Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

Karolina jak mozesz to pokazesz mi to rozwiazanie z ta deska przy oknie??

bo tez planuje zrobic wneke u siebie pod karnisze na dole...ale nie wiem jak to rozegrac...moze wy mi cos podpowiecie? to wtedy zdjecia wkleje...

Ivy podobaja mi sie te zaslonki!!!

ojj w wakacje pomierze u siebie co i ile potrzebuje i tez wyrusze do Ikea..ale chyba tutaj w NO dopiero bo w PL mam bite 2godz jazdy... wiec nie oplaca mi sie marnowac na to caly dzien ....

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Ivy...zaraz sprobuje nadrobic zaleglosci...ale wczesniej mam pytanie...

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/690/6he1.jpg

to jest twoj gres... czy to faktycznie jest polpoler????

bo jak patrze na zdjecie i porownuje z tym moim co ja otrzymalam to nie dowierzam wlasnym oczom....

szkoda ze nie masz grys taranto..to juz bym wiedziala jak to wyglada dokladniej...

A co jest nie tak ?? za bardzo się świecą ??

Moje to połpołer

zobacz w wątku Edyty_M ona ma "Twoje" płytki

tutaj wątek z paradyżowymi kolekcjami

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Paradyż-wszystkie-serie-aranżacje-inspiracje-itd/page119

Karolina jak mozesz to pokazesz mi to rozwiazanie z ta deska przy oknie??

bo tez planuje zrobic wneke u siebie pod karnisze na dole...ale nie wiem jak to rozegrac...moze wy mi cos podpowiecie? to wtedy zdjecia wkleje...

Ivy podobaja mi sie te zaslonki!!!

ojj w wakacje pomierze u siebie co i ile potrzebuje i tez wyrusze do Ikea..ale chyba tutaj w NO dopiero bo w PL mam bite 2godz jazdy... wiec nie oplaca mi sie marnowac na to caly dzien ....

Dawaj fotki :-)

Zasłonki wyglądają ok, nie są zaciemniające ale bardzo pozytywnie jak za tą cenę :-)

A co jest nie tak ?? za bardzo się świecą ??

Moje to połpołer

zobacz w wątku Edyty_M ona ma "Twoje" płytki

tutaj wątek z paradyżowymi kolekcjami

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?174712-Paradyż-wszystkie-serie-aranżacje-inspiracje-itd/page119

no tak...choolera zapomnialam o Edzi..a przeca bylam tam stale!

no moje wg zdjecia bardzo swieca :sick:

zdjecia moich nie ukonczonych wnetrz...na chwile...(najgorzej to z oknem tarasowym przy kuchni... co zrobic? bo ja myslalam tez zaslony... na kazde okna dawac? oprocz kuchennego :p )

wiec jak widze to pewnie taka listwa jak ma Karolina w planie bedzie i u mnie lepsza... ja tez sufit to strop...

gdzie taka listwe znalezc?

nie moge wejsc na moja galerie... net zamula :cry:

no tak...choolera zapomnialam o Edzi..a przeca bylam tam stale!

no moje wg zdjecia bardzo swieca :sick:

zdjecia moich nie ukonczonych wnetrz...na chwile...(najgorzej to z oknem tarasowym przy kuchni... co zrobic? bo ja myslalam tez zaslony... na kazde okna dawac? oprocz kuchennego :p )

wiec jak widze to pewnie taka listwa jak ma Karolina w planie bedzie i u mnie lepsza... ja tez sufit to strop...

gdzie taka listwe znalezc?

nie moge wejsc na moja galerie... net zamula :cry:

ona z tego co pamiętam ma dużo fotek, wiec zobaczysz czy się świecą :-)

Może poproś o foto bez lampy błyskowej :-)

Listwa to obudowany profil regipsem :-)

mel ja takie coś będę miała zbudowane pod sufitem: http://img43.imageshack.us/img43/1504/zasonyukrytykarnisz.png

O, ja też!! :D

Dzięki Karolina, nie będę musiała rysować dla wykonawcy :) Ile to Waszym zdaniem ma wysokości? 15 cm wystarczy?

Tutaj forumowa koleżanka wyjaśnia, jak to można zrobić :)

Edytowane przez Tomkowa

a moze by tak panienki przejrzały watek z dekoracjami okien hmmmm tam Dus dawala fotki :-)

oj Iwonka, a Ty myślisz, że ja na mieście usłyszałam o karniszach duś? :lol2:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?19809-DEKORACJA-OKNA-okien-firany-zas%C5%82ony-rolety-%C5%BCaluzje-w%C4%85tek-zbiorczy&p=4329941&viewfull=1#post4329941

Edytowane przez Tomkowa

Wiesz Dus to fajna laska wiec może i na mieście :rolleyes: Tam chyba wszystko było o wymiarach i w jakiś póżniejszych wpisach :-)