Tomkowa 01.07.2014 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 tak to to samo ale co ościeżnica od nich biala i do tego opaska w innym kolorze ?? chyba nie wiem o co chodzi hihi Chodzi mi o coś takiego, aby element, który ja nazywam opaską (a który jest listwą) był grafitowy w kolorze listew przypodłogowych. Skrzydło z futryną białe. Na tym obrazku ten element, który ma być za chwilę przymocowany ja bym zrobiła grrafitowy. Mam nadzieję, że tak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 01.07.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Chodzi mi o coś takiego, aby element, który ja nazywam opaską (a który jest listwą) był grafitowy w kolorze listew przypodłogowych. Skrzydło z futryną białe. Na tym obrazku ten element, który ma być za chwilę przymocowany ja bym zrobiła grrafitowy. [ATTACH=CONFIG]268053[/ATTACH] Mam nadzieję, że tak się da Myślę, że się da - a jak nie, to można same opaski zamówić z drewna i jak się pomaluje na antracyt, nikt nie pozna, że to różne faktury;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 aaa to chcesz bardziej wyszukanie ode mnie ja tam po łatwości całe i futryny i opaski w tym samym kolorze myślałam, tylko skrzydło drzwi w innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 aaa to chcesz bardziej wyszukanie ode mnie ja tam po łatwości całe i futryny i opaski w tym samym kolorze myślałam, tylko skrzydło drzwi w innym Ja muszę sobie wszystkie otwory optycznie powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Chodzi mi o coś takiego, aby element, który ja nazywam opaską (a który jest listwą) był grafitowy w kolorze listew przypodłogowych. Skrzydło z futryną białe. Na tym obrazku ten element, który ma być za chwilę przymocowany ja bym zrobiła grrafitowy. [ATTACH=CONFIG]268053[/ATTACH] Mam nadzieję, że tak się da Aniu a masz jakies foto takiego rozwiązania ?? bo ja raczej widziałam zestawy futryna lub futryna+ opaska w jednym kolorze a skrzydło w innym takiego jak pokazujesz chyba nie widziałam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ja muszę sobie wszystkie otwory optycznie powiększyć wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Aniu a masz jakies foto takiego rozwiązania ?? bo ja raczej widziałam zestawy futryna lub futryna+ opaska w jednym kolorze a skrzydło w innym takiego jak pokazujesz chyba nie widziałam jeszcze No właśnie nie mam fotek i też takiego zestawu nie widziałam Tkwi on uparcie w mojej głowie i być może pierwsze tego typu rozwiązanie zostanie uwiecznione we wrześniu Tu wyraźnie widać myśl Karoliny i moją pierwotną: Ale pewnie coś można pokombinować z tymi listwami, bo jak się przyjrzeć temu obrazku, to z drugiej strony opaska (czyli listwy maskujące futrynę) pewnie jest biała Jak się robi odpowiedź "multi"? Bo chciałam Karolinie odpisać, że na parterze tak!! a Chloe, że pewnie tak zrobię z tą opaską Edytowane 1 Lipca 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ... Jak się robi odpowiedź "multi"? ... a tak: 1. klikasz wszystkie dymki postów na które chcesz odpowiedzieć (kolejność klikania to kolejność w jakiej są ustawiane) 2. klikasz "odpowiedz" i wszystkie Ci wskakują w ramkę odpowiedzi i piszesz między nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Karolina, ale Ty jesteś zdolna Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.07.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No właśnie nie mam fotek i też takiego zestawu nie widziałam Tkwi on uparcie w mojej głowie i być może pierwsze tego typu rozwiązanie zostanie uwiecznione we wrześniu to sama jestem ciekawa jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Hej . Zajrzałam na sekundeczkę myśląc że zdjęć z najfajniejszego etapu wykończeniówki pooglądam -a tu jedno na kilka stron znalazłam Super te zasłony się prezentują !!!!!! Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snoszi 01.07.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ościeżnica pewnie tak, ale opaska nie Hmm.. to ja się najpewniej nie znam Ościeżnica to to samo, co futryna? Przyleciałam z wątku pokoi dziecięcych bo tam zaraz nas pogonią według mnie ościeżnicę możesz wybrać sobie w jakim chcesz kolorze, ale opaska i skrzydło to komplet. Pomysł super tylko musisz chyba uderzyć do producenta drzwi czy "się da", bo jak "się da" to efekt będzie wow I mam nadzieję, że pochwalisz się efektem bo pomysł i zestawienie kolorystyczne miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Przyleciałam z wątku pokoi dziecięcych bo tam zaraz nas pogonią według mnie ościeżnicę możesz wybrać sobie w jakim chcesz kolorze, ale opaska i skrzydło to komplet. Pomysł super tylko musisz chyba uderzyć do producenta drzwi czy "się da", bo jak "się da" to efekt będzie wow I mam nadzieję, że pochwalisz się efektem bo pomysł i zestawienie kolorystyczne miodzio Bardzo dziękuję za wsparcie Ale ja nadal nic nie rozumiem z tej drzwiowej nomenklatury i już pomieszania dostałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/09icon_crazy.gif Zakładałam, że drzwi kupuje się w komplecie z ościeżnicą, czyli futryną. A opaski maskujące połączenie futryny ze ścianą można kupić osobno, jakie dusza zapragnie. Ty mówisz, że opaska to komplet ze skrzydłem. No nic, jutro dzwonię do drzwiarzy Iwonka, dziękuję za miejsce i cierpliwość!! Jak sytuacja z Twoimi drzwiami? Jak wyceny? Czy ja przegapiłam jakie modele wybrałaś? Bo producentów pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.07.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Hej . Zajrzałam na sekundeczkę myśląc że zdjęć z najfajniejszego etapu wykończeniówki pooglądam -a tu jedno na kilka stron znalazłam Super te zasłony się prezentują !!!!!! Buziaki zostawiam Agus sama chciala bym zeby było szybciej ale niestety Musimy iśc tym wolnym tempem Przyleciałam z wątku pokoi dziecięcych bo tam zaraz nas pogonią według mnie ościeżnicę możesz wybrać sobie w jakim chcesz kolorze, ale opaska i skrzydło to komplet. Pomysł super tylko musisz chyba uderzyć do producenta drzwi czy "się da", bo jak "się da" to efekt będzie wow I mam nadzieję, że pochwalisz się efektem bo pomysł i zestawienie kolorystyczne miodzio Witam Dziękuje za informacje o drzwiach Sama jestem ciekawa jak wyjdzie u ani ta dwukolorowa wersja jesli sie na nią zdecyduje Bardzo dziękuję za wsparcie Ale ja nadal nic nie rozumiem z tej drzwiowej nomenklatury i już pomieszania dostałam http://emotikona.pl/emotikony/pic/09icon_crazy.gif Zakładałam, że drzwi kupuje się w komplecie z ościeżnicą, czyli futryną. A opaski maskujące połączenie futryny ze ścianą można kupić osobno, jakie dusza zapragnie. Ty mówisz, że opaska to komplet ze skrzydłem. No nic, jutro dzwonię do drzwiarzy Iwonka, dziękuję za miejsce i cierpliwość!! Jak sytuacja z Twoimi drzwiami? Jak wyceny? Czy ja przegapiłam jakie modele wybrałaś? Bo producentów pamiętam Aniu u mnie zawsze możesz pytać, przynajmniej coś sie dzieje Zapytaj u konkretnej firmy bo pewnie to może być rożnie nazywane i mogą by różne możliwości Moje drzwi - biorę pod uwagę dwa modele Pol-skone - Płytowe - takie tylko bez bulaja http://2.bp.blogspot.com/-lqK_gMVdDHc/UlrhnwWCVxI/AAAAAAAABkA/97MUO4E7r1Q/s1600/byYoa-polskone-bulaj-.png Asilo- Marconi http://www.domsylwia.mojabudowa.pl/pliki/domsylwia/image/20120720900.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.07.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Iwonka, ładne! Za mną teraz chodzi Pol-skone Modern 08. No to już wiem, jak to jest z tymi futrynami i opaskami http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Powiem, może komuś się przyda Otóż wszystkie elementy: skrzydło, ościeżnicę i listwy maskujące można kupić oddzielnie. Teoretycznie i praktycznie każdy może być w innym kolorze Można tak zrobić, jeżeli kupuje się ościeżnicę stałą. Nie można, gdy wybraliśmy ościeżnicę regulowaną, bo ona jest od razu z listwami i wtedy zarówno futryna, jak i listwy będą tego samego koloru. Skrzydło dowolnej barwy. Uff.. http://emotikona.pl/emotikony/pic/usmiech.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.07.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Zestawienie drzwi faktycznie mogło by wyglądac ciekawie, a poprostu zrobic ościeżnicę regulowana z jednego koloru, a skrzydło z drugiego ... myślę że nie byłby to problem dla producenta...tylko nie bardzo rozumiem czy tylko opaska ma być z innego koloru czy cała ościeżnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.07.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Zestawienie drzwi faktycznie mogło by wyglądac ciekawie, a poprostu zrobic ościeżnicę regulowana z jednego koloru, a skrzydło z drugiego ... myślę że nie byłby to problem dla producenta...tylko nie bardzo rozumiem czy tylko opaska ma być z innego koloru czy cała ościeżnica?? albo tak, albo tak. Okaże się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.07.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Fajne drzwi (sama też chcę Asilo). Ja przychodzę z pytaniem: Co to za lampy? (bardzo miła dla oka wizualizacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Fajne drzwi (sama też chcę Asilo). Ja przychodzę z pytaniem: Co to za lampy? (bardzo miła dla oka wizualizacja) [ATTACH=CONFIG]268683[/ATTACH] Te czarne to najpewniej Azzardo Baroco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dziękuję. Chyba ciut za duże dla mnie (do łazienki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts