Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mniej znaczy wiecej a im prosciej tym piekniej. Ty nie potrzebujesz przeszklen u siebie wiec to trafny wybor.:yes:

Tak mysle ez będzie dobrze :rolleyes: Musze je w końcu zamówić i chyba tym bardziej Asilo bo pol-skone cos odrobine podniosło ceny wiec juz coraz mniej atrakcyjnie ;)

Iwonka, ładne! :) Za mną teraz chodzi Pol-skone Modern 08. No to już wiem, jak to jest z tymi futrynami i opaskami http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Powiem, może komuś się przyda ;) Otóż wszystkie elementy: skrzydło, ościeżnicę i listwy maskujące można kupić oddzielnie. Teoretycznie i praktycznie każdy może być w innym kolorze :) Można tak zrobić, jeżeli kupuje się ościeżnicę stałą. Nie można, gdy wybraliśmy ościeżnicę regulowaną, bo ona jest od razu z listwami i wtedy zarówno futryna, jak i listwy będą tego samego koloru. Skrzydło dowolnej barwy. Uff.. http://emotikona.pl/emotikony/pic/usmiech.gif

Zestawienie drzwi faktycznie mogło by wyglądac ciekawie, a poprostu zrobic ościeżnicę regulowana z jednego koloru, a skrzydło z drugiego ... myślę że nie byłby to problem dla producenta...tylko nie bardzo rozumiem czy tylko opaska ma być z innego koloru czy cała ościeżnica??

Aniu strszani jestem ciekawa co wymyslisz i jak to wyjdzie. Mi brakuje odwagi na takie ruchy ale chętnie podpatrzę je u innych...może kiedyś ;)

Fajne drzwi (sama też chcę Asilo). Ja przychodzę z pytaniem:

Co to za lampy? (bardzo miła dla oka wizualizacja)

[ATTACH=CONFIG]268683[/ATTACH]

Ania już odpowiedziała co do lamp..mi sie marzą coś ala skygarden wiec zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Te czarne to najpewniej Azzardo Baroco :)

[ATTACH=CONFIG]268707[/ATTACH]

takie były na pierwszej wizualizacji ale zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Iwonko:bye:

Bardzo dziękuję za miły wieczór i nie zapomniane rozmowy, cudownie było Cię poznać sąsiadko, myślę że musimy to powtórzyć i to niebawem.

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia:hug:

Haniu bardzo miło było Ci poznać, fajnie ze tacy mili ludzie mieszkają w okolicy :-) Koniecznie musimy się umówić na jakąs kawkę :cool:

Było super, postarałać sie bardzo z cala imprezą i wszystko było tip top :hug:

piękny dom :)

piękna ona :)

impreza była szalona!

Iwonko super że się spotkałyśmy, że pozwoliłaś pozwiedzać swój piękny domek :) znów chcę od Ciebie odpatrzeć coś :-P hihi (schody, wiadomo :D )

Karolcia nie przesadzaj, domek jak domek miłych ludzi zawszę ugoszczę :hug: . Ciesze sie ze Ci sie podobało :-) a co ty wypatrzyłaś u mnie hmmm ??

Dziękuję za prezenty, teraz tylko mebelki i bdea używane :cool:

Iwonko, .świetnie było się spotkać i "naocznie" zobaczyć:D

Muszę powiedzieć, że żal było iść spać i trochę posiedzieliśmy :lol2:

Uściski zostawiam :hug:

Beatko straszni cieszę sie ze sie poznałyśmy , ze była okazja :) Zawsze w takich chwil żal czasu na sen, jak zabawa jest super i ludzie fajni :hug:

Cześć Weteranka :bye:

poczułam się staro :cool:

Dziękuję. Chyba ciut za duże dla mnie (do łazienki)

migotko, a te metalarte?

http://www.stronywnetrza.pl/produkty/nowoczesna-lampa-wiszaca-inspirowana-projektem-josephine-metalarte,8_2221,9_207.html

O jak fajnie - kolejne spotkanie :). Ty Iwonko poznałaś osobiście chyba najwięcej z nas :). Dziękuję za priva :)

Widzę, że w poszukiwaniach drzwi idziesz tym samym tropem co ja. Ostateczne u nas stanęło na Koronach (drzwi Basi na żywo zachwycają i dałam się ponieść ;)).

Skoro jednak chcesz proste drzwi to wraca temat listew - zdecydowałaś?

Super widzieć jak Wasz dom się ociepla :).

Ivy ty moja towarzyszko :hug: w koncu i do Ciebie dotarlam... tak to jest jak sie ma neta z doskoku ;)

milo bylo poznac Ciebie osobiscie:hug: mam nadzieje, ze wybaczysz mi brak upominku...ale obiecuje ze jak tylko do NO wroce to kupie takie samo i wysle pod wskazany adres :yes:

jestem wsciekla bo mialabym dla kazdej z Was, ale odlozylam na polke 2 szt i w ten sposob zabrako mi tych 2 sztuk :bash:

Mam wielka nadzieje, ze uda nam sie jeszcze raz spotkac, ba! nie tylko raz, wiecej razy :D

ps.dziekuje za zaproszenie, jak juz zauwazylas-odebralam :D :*

O jak fajnie - kolejne spotkanie :). Ty Iwonko poznałaś osobiście chyba najwięcej z nas :). Dziękuję za priva :)

Widzę, że w poszukiwaniach drzwi idziesz tym samym tropem co ja. Ostateczne u nas stanęło na Koronach (drzwi Basi na żywo zachwycają i dałam się ponieść ;)).

Skoro jednak chcesz proste drzwi to wraca temat listew - zdecydowałaś?

Super widzieć jak Wasz dom się ociepla :).

No chyba znam już dość dużą gromadkę forumek :cool: i powiem ze same tu fajne babeczki :wave::wave: Ciebie i Anię poznałam jako pierwsze moje drogie :hug:

Jutro potwierdzę Asilo, Korony nawet nie wyceniam bo już sie boje jak przy tych moich grubych ościeżnicach będzie to wyglądało cenowo :cool:

Ewo o listwach zdecyduję jak bea drzw...mam próbki i bedę myśleć jak zamontują drzwi :-)

A bo nic nie wiedziałam :( Przecztałam u marimag dzień przed, ale nie wiedziałam co, jak i gdzie :(

Szkoda, liczę ze następnym razem się uda spotkać :-)

Ivy ty moja towarzyszko :hug: w koncu i do Ciebie dotarlam... tak to jest jak sie ma neta z doskoku ;)

milo bylo poznac Ciebie osobiscie:hug: mam nadzieje, ze wybaczysz mi brak upominku...ale obiecuje ze jak tylko do NO wroce to kupie takie samo i wysle pod wskazany adres :yes:

jestem wsciekla bo mialabym dla kazdej z Was, ale odlozylam na polke 2 szt i w ten sposob zabrako mi tych 2 sztuk :bash:

Mam wielka nadzieje, ze uda nam sie jeszcze raz spotkac, ba! nie tylko raz, wiecej razy :D

ps.dziekuje za zaproszenie, jak juz zauwazylas-odebralam :D :*

Upominki , hmmm nie wiedziałam ze coś było :cool:

Kochana bardzo fajnie mi sie z Tobą plotkowało o całym świecie tych błahych i tych ważnych sprawach , mam nadzieję ze uda nam sie powtórzyć ploteczki jeszcze nie raz :hug: Ludzie widz a sie pierwszy raz a pól wieczora mogą gadć i gadać Kolejny zlocik obowiązkowo :cool:

Edytowane przez ivy17

O, to super, że będziecie o mnie pamiętać NASTĘPNYM razem :p:P:P

trzeba dopytywać następnym razem co i jak :-) Mnie namówiła Karola bo ja tez nic nie wiedziałam długo co i jak :rolleyes:

mam coś dla Ciebie Moja Droga :)

A jak fajnie, łazienka się taka duża wydaje przez to lustro ;) fajne tez te ceglane lusterka :rolleyes: