Hanka126 06.07.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Iwonko:bye:Bardzo dziękuję za miły wieczór i nie zapomniane rozmowy, cudownie było Cię poznać sąsiadko, myślę że musimy to powtórzyć i to niebawem.Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.07.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 piękny dom piękna ona impreza była szalona! Iwonko super że się spotkałyśmy, że pozwoliłaś pozwiedzać swój piękny domek znów chcę od Ciebie odpatrzeć coś hihi (schody, wiadomo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.07.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Iwonko, .świetnie było się spotkać i "naocznie" zobaczyć Muszę powiedzieć, że żal było iść spać i trochę posiedzieliśmy Uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Cześć Weteranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mniej znaczy wiecej a im prosciej tym piekniej. Ty nie potrzebujesz przeszklen u siebie wiec to trafny wybor. Tak mysle ez będzie dobrze Musze je w końcu zamówić i chyba tym bardziej Asilo bo pol-skone cos odrobine podniosło ceny wiec juz coraz mniej atrakcyjnie Iwonka, ładne! Za mną teraz chodzi Pol-skone Modern 08. No to już wiem, jak to jest z tymi futrynami i opaskami http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Powiem, może komuś się przyda Otóż wszystkie elementy: skrzydło, ościeżnicę i listwy maskujące można kupić oddzielnie. Teoretycznie i praktycznie każdy może być w innym kolorze Można tak zrobić, jeżeli kupuje się ościeżnicę stałą. Nie można, gdy wybraliśmy ościeżnicę regulowaną, bo ona jest od razu z listwami i wtedy zarówno futryna, jak i listwy będą tego samego koloru. Skrzydło dowolnej barwy. Uff.. http://emotikona.pl/emotikony/pic/usmiech.gif Zestawienie drzwi faktycznie mogło by wyglądac ciekawie, a poprostu zrobic ościeżnicę regulowana z jednego koloru, a skrzydło z drugiego ... myślę że nie byłby to problem dla producenta...tylko nie bardzo rozumiem czy tylko opaska ma być z innego koloru czy cała ościeżnica?? Aniu strszani jestem ciekawa co wymyslisz i jak to wyjdzie. Mi brakuje odwagi na takie ruchy ale chętnie podpatrzę je u innych...może kiedyś Fajne drzwi (sama też chcę Asilo). Ja przychodzę z pytaniem: Co to za lampy? (bardzo miła dla oka wizualizacja) [ATTACH=CONFIG]268683[/ATTACH] Ania już odpowiedziała co do lamp..mi sie marzą coś ala skygarden wiec zobaczymy co z tego wyjdzie Te czarne to najpewniej Azzardo Baroco [ATTACH=CONFIG]268707[/ATTACH] takie były na pierwszej wizualizacji ale zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Iwonko:bye: Bardzo dziękuję za miły wieczór i nie zapomniane rozmowy, cudownie było Cię poznać sąsiadko, myślę że musimy to powtórzyć i to niebawem. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia:hug: Haniu bardzo miło było Ci poznać, fajnie ze tacy mili ludzie mieszkają w okolicy Koniecznie musimy się umówić na jakąs kawkę Było super, postarałać sie bardzo z cala imprezą i wszystko było tip top piękny dom piękna ona impreza była szalona! Iwonko super że się spotkałyśmy, że pozwoliłaś pozwiedzać swój piękny domek znów chcę od Ciebie odpatrzeć coś hihi (schody, wiadomo ) Karolcia nie przesadzaj, domek jak domek miłych ludzi zawszę ugoszczę . Ciesze sie ze Ci sie podobało a co ty wypatrzyłaś u mnie hmmm ?? Dziękuję za prezenty, teraz tylko mebelki i bdea używane Iwonko, .świetnie było się spotkać i "naocznie" zobaczyć Muszę powiedzieć, że żal było iść spać i trochę posiedzieliśmy Uściski zostawiam Beatko straszni cieszę sie ze sie poznałyśmy , ze była okazja Zawsze w takich chwil żal czasu na sen, jak zabawa jest super i ludzie fajni Cześć Weteranka poczułam się staro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 07.07.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Haha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ivy buziaczki dla Ciebie, muszę nadrobić Twój wątek musowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.07.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dziękuję. Chyba ciut za duże dla mnie (do łazienki) migotko, a te metalarte? http://www.stronywnetrza.pl/produkty/nowoczesna-lampa-wiszaca-inspirowana-projektem-josephine-metalarte,8_2221,9_207.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.07.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ivy buziaczki dla Ciebie, muszę nadrobić Twój wątek musowo pozdrawiam Hej Kochana nie ma dużo nadrabiania , kilka fotek i będzie całość znana:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 migotko, a te metalarte? http://www.stronywnetrza.pl/produkty/nowoczesna-lampa-wiszaca-inspirowana-projektem-josephine-metalarte,8_2221,9_207.html Dzięki, już ją wcześniej zlokalizowałam. Wiesz jak jest - nic nie wiem jak zwykle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Cześć imprezowiczki Dziękuję. Chyba ciut za duże dla mnie (do łazienki) Nowodvorski ma tylko w chromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Cześć imprezowiczki a Ciebie czemu nie było ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.07.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 O jak fajnie - kolejne spotkanie . Ty Iwonko poznałaś osobiście chyba najwięcej z nas . Dziękuję za priva Widzę, że w poszukiwaniach drzwi idziesz tym samym tropem co ja. Ostateczne u nas stanęło na Koronach (drzwi Basi na żywo zachwycają i dałam się ponieść ). Skoro jednak chcesz proste drzwi to wraca temat listew - zdecydowałaś? Super widzieć jak Wasz dom się ociepla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a Ciebie czemu nie było ??? A bo nic nie wiedziałam Przecztałam u marimag dzień przed, ale nie wiedziałam co, jak i gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 08.07.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ivy ty moja towarzyszko w koncu i do Ciebie dotarlam... tak to jest jak sie ma neta z doskoku milo bylo poznac Ciebie osobiscie:hug: mam nadzieje, ze wybaczysz mi brak upominku...ale obiecuje ze jak tylko do NO wroce to kupie takie samo i wysle pod wskazany adres jestem wsciekla bo mialabym dla kazdej z Was, ale odlozylam na polke 2 szt i w ten sposob zabrako mi tych 2 sztuk Mam wielka nadzieje, ze uda nam sie jeszcze raz spotkac, ba! nie tylko raz, wiecej razy ps.dziekuje za zaproszenie, jak juz zauwazylas-odebralam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.07.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) O jak fajnie - kolejne spotkanie . Ty Iwonko poznałaś osobiście chyba najwięcej z nas . Dziękuję za priva Widzę, że w poszukiwaniach drzwi idziesz tym samym tropem co ja. Ostateczne u nas stanęło na Koronach (drzwi Basi na żywo zachwycają i dałam się ponieść ). Skoro jednak chcesz proste drzwi to wraca temat listew - zdecydowałaś? Super widzieć jak Wasz dom się ociepla . No chyba znam już dość dużą gromadkę forumek i powiem ze same tu fajne babeczki :wave: Ciebie i Anię poznałam jako pierwsze moje drogie Jutro potwierdzę Asilo, Korony nawet nie wyceniam bo już sie boje jak przy tych moich grubych ościeżnicach będzie to wyglądało cenowo Ewo o listwach zdecyduję jak bea drzw...mam próbki i bedę myśleć jak zamontują drzwi A bo nic nie wiedziałam Przecztałam u marimag dzień przed, ale nie wiedziałam co, jak i gdzie Szkoda, liczę ze następnym razem się uda spotkać Ivy ty moja towarzyszko w koncu i do Ciebie dotarlam... tak to jest jak sie ma neta z doskoku milo bylo poznac Ciebie osobiscie:hug: mam nadzieje, ze wybaczysz mi brak upominku...ale obiecuje ze jak tylko do NO wroce to kupie takie samo i wysle pod wskazany adres jestem wsciekla bo mialabym dla kazdej z Was, ale odlozylam na polke 2 szt i w ten sposob zabrako mi tych 2 sztuk Mam wielka nadzieje, ze uda nam sie jeszcze raz spotkac, ba! nie tylko raz, wiecej razy ps.dziekuje za zaproszenie, jak juz zauwazylas-odebralam :* Upominki , hmmm nie wiedziałam ze coś było Kochana bardzo fajnie mi sie z Tobą plotkowało o całym świecie tych błahych i tych ważnych sprawach , mam nadzieję ze uda nam sie powtórzyć ploteczki jeszcze nie raz Ludzie widz a sie pierwszy raz a pól wieczora mogą gadć i gadać Kolejny zlocik obowiązkowo Edytowane 8 Lipca 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.07.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Szkoda, liczę ze następnym razem się uda spotkać O, to super, że będziecie o mnie pamiętać NASTĘPNYM razem :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.07.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 mam coś dla Ciebie Moja Droga http://img.shmbk.pl/rimgsph/2831_cf129a8a-055b-4f75-bcdb-79bdfc6277ca_max_900_1200_-lazienka-styl-industrialny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.07.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 O, to super, że będziecie o mnie pamiętać NASTĘPNYM razem :P:P trzeba dopytywać następnym razem co i jak Mnie namówiła Karola bo ja tez nic nie wiedziałam długo co i jak mam coś dla Ciebie Moja Droga A jak fajnie, łazienka się taka duża wydaje przez to lustro fajne tez te ceglane lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts