Mmelisa 09.06.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Karolina jak mozesz to pokazesz mi to rozwiazanie z ta deska przy oknie?? bo tez planuje zrobic wneke u siebie pod karnisze na dole...ale nie wiem jak to rozegrac...moze wy mi cos podpowiecie? to wtedy zdjecia wkleje... Ivy podobaja mi sie te zaslonki!!! ojj w wakacje pomierze u siebie co i ile potrzebuje i tez wyrusze do Ikea..ale chyba tutaj w NO dopiero bo w PL mam bite 2godz jazdy... wiec nie oplaca mi sie marnowac na to caly dzien .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witaj Ivy...zaraz sprobuje nadrobic zaleglosci...ale wczesniej mam pytanie... http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/690/6he1.jpg to jest twoj gres... czy to faktycznie jest polpoler???? bo jak patrze na zdjecie i porownuje z tym moim co ja otrzymalam to nie dowierzam wlasnym oczom.... szkoda ze nie masz grys taranto..to juz bym wiedziala jak to wyglada dokladniej... A co jest nie tak ?? za bardzo się świecą ?? Moje to połpołer zobacz w wątku Edyty_M ona ma "Twoje" płytki tutaj wątek z paradyżowymi kolekcjami http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Paradyż-wszystkie-serie-aranżacje-inspiracje-itd/page119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Karolina jak mozesz to pokazesz mi to rozwiazanie z ta deska przy oknie?? bo tez planuje zrobic wneke u siebie pod karnisze na dole...ale nie wiem jak to rozegrac...moze wy mi cos podpowiecie? to wtedy zdjecia wkleje... Ivy podobaja mi sie te zaslonki!!! ojj w wakacje pomierze u siebie co i ile potrzebuje i tez wyrusze do Ikea..ale chyba tutaj w NO dopiero bo w PL mam bite 2godz jazdy... wiec nie oplaca mi sie marnowac na to caly dzien .... Dawaj fotki Zasłonki wyglądają ok, nie są zaciemniające ale bardzo pozytywnie jak za tą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.06.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 mel ja takie coś będę miała zbudowane pod sufitem: http://img43.imageshack.us/img43/1504/zasonyukrytykarnisz.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A co jest nie tak ?? za bardzo się świecą ?? Moje to połpołer zobacz w wątku Edyty_M ona ma "Twoje" płytki tutaj wątek z paradyżowymi kolekcjami http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Paradyż-wszystkie-serie-aranżacje-inspiracje-itd/page119 no tak...choolera zapomnialam o Edzi..a przeca bylam tam stale! no moje wg zdjecia bardzo swieca zdjecia moich nie ukonczonych wnetrz...na chwile...(najgorzej to z oknem tarasowym przy kuchni... co zrobic? bo ja myslalam tez zaslony... na kazde okna dawac? oprocz kuchennego ) wiec jak widze to pewnie taka listwa jak ma Karolina w planie bedzie i u mnie lepsza... ja tez sufit to strop... gdzie taka listwe znalezc? nie moge wejsc na moja galerie... net zamula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 no tak...choolera zapomnialam o Edzi..a przeca bylam tam stale! no moje wg zdjecia bardzo swieca zdjecia moich nie ukonczonych wnetrz...na chwile...(najgorzej to z oknem tarasowym przy kuchni... co zrobic? bo ja myslalam tez zaslony... na kazde okna dawac? oprocz kuchennego ) wiec jak widze to pewnie taka listwa jak ma Karolina w planie bedzie i u mnie lepsza... ja tez sufit to strop... gdzie taka listwe znalezc? nie moge wejsc na moja galerie... net zamula ona z tego co pamiętam ma dużo fotek, wiec zobaczysz czy się świecą Może poproś o foto bez lampy błyskowej Listwa to obudowany profil regipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 no i nie mam pojecia jak to zrobic... czy wystarcza zaslony po bokach na tych podwojnych oknach...a co z pojedynczymi i tym tarasowym przy kuchni? chyba juz lepiej teraz zaplanowac poki jest jeszcze na to czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.06.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam się u Ciebie, a co do zasłon to ciekawa jestem co wybierzesz bo bedę miała podobny problem 3 długie okna obok siebie i brak pomysłu (na razie) na zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) mel ja takie coś będę miała zbudowane pod sufitem: http://img43.imageshack.us/img43/1504/zasonyukrytykarnisz.png O, ja też!! Dzięki Karolina, nie będę musiała rysować dla wykonawcy Ile to Waszym zdaniem ma wysokości? 15 cm wystarczy? Tutaj forumowa koleżanka wyjaśnia, jak to można zrobić Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No tak...zapomnialam ze Venus opisuje na blogu rozne rozwiazania dziekuje w takim razie usuwam fotki jak zrobie zabudowe to moze pozniej poszukam koncepcji na reszte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mmelisa, proponuję, byśmy napisały do duś Ona ma ładnie wykonane maskownice karniszy i ma obcykane wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja nie wiem jak ma Duś bo fotek nie widzialam... musze ja poprosic faktycznie by cos napisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ja nie wiem jak ma Duś bo fotek nie widzialam... musze ja poprosic faktycznie by cos napisala To będzie zmasowany atak Moja prośba już się posłała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ee to bylo napisac tez w moim imieniu ja Duś nawoluje u Asi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ee to bylo napisac tez w moim imieniu ja Duś nawoluje u Asi a moze by tak panienki przejrzały watek z dekoracjami okien hmmmm tam Dus dawala fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 nie znam tego watka/watku bo jakims dziwnym cudem jeszcze tam nie bylam od tych kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-DEKORACJA-OKNA-okien-firany-zas%C5%82ony-rolety-%C5%BCaluzje-w%C4%85tek-zbiorczy/page178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.06.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 :D:D:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.06.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 (edytowane) a moze by tak panienki przejrzały watek z dekoracjami okien hmmmm tam Dus dawala fotki oj Iwonka, a Ty myślisz, że ja na mieście usłyszałam o karniszach duś? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-DEKORACJA-OKNA-okien-firany-zas%C5%82ony-rolety-%C5%BCaluzje-w%C4%85tek-zbiorczy&p=4329941&viewfull=1#post4329941 Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.06.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 oj Iwonka, a Ty myślisz, że ja na mieście usłyszałam o karniszach duś? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-DEKORACJA-OKNA-okien-firany-zas%C5%82ony-rolety-%C5%BCaluzje-w%C4%85tek-zbiorczy&p=4329941&viewfull=1#post4329941 Wiesz Dus to fajna laska wiec może i na mieście Tam chyba wszystko było o wymiarach i w jakiś póżniejszych wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts