rere79 05.06.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ivy, piękne schody i barierka. Bardzo mi się podobają. Sama planuję coś podobnego u siebie . ----------------- Przytulam mocno . Ostatnio też się rozregulowałam emocjonalnie i nachodzą mnie różne przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ten czas byl dla mnie tak emocjonalny ze na niczym mi nie zalezało,, ze nawet jak coś chciałam kupić to zamawiałam nie to co trzeba...chyba zrobiłam maksymalną ilość zwrotów do sklepów w swojej historii budowy ... Iwonka pamiętaj, że wszystko m u s i być dobrze! Złe myśli trzeba odganiać precz. Ja się zaczęłam tak przejmować, że wylądowałam u kardiologa Pani doktor powiedziała, że ma mi zależeć, ale bardziej z rozumem to wszystko trzeba rozbierać, a nie wyłącznie sercem, bo to od razu widać na EKG Na pocieszenie Ci powiem, że ja kupiłam komplet baterii do większej łazienki i właśnie uświadomiłam sobie, że mi się on zupełnie nie widzi. Przede wszystkim dlatego, że baterie umywalkowe będą za małe do 100-centymetrowych umywalek Kupowałam stacjonarnie, więc pewnie o zwrocie nie mam co marzyć. Ale co tam! Głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.06.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Karolina, ALE PIĘKNIE!! Chciałam powiedzieć, że siedzę z zapałkami w oczach, bo do trzeciej w nocy siedziałam sobie u Ciebie i podziwiałam Już, już wydawało mi się, że opanowałam Venisowe emocje i co? Ty pokazujesz jaka ona jest piękna i dreszcze mi wróciły! No i znów nie wiem, co robić Przypomnij, jaka biała płytka do tego ma być? u mnie gościłaś? i nawet śladu nie zostawiłaś ale tam u mnie to nie ma co oglądać zbytnio w sumie... tylko same sritu pitu biała to zwykła gładka połysk - jakaś najtańsza z Obi ... ja kupiłam komplet baterii do większej łazienki i właśnie uświadomiłam sobie, że mi się on zupełnie nie widzi. Przede wszystkim dlatego, że baterie umywalkowe będą za małe do 100-centymetrowych umywalek Kupowałam stacjonarnie, więc pewnie o zwrocie nie mam co marzyć. Ale co tam! Głowa do góry! jakie baterie nabyłaś??? pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.06.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 a no niestety - na życie czasem nie mamy wpływu... trzeba jakoś żyć z tym co los daje/zabiera... ktoś kiedyś powiedział "żyj tak jakby każdy dzień miał być Twoim ostatnim" i w sumie to coś w tym jest... ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 u mnie gościłaś? i nawet śladu nie zostawiłaś ale tam u mnie to nie ma co oglądać zbytnio w sumie... tylko same sritu pitu biała to zwykła gładka połysk - jakaś najtańsza z Obi jakie baterie nabyłaś??? pokaż Już zostawiłam ślad! Baterie takie: No, cholera do setek te umywalkowe są za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dziewczynki kochane ---------------------------------- Tomkowa ja tez mam jakieś zwyklaki białe do Venis i wyglądają bardzo ok Co to za bateria ?? czemu za mała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Tomkowa ja tez mam jakieś zwyklaki białe do Venis i wyglądają bardzo ok Co to za bateria ?? czemu za mała ?? To Nexe Lore. Martwię się, że na stucentymetrowej umywalce ona zginie, ma tylko 14,5 cm No i ma to kółeczko niebiesko-czerwone, żeby ciepłej z zimną nie pomylić, co strasznie mnie wkurza Dlaczego ja tego wcześniej nie zauważyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 To Nexe Lore. Martwię się, że na stucentymetrowej umywalce ona zginie, ma tylko 14,5 cm No i ma to kółeczko niebiesko-czerwone, żeby ciepłej z zimną nie pomylić, co strasznie mnie wkurza Dlaczego ja tego wcześniej nie zauważyłam? ja mam taka mam taką baterię do 80 cm.Kwarc z KFA..wazny jest ten kąt lania sie wody bo my dwie wcześniejsze oddawaliśmy wlaśnie z tego powodu ... http://www.grupa-armatura.pl/modules/Katalog/schematy-png/small/4202-815-00.PNG do moje wygląda tak : http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a1/63/ea/a163ea5b4b53dd466710c4698ce9568a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Czyli muszę jechać do Ikea z baterią i przymierzyć. Ależ ładnie u Ciebie Ale, ale!! Przyszła do mnie próbka płytki mozaikowej Hexa i na 1000% będzie w małej łazience na ścianie prysznicowej Te ciemniejsze kawałeczki są błyszczące i wygląda to super. Pozostałe są matowe. Nie jest to czysta biel i idealnie pasuje do jasnych z Opoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Czyli muszę jechać do Ikea z baterią i przymierzyć. Ależ ładnie u Ciebie Ale, ale!! Przyszła do mnie próbka płytki mozaikowej Hexa i na 1000% będzie w małej łazience na ścianie prysznicowej Te ciemniejsze kawałeczki są błyszczące i wygląda to super. Pozostałe są matowe. Nie jest to czysta biel i idealnie pasuje do jasnych z Opoczna [ATTACH=CONFIG]263955[/ATTACH] tak chyba będzie najlepiej, sprawdzisz na żywo czy pasuje Masz jakieś zdjęcie tej próbki, chętnie bym zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Szukam czegoś na okno do mojej sypilani...chciałabym i mniej wiecej taki zestaw na moje okna balkonowe, taki delikatny woal i naturalne zasłony... http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/31/79/e8/3179e822c38744624fce6271c4ad06d8.jpgpytanie...na jakiej taśmie uszyć firankę żeby jak najładniej się układała, mniej więcej jak na zdjęciu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Masz jakieś zdjęcie tej próbki, chętnie bym zobaczyła Cyknę coś wieczorem i pokażę Ivy, jak u Ciebie maskowane są szyny sufitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Cyknę coś wieczorem i pokażę Ivy, jak u Ciebie maskowane są szyny sufitowe? mam zostawione wnęki w suficie, cos jak to Wczoraj powiesilam karnisze/szyny i coś bym tam zawiesiła fajnego http://blackout.pl/image/305/1471/x750.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.06.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ivy, z firanami zasłonami średnio doradzę. Ja bym szukała w Ikei Ale przytulasa przesyłam . Pięknie masz, to i musiało Cię kosztować energii. Ale spoko, to wróci, jak któregoś dnia zdasz sobie sprawę jak fajnie sobie to wszystko zorganizowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Koniecznie pokaż, jak zawiesisz Asia dobrze mówi, widziałam tam ostatnio ładne zasłony w kolorze lnu i firany leciuteńkie też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.06.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ivy, z firanami zasłonami średnio doradzę. Ja bym szukała w Ikei : Koniecznie pokaż, jak zawiesisz Asia dobrze mówi, widziałam tam ostatnio ładne zasłony w kolorze lnu i firany leciuteńkie też widziałam Mam z Ikei zasłony Vivian do pokoi, ale potrzebuję jeszcze firanki tylko chiałabym żeby jakoś sie ładnie układały. Musze tez poszukać jakiegoś niedrogiego materiału do sypialni ale o szerokości 300 cm bo mam w sypialni 5 m karnisza wiec jak zacznę wieszać/zszywać te 140 -150 na jakiejkolwiek taśmie ktora potrzebuje 1:2 to będzie chyba słabo wyglądać milion takich wąskich pasków...niestety muszę miec tam zasłony shuttersy odpadają bo nie moja liga, rolety na oknach tez bo sa same balkonowe i nie da rady ich otworzyć, zewnętrznych nie mam, na drewniane jest za mało miejsca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dziewczyny, otrzymuję powiadomienia o prywatnych wiadomościach, ale w skrzynce nic nowego nie mam To już jakiś czas trwa Coś zepsułam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.06.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Mam z Ikei zasłony Vivian do pokoi, ale potrzebuję jeszcze firanki tylko chiałabym żeby jakoś sie ładnie układały. Musze tez poszukać jakiegoś niedrogiego materiału do sypialni ale o szerokości 300 cm bo mam w sypialni 5 m karnisza wiec jak zacznę wieszać/zszywać te 140 -150 na jakiejkolwiek taśmie ktora potrzebuje 1:2 to będzie chyba słabo wyglądać milion takich wąskich pasków...niestety muszę miec tam zasłony shuttersy odpadają bo nie moja liga, rolety na oknach tez bo sa same balkonowe i nie da rady ich otworzyć, zewnętrznych nie mam, na drewniane jest za mało miejsca ... A może zszyj te Vivian ale nie wzdłuż tylko wszerz One mają wymiar 145x300 więc powstanie Ci zasłona 290x300 i masz szerokie takie, jakie chcesz. Zszycie można jakąś ładną taśmą ozdobić, powtórzyć taśmę na dole i może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.06.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ivy, mam nadzieję, że niedługo wejdziesz w okres samych przyjemnych chwil:) Każdego mają prawo dopaść takie myśli, a budujący są wyjątkowa narażeni na stresy, więc nie dziw się sobie, tylko pomyśl, jak wielką i dobrą pracę wykonałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Tomkowa gdzie zamawialas te probke Hexy? Spodobałą mi sie ta mozaika i gdyby cena byla znosna tez dałabym ja pod prysznic ) Czy te wzory sa bardzo wypukłe? Z checia rowniez zobacze fotki ps Tutaj http://www.arka.nysa.pl/hexa-blanco-20-30-gat-1,3,25179,26765 znalazlam pod ta sama nazwa ale wyglada wyglada innaczej niz z twojej fotki (czyzby dwoch roznych producentów?) Edytowane 6 Czerwca 2014 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts