Nesska 11.05.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 hejka dawno mnie tu nie bylo ivy ja mam tego samsunga i powiem ci ze czasami korzystamy z twin cooka takze przydatny jest aczkolwiek raczej nie niezbedny czarnych plytek na podlodze w lazience juz sobie nigdy nie zrobie i nasze na pewno ida do wymiany. trzeba by je myc co chwile zwlaszcza przy dziecku bo wszystko na nich widac, kazde chlapniecie kazde mycie zebow ale trzeba przyznac ze lazienki mi nie zmniejszaja a mam naprawde malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.05.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ivy, tez mam piekarnik Samsunga, tez z funkcją pieczenia na dwóch poziomach niezależnie i nigdy z tego jeszcze nie korzystałam. Za to jak wiesz zmywarki Samsunga nie polecam, więc moje przywiązanie do marki raczej jest na poziomie bliższym 0 obecnie . Piekarnik jest za to Ok, mi się wydaje że funkcje nie mają znaczenia, bo i tak korzysta sie dosłownie z kilku podstawowych, za to ja bardzo chwalę sobie prowadnice teleskopowe - dzięki temu właściwie się nie oparzam, co w tradycyjnym piekarniku mi się notorycznie zdarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ja u siebie ide w siemensa... moj brat w amica i siemensa... musze go podpytac pozniej jaki ma ten piekarnik to dam znac. kuchnie robili jakies pare mcy temu. edit. piekarnik amica http://www.ceneo.pl/23427838#tab=spec z amica jeszcze ma mikro i pochlaniacz podszafkowy. z siemensa ma lodowke, gazowke i zmywarke. Dziekuję zaraz zobacze co to za model Piekarnik mamy Amica gdyż to był jedyny model kuchni gazowej z piekarnikiem elektrycznym, w którym pokrętła są z przodu, a nie przy palnikach. Szukałem wśród Samsungów i Siemensów ale nie produkują takich A jest jakas funkcja która jakoś super jest wygodna ?? moż etak znajdę super doskonały piekarnik hejka dawno mnie tu nie bylo ivy ja mam tego samsunga i powiem ci ze czasami korzystamy z twin cooka takze przydatny jest aczkolwiek raczej nie niezbedny czarnych plytek na podlodze w lazience juz sobie nigdy nie zrobie i nasze na pewno ida do wymiany. trzeba by je myc co chwile zwlaszcza przy dziecku bo wszystko na nich widac, kazde chlapniecie kazde mycie zebow ale trzeba przyznac ze lazienki mi nie zmniejszaja a mam naprawde malutka. super:-) opinia z pierwszej reki - a jak inne funkcje, jestes z czegos jakos bardziej zadowolona ??? bo bardzo podobne modele bez tego twin sa tańsze, i zastanawiam sie nad tym czy jest to mi niezbędne...czy faktycznie będe używać Ivy, tez mam piekarnik Samsunga, tez z funkcją pieczenia na dwóch poziomach niezależnie i nigdy z tego jeszcze nie korzystałam. Za to jak wiesz zmywarki Samsunga nie polecam, więc moje przywiązanie do marki raczej jest na poziomie bliższym 0 obecnie . Piekarnik jest za to Ok, mi się wydaje że funkcje nie mają znaczenia, bo i tak korzysta sie dosłownie z kilku podstawowych, za to ja bardzo chwalę sobie prowadnice teleskopowe - dzięki temu właściwie się nie oparzam, co w tradycyjnym piekarniku mi się notorycznie zdarzało Lucka a jaki ty masz model, znajdę gdzies u Ciebie ?? bo może coś innego bym wybrałam...kusi mnie ten samsung ale muszę pilnować budżetu ----------------------------- teraz powoli temat listew...pojawia sie podłoga to i nad listwami trzeba pomyśleć które ?? http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/ed/ef/6c/edef6c380c86b79f9d915bb6b3181704.jpg mam jeszcze inne próbki ale te wygrały domowy casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A jakie będą drzwi - futryny? Może warto by listwy były z nimi spójne? Mnie podoba się ta zupełnie bez frezu . Będziesz miała osobno mikrofalówkę? Pytam, bo ja szukam piekarnika z mikrofalówką. Z wyciskaniem fugi - trzeba dobrze wyważyć proporcje by fuga nie była za rzadka, ani za gęsta, bo nie dasz rady jej wycisnąć. Klej uelastycznia zaprawę i ułatwia jej aplikację. A może już położyłaś fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Super, że podłoga już!!! Ja też jestem za prostą listwą, będzie najmniej wymagająca, jeśli chodzi o sprzątanie - nie wyobrażam sobie przecierania szmatką tych rowków, brrr...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 12.05.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A jest jakas funkcja która jakoś super jest wygodna ?? moż etak znajdę super doskonały piekarnik Tu bardziej moja Żona powinna się wypowiedzieć... ale pamiętam jak na początku odrobinę narzekała, że piekarnik jest jakby ociupinkę węższy od naszego poprzedniego Siemensa. Więc chyba raczej to nie jest idealny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.05.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ivy, zdecydowanie listwa nr 3, czyli prosta, bez frezu One są drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ivy ja bym wzięła bez żadnych frezow ze względu na utrzymanie czystości. P.S wszystkie są ładne Ten frez na pierwszej listwie jest taki obły, takie mam wrażenie ze nie bedzie tam nic sie zatrzymywać...no dobra prawie nic. Wiec tutaj nie ma tragedii strasznej chyba A jakie będą drzwi - futryny? Może warto by listwy były z nimi spójne? Mnie podoba się ta zupełnie bez frezu . Będziesz miała osobno mikrofalówkę? Pytam, bo ja szukam piekarnika z mikrofalówką. Z wyciskaniem fugi - trzeba dobrze wyważyć proporcje by fuga nie była za rzadka, ani za gęsta, bo nie dasz rady jej wycisnąć. Klej uelastycznia zaprawę i ułatwia jej aplikację. A może już położyłaś fugę? Ewo...drzwi...sama nie wiem ...pewnie jakies proste dlatego te trzy wzory tylko zostały z różnych bardziej finezyjnych Fuga...hmmm jeszcze nie..w weekend jakoś nie było nastroju , połozyliśmy tylko podłoge w jednym pokoju Super, że podłoga już!!! Ja też jestem za prostą listwą, będzie najmniej wymagająca, jeśli chodzi o sprzątanie - nie wyobrażam sobie przecierania szmatką tych rowków, brrr...... własnie tak jak napisalam wyzej, on jest taki jakby to napisać okrągły i w miarę chyba ok pod tym względem Tu bardziej moja Żona powinna się wypowiedzieć... ale pamiętam jak na początku odrobinę narzekała, że piekarnik jest jakby ociupinkę węższy od naszego poprzedniego Siemensa. Więc chyba raczej to nie jest idealny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ivy, zdecydowanie listwa nr 3, czyli prosta, bez frezu One są drewniane? mdf tutaj zbliżenia : 1 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/10/a4/5e/10a45ec7d390c3bb7f0b0b079993df75.jpg 2 http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/e9/c2/bf/e9c2bf123f0f3aed92570341e104c932.jpg 3 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6d/ba/59/6dba594aaac502aab7521000f6f43d36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.05.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mnie się podobają z frezem:) Oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 12.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Też jestem za prostą, bez rowka, ale z nieco innego powodu niż kurz (tego raczej nie było by widać ) - po prostu bardziej mi się podoba. Właśnie takie mi się marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Iwonka, do Ciebie najbardziej pasuję nr 2 i 3, ale ponieważ 3 jest tak "gołe" (jak dla mnie), więc głosuję na nr 2 (z cienkim frezem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.05.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 oooo glosowanie to ja jestem za 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jak dla mnie 3, ale ja jestem subiektywna. Sama podobne u siebie planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 12.05.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Dla mnie nr 3 (sama takie mam, z tym że nie białe:(, ale za to drewniane:rolleyes:). Listwy raczej dopasowuje się do ościeżnicy drzwi, a nie do nich samych. Czyli jeśli planujesz ościeżnicę o ostrych kątach, to takich listew szukaj. A czy z frezem, czy bez.... Te z Twojego głosowania takie delikatne, że raczej różnicy nie robi;)A wycierać kurz będziesz z całych listew, więc rowek "śmigniesz" przy okazji, no ty, albo Marysia/Zosia, czy jak jej tam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.05.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jak dla mnie 3, ale ja jestem subiektywna. Sama podobne u siebie planuję Ja to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 12.05.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ivy głosuje za listwą nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.05.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ivy, mnie tez najbardziej podoba się nr 3 Piekarnik mam Samsung BT62TDBCT, jest w porządku i wygląda też chyba OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 13.05.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ja przekornie - listwa nr 1 rządzi (i to numer jeden od lewej). Najwięcej kurzu zbiera się nie we frezie, a na szczycie listwy, więc wycierać trzeba i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.05.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ivy przyszłam pochwalic łazienke z nacre -pieknie wyszła ta sciana ) Coraz bardziej podobaja mi sie te płytki (kolejna zauroczona zwlaszcza ze ja nie zauwazam tam wogole łazczen (fug ) Faktycznie fugi gina na tym wzorze? Powiedz jeszcze prosze jakie w koncu dobralas do nich białe płytki bo pamietam ze mialas problem z formatem . Juz masz tak blizutko do koncowki ze tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts