:

Ivy,

podglądam postępy regularnie, ale po cichu ;)

Schody extra, Pan Darek sprawił się po raz kolejny...:)

Jestem bardzo zadowolona :rolleyes: ...czasem "daj głos";)

Ivy nie fisiuj proszę i pokaż więcej zdjęć schodów, no mi chyba nie odmowisz ;) 8)

No jak bym mogła Moorelce odmówić...Moorelkowych schodów...barierka Moorelkowa będzie w maju ;)

Zdjęcia słabe, nie umiem ładnych i jeszcze trzeba zrobić poprawki na scianach . Okazało sie ze był tam jeszcze jakis kabelek którego miało nie być tam :bash::bash:

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f0/47/dc/f047dcd47cddaba9bd8079dd4f74feec.jpg

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6a/f4/f1/6af4f1cc3477f5c027f8407ca506f196.jpghttp://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b5/f0/01/b5f0012f5b64ca77fa2e68809b61b6fb.jpg

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/68/6f/a2/686fa294083961e7d07e286c9875174a.jpg

a co to znaczy dwuskładnikowy? nie znam się:cool:

no ja drewnopodobne myślałam :D u nas schody są na górę niezbyt użytkową, więc po taniości chciałam polecieć płytkami jakimiś... ale takie śliczniaste Twoje kuszą... muszę zapytać mojego stolarza (który jest tani jak barszcz :lol2: ) ile by wziął za takie schodki :)

a co to znaczy dwuskładnikowy? nie znam się:cool:

no ja drewnopodobne myślałam :D u nas schody są na górę niezbyt użytkową, więc po taniości chciałam polecieć płytkami jakimiś... ale takie śliczniaste Twoje kuszą... muszę zapytać mojego stolarza (który jest tani jak barszcz :lol2: ) ile by wziął za takie schodki :)

to jakistaki do schodów/podłóg...z utwardzaczem :cool: musze poszukać i doczytać

:D

jesli nieuzytkowe to chyba można po taniości, chyba ze stolarz jest we własnym zakresie i będzie cenowo ok :cool:

Hej! Po przeczytaniu całego tematu mogę stwierdzić, że Cię obserwuję ;)

Były momenty gdzieś w wrześniu/listopadzie, ze etap wydawał mi się dość zbliżony do naszego i już, już chciałam pędzić na sam koniec by dowiedzieć czy teraz mocno nas wyprzedziłaś :D My wszystko sami robimy i dotychczas robiliśmy to z częstotliwością jednego - 2 razy w tygodniu - w weekendy - zabroniłam Michałowi się przemęczać i nie pozwalałam w tygodniu jeżdzić po pracy - więcej szkody niż pożytku - dlatego właśnie się przeprowadzamy - to nic, że nie mamy łazienek ani właściwie niczego - jak zamieszkamy na placu budowy szybciej skończymy. Ale już nie gadam o sobie tylko czekam na nowe wpisy :)

Nie dam rady czytać, ale obrazki mówią wystarczająco dużo :wiggle:

JAKIE PIĘKNE macie schody!!! Czy Pan Darek działa też na Śląsku? :D

Pralnię widzę sobie wykombinowałaś sprytnie :) i Twoje cegiełki zupełnie jak moje :D. Wrzuciłam Ci u mnie proporcje do fugi tylko muszę jeszcze dopytać o miarkę ;).

Dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia :hug::hug:

Ivy nie mogę się napatrzeć na Twoje schody:jawdrop:.

Schody są super, tez bardzo je lubię :rolleyes:

Witam się, będę wpadała i obserwowała zmiany. Powodzenia.

Zapraszam serdecznie :bye:

Hej! Po przeczytaniu całego tematu mogę stwierdzić, że Cię obserwuję ;)

Były momenty gdzieś w wrześniu/listopadzie, ze etap wydawał mi się dość zbliżony do naszego i już, już chciałam pędzić na sam koniec by dowiedzieć czy teraz mocno nas wyprzedziłaś :D My wszystko sami robimy i dotychczas robiliśmy to z częstotliwością jednego - 2 razy w tygodniu - w weekendy - zabroniłam Michałowi się przemęczać i nie pozwalałam w tygodniu jeżdzić po pracy - więcej szkody niż pożytku - dlatego właśnie się przeprowadzamy - to nic, że nie mamy łazienek ani właściwie niczego - jak zamieszkamy na placu budowy szybciej skończymy. Ale już nie gadam o sobie tylko czekam na nowe wpisy :)

Jak widzisz u nas tez bardzo powoli wszystko idzie, tez dużo robimy sami i tempo jest jakie jest :sick: Liczę ze teraz trochę przyspieszy :rolleyes:

Po sąsiedzku się wpraszam i będę kibicować!

Już widzę po schodach, że będę miała czym się inspirować! :)

Zapraszam serdezcznie, tez podglądam co tam u Was :bye:

Dziękuję za odwiedziny i witam się serdecznie :) Dziś wieczór lektura pt. "Domeczek..."

Witaj :bye: Lektura szczęśliwie krótka , wystarczy poogladać fotki bo ich niewiele :rolleyes:

Nie dam rady czytać, ale obrazki mówią wystarczająco dużo :wiggle:

JAKIE PIĘKNE macie schody!!! Czy Pan Darek działa też na Śląsku? :D

Pralnię widzę sobie wykombinowałaś sprytnie :) i Twoje cegiełki zupełnie jak moje :D. Wrzuciłam Ci u mnie proporcje do fugi tylko muszę jeszcze dopytać o miarkę ;).

Ewuś dziękuję :hug: Nie ma dużo nadrabiania, mam nadzieję ze niedługo trochę przyśpieszy. Nie wiem jak daleko Pan Darek działa, myślę że musisz podpytać :rolleyes:

---------------------------------------------

U nas bardzo powoli ....

Szukajac lustra do łazienki...kupiłam inne...chyba do sypialni/ garderoby -ROZMIAR: DŁ. 105CM, SZER. 74CM, GŁ. 1.4CM

http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/41/20/49/22/4120492260

http://i1087.photobucket.com/albums/j462/siber_vfl/1ALLEGRO/1ALLEGRO002/6235965X_zps5af01d88.jpg

teraz dalej szukam do łazienki :rolleyes::rolleyes: