lukasz69karolina 09.05.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 jak za iwi to ja idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Karola a widziałas te realizacje ... http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f2/ec/ec/f2ecec2c67784e2d2ebebbf963e3e687.jpghttp://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/7c/62/61/7c62611d69ef7b580d4c7c41dee6f12e.jpghttp://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/2f/b5/70/2fb570f1a64276325b8464c23012d570.jpghttp://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/ba/db/22/badb22a82523e743d7838747185a79ee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: no nie widziałam!! to jakieś nowe chyba ostatnia! ale czad! nie mam jeszcze szarych płytek kupionych na ścianę z umywalkami - to może takie ciemne dam jak tu farba? fajnie co? bo miałam w planie takie jasne jakieś, ale chyba te ciemne to jeszcze bardziej podkreślają wzór płytki bo w tej pierwszej jak są jasne ściany to jakoś tak inne wrażenie mam, że ciut wzór ginie... mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: no nie widziałam!! to jakieś nowe chyba ostatnia! ale czad! nie mam jeszcze szarych płytek kupionych na ścianę z umywalkami - to może takie ciemne dam jak tu farba? fajnie co? bo miałam w planie takie jasne jakieś, ale chyba te ciemne to jeszcze bardziej podkreślają wzór płytki bo w tej pierwszej jak są jasne ściany to jakoś tak inne wrażenie mam, że ciut wzór ginie... mam rację? właśnie jakies nowe, bo wcześniej nic nie było poza katalogowymi ta ostatnia jest super ja na początku myślałam o takim ciemnym kolorze na ścianę ta bez płytek ale mam za małe to pomieszczenie i zrobilabym norę Bardzo fajnie to wygląda, będzie takie z charakterem:cool: zobacz jakas ciemna płytkę - może nawet te nasze podłogowe czy fajnie wyciągaja kolor i wzór mozaiki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ale one maziowate to też będzie inny efekt - jakieś gładkie trzeba będzie poszukać a taka ciemna podłoga? chyba za ciemna co? chociaż na tej pierwszej fotce jest ciemna - jest więcej zdjęć z niej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ale one maziowate to też będzie inny efekt - jakieś gładkie trzeba będzie poszukać a taka ciemna podłoga? chyba za ciemna co? chociaż na tej pierwszej fotce jest ciemna - jest więcej zdjęć z niej????? Nie ma wiecej zdjęc tamtej łazienki, niestety nie znalazłam Karola kolor podłogi zalezy tez od pomieszcenia, u mnie by przytłoczyło. Tu masz moje testy z kiedys tam : http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/fd/a8/4d/fda84df3fd0c85a166b3ac3572884eb4.jpg http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/15/ff/b7/15ffb73751cdf3f238563b51f5560fce.jpg http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/df/a5/91/dfa591eba4725754e8408e51be3a48a7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 hmmmmm czyli też rozważałaś ciemną podłogę... ja mam 3x3 łazienkę - to może by było okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 hmmmmm czyli też rozważałaś ciemną podłogę... ja mam 3x3 łazienkę - to może by było okej tak tylko moja łazienka jest maleńka wiec wybrałam jaśniejszą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.05.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Karolina - ja też się zakochałam w tej ostatniej łazience - jeśli masz jeszcze możliwość dania takiej szarości, to nie zastanawiaj się - będzie obłędnie! Kurcze, te kafle są magiczne jakieś - każda łazienka z ich udziałem jest piękna:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.05.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 no właśnie mam możliwość i dumam ale u mnie by była na podłodze - a tu jasna jest - i tu się obawiam (łazienka nie ma okna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.05.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 no właśnie mam możliwości dumam ale u mnie by była na podłodze - a tu jasna jest - i tu się obawiam (łazienka nie ma okna) Oj tam oj tam - do łazienki 1,4 na 2m bez okna daję lappato graphito;) Twoja łazienka jest spora, nie bój się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.05.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Karolina - ja też się zakochałam w tej ostatniej łazience - jeśli masz jeszcze możliwość dania takiej szarości, to nie zastanawiaj się - będzie obłędnie! Kurcze, te kafle są magiczne jakieś - każda łazienka z ich udziałem jest piękna:jawdrop: cos ma takiego w sobie no właśnie mam możliwość i dumam ale u mnie by była na podłodze - a tu jasna jest - i tu się obawiam (łazienka nie ma okna) Oj tam oj tam - do łazienki 1,4 na 2m bez okna daję lappato graphito;) Twoja łazienka jest spora, nie bój się. Przy większej może być fajnie, przymierz u siebie zobaczysz czy pasuje Nawet jak ni ejest to docelowa płytka to będzie ci łatwiej wybrac w którym kierunku ------------------------------- teraz piekarnik...podoba mi sie taki http://image.ceneo.pl/data/products/12232119/i-samsung-bq2d7g144.jpg Samsung model BQ2D7G144 ale może jakaś tańsza opcja, ktoś ma coś na oku/ma jakiś fajny hhmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 09.05.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Też jestem na etapie poszukiwania piekarnika i też brałam pod uwagę Samsunga ale znajomy ze sklepu AGD poleca mi Amice jako tańszą wersję Samsunga i ponoć lepszą ale sama nie wiem. Każdy mówi co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.05.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Też zaczęłam się rozglądać - podoba mi się ten Samsung. Szukasz w jakiejś konkretnej kolorystyce, znaczy biały, srebrny, czy tylko czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 10.05.2014 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Iwonko, nie wiem jak u nich z piekarnikami, ale ja od wielu lat używam różnych urządzeń Samsunga (komórki, TV itp.) i jeszcze NIGDY się nie zawiodłem. Poziom mojego przywiązania do marki Samsung = 100 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.05.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Też jestem na etapie poszukiwania piekarnika i też brałam pod uwagę Samsunga ale znajomy ze sklepu AGD poleca mi Amice jako tańszą wersję Samsunga i ponoć lepszą ale sama nie wiem. Każdy mówi co innego. A może jakiś konkretny model ?? bo Marka nie nie bardzo ważna bo bedzie tylko piekarnik wiec nie musi pasowac do innych sprzetów wizualnie...ma być fajny Też zaczęłam się rozglądać - podoba mi się ten Samsung. Szukasz w jakiejś konkretnej kolorystyce, znaczy biały, srebrny, czy tylko czarny? Chyba chciała bym czarny lub z jakaś wstawką srebra hihi..nie wiem na co zwracać uwagę poza teleskopowymi prowadnicami i innymi stanadardami zeby wybrac model z odpowiednimi funkcjami a juz nie tylko z bajerami ten ma ta funkcję twin cook ...tylko nie wiem czy ona musi być i czy bede z niej korzystać chociaż w opisie bardzo fajna a ty masz coś na oku innego ?? Iwonko, nie wiem jak u nich z piekarnikami, ale ja od wielu lat używam różnych urządzeń Samsunga (komórki, TV itp.) i jeszcze NIGDY się nie zawiodłem. Poziom mojego przywiązania do marki Samsung = 100 Pozdrawiam! a piekarnik jaki macie ?? My tez od kilku lat jesteśmy fanami tej marki tez sprzed RTV, komórki, pralka , odkurzacz...chyba już zaraz wszystko będzie od nich Ne wiem czy dobrze ze sie tak we wszystkim specjalizują ale jestem zadowolona do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.05.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 (edytowane) ja u siebie ide w siemensa... moj brat w amica i siemensa... musze go podpytac pozniej jaki ma ten piekarnik to dam znac. kuchnie robili jakies pare mcy temu. edit. piekarnik amica http://www.ceneo.pl/23427838#tab=spec z amica jeszcze ma mikro i pochlaniacz podszafkowy. z siemensa ma lodowke, gazowke i zmywarke. Edytowane 12 Maja 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 10.05.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 a piekarnik jaki macie ?? My tez od kilku lat jesteśmy fanami tej marki tez sprzed RTV, komórki, pralka , odkurzacz...chyba już zaraz wszystko będzie od nich Ne wiem czy dobrze ze sie tak we wszystkim specjalizują ale jestem zadowolona do tej pory Piekarnik mamy Amica gdyż to był jedyny model kuchni gazowej z piekarnikiem elektrycznym, w którym pokrętła są z przodu, a nie przy palnikach. Szukałem wśród Samsungów i Siemensów ale nie produkują takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.05.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ivy ja w maleńkiej łazience u chłopców mam czarną podłogę i jest bardzo ok.Jeden minus jak myją zęby często są białe kropki na niej.No za praktyczna to nie jest ,ale wygląd ciemny kolor nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts