GUMISIOWA 10.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ivy kochana-dziękuje za piękne inspiracje galerii na półkach z IKEI-zakochałam się całkowicie!!Czy pozwolisz ze sobie bezczelnie zerżne pomysł i w moim domu po 2 latach mieszkania z gołymi ścianami-zastosuje to u siebie?:D:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Iwonka, dalej działkę sprzątasz? Dziś chyba pogoda bardziej sprzyjająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.08.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Z problemem wagoników zmagałam się i ja ale łazienka wydaje się naprawdę rozsądnie rozplanowana, mam nadzieję, że będzie się dobrze użytkować. Mozaika, którą wkleiłaś podoba mi się baardzo - zarówno z bliska, jak i z daleka Świetne jest to, że całość tworzy delikatny wzór. Naprawdę super wybór! Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.08.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Hej Ja też mam pół piętra swoje Przez to łazienki zupełnie jak u Ciebie blokowe a nie pokoje kąpielowe, ale ja wolę mieć swoją osobistą łazienkę niż jedną wielką dzielić z dziećmi Strasznie mi się podoba mozaika mogę prosić o namiar na nią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.08.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Eh, Ivy, mogłabym konkurować. Mieliśmy w 3 miejscach zakopane doły w ktorych panowie zastawili kupę śmieci w moich skarbach sa stare skarpety, puszki, wszelkiej maści gwożdzie, całe dachowki....i nie wiem co jeszcze Ivy, to dopiero początek, zobaczysz, jaką produkcję śmieci uruchomicie wraz z wykończeniówką już uruchomiliśmy burząc dwie ściany i budując nowe...będzi etego sporo. ja już bym chętnie zamówiła kontener Iwonko moje sokole oko dopiero teraz wypatrzyło Twój wątek . Proszę o wybaczenie http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif Teraz na szybko przebiegłam , muszę się na spokojnie wczytać w rzuty i w miarę moich możliwości będę służyć radą poradą Buziaki zostawiam Aguś zapraszam w wolnej chwili, oczywiście licze na rady również ogrodowe jak już cos u mnie urośnie Witam sie i ja:) co prawda na częstowane ciacho i kawusię sie nieco spóźniłam ale myślę,że nadrobimy.Widzę,że zapowiada się ciekawie,więc jeśli pozwolisz to i ja tu będę zaglądać i kibicować. Pozdrawiam Ula:) Witam serdecznie, kawka i coś słodkiego zawsze się znajdzie Ivy kochana-dziękuje za piękne inspiracje galerii na półkach z IKEI-zakochałam się całkowicie!!Czy pozwolisz ze sobie bezczelnie zerżne pomysł i w moim domu po 2 latach mieszkania z gołymi ścianami-zastosuje to u siebie?:D:yes: Pozwolę jeśli pokażesz co tam wykombinowałaś u siebie :popcorn: Iwonka, dalej działkę sprzątasz? Dziś chyba pogoda bardziej sprzyjająca Cały weeknd roboczy- sprzątalam a Paweł stawiał śćiany, kuł pod stelarze podtynkowe i takie tam...byliśmy bohaterami we własnym domu :P Z problemem wagoników zmagałam się i ja ale łazienka wydaje się naprawdę rozsądnie rozplanowana, mam nadzieję, że będzie się dobrze użytkować. Mozaika, którą wkleiłaś podoba mi się baardzo - zarówno z bliska, jak i z daleka Świetne jest to, że całość tworzy delikatny wzór. Naprawdę super wybór! Mozaika - płytka jest fajna bo jest płytką co wpływa bardzo pozytywnie na jej cenę: http://1.bp.blogspot.com/-vQB9p1YKhQw/UC0HNKaF6RI/AAAAAAAACTc/zPuMefJrFHQ/s640/Deco-Nacare-Venis_TheGramercy_1004.jpg http://jacobsens.co.nz/media/205896/deco-nacare-h-653.jpg http://www.keramoteka.ru/catalog/venis/nacare/venis-nacare-02b.jpg Hej Ja też mam pół piętra swoje Przez to łazienki zupełnie jak u Ciebie blokowe a nie pokoje kąpielowe, ale ja wolę mieć swoją osobistą łazienkę niż jedną wielką dzielić z dziećmi Strasznie mi się podoba mozaika mogę prosić o namiar na nią??? Wychodzac z tego założenia, mam małe łazienki Proszę bardzo Venis Deco Nacare Blanco 33,3x66,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.08.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Wizualizacje piękne....Bardzo ładne te płytki w mozaikę, zapisuję sobie, bo może za rok ruszymy z poddaszem i do łazienki dziecióf by pasowała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ajwi witam się dlaczego ja się dopiero teraz dowiaduję że masz swój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.08.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ajwi witam się dlaczego ja się dopiero teraz dowiaduję że masz swój wątek? toż to nie możliwe przecież!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.08.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Piekna mozaika masz racje, to ze jest w formie plytek to juz duza zaleta uwielbiam mozaiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Wizualizacje piękne.... Bardzo ładne te płytki w mozaikę, zapisuję sobie, bo może za rok ruszymy z poddaszem i do łazienki dziecióf by pasowała:D Płytki sa fjane bardzo i ze to płytki to można jeszcze cenę przełknąć Ajwi witam się dlaczego ja się dopiero teraz dowiaduję że masz swój wątek? toż to nie możliwe przecież!!! :hug: Moje Drogie ja sobie tak skrobię pomalutku, raczej u mnie taki skromniutki watek , nie będzie ekscesów i nowatorskich rozwiązań. Tyl nie wybrany, pewnie bedzie misz masz ...Taki domeczek Zapraszam do pomocy, bo niebawem zacznie sie gorący okres w decyzjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.08.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ivy ja się już u CIebie witałam Niemożliwe, że Venuska przeoczytała Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ivy ja się już u CIebie witałam Niemożliwe, że Venuska przeoczytała Twój wątek wiem wiem Nie mam w stopce wiec nie każdy szybko trafia Venuska będzie musiała nadrobić dobrymi radami dla początkujących Liczę tez na pomoc "mistrza okazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.08.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Venuska ma taki zapieprz na fejsie że nie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2013 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Wczoraj gospodarze stawiali drugą sciankę w kotłowni, dzisiaj ma przyjśc tynkarz i cos mi sie wydaje że na tych naszych krzywiznach zmieni sie stawka Plan robót: dzisiaj skończyc ogrzewanie scienne i szafki do rozdzielaczy Tynkarz od 20.08 Elektryk do 20.08 ma skończyć Pan od Reku cos ma skończyc teraz, reszta po tynkach czyli koło końca miesiąca Jutro musze zamówić styro - wylewka na terivie jest krzywa , róznica na obu końcach 5 cm...musze pomierzyć jaki styropian potrzebny, zamowic, zeby przyszedł zaraz po tynkarzach .... Ogrzewanie podłgowe - jak tylko tynkarz skończy .... zaraz potem wylewka- tutaj termin zalezy jak szybko zrobimy podłogówkę w między czasie urlop a potem robota, robota , robota ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 13.08.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Iwona,widzę, że pędzisz, jak Pendolino:DGratulacje i czekam na fotki, wybory, zdjęcia. Zapowiada się super.Piękny, funkcjonalny i bardzo dopracowany dom to będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Iwona, widzę, że pędzisz, jak Pendolino:D Gratulacje i czekam na fotki, wybory, zdjęcia. Zapowiada się super. Piękny, funkcjonalny i bardzo dopracowany dom to będzie! Dziękuję bardzo Czekam na Twoje zdjęcia płytek bo może beda to moje wybory też ------------------------ Szukam teraz baterii otworowej do wanny w jakiejś normalnej cenie i kibelków do stelarzy ...jakies propozycje, uwagi ?? Kibelek musi być nie za długi - przynajmniej ten do naszej łazienki. Jednak też nie chcemy maleństwa Za radą drogich koleżanek kupuje rzeczy na ktore potem będzie mi szkoda kasy bo będzie tysiąc innych wydatków - mam już sztucce ostatnio TK Maxx widzialam takie same wiec musze dokupić większy zestaw, kilka fajnych patelnie, zestaw garnków, taka blachę do powieszenia : http://www.interiore.pl/img/0/2/54202_353.jpg i dzisiaj dotarł pojemniczek , paczka była taka wielka ze myślałam ze ktoś się pomylił i wyslał mi zastawe na 12 osob zamiast tego : http://i2.ztat.net/detail/ZH/17/2D/00/50/10/[email protected] no i oczywiście Karolkowe latarenki : http://i2.fmix.pl/fmi1220/577ced87002a5b0250852924/zdjecie.jpg Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.08.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ivy, ja wybrałam wc Roca: Hall i Gap - bardzo przystępne cenowo i dobrej jakości, mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 14.08.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 My oba kibelki też wybraliśmy Roca. Ale jeszcze nie zawisły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.08.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ivy, ja wybrałam wc Roca: Hall i Gap - bardzo przystępne cenowo i dobrej jakości, mam nadzieję. My oba kibelki też wybraliśmy Roca. Ale jeszcze nie zawisły... Właśnie myślimy o standardowych Roca Gap bo całkiem przyjaźnie wyglądają. ---------------------------- niestety opóźnienia wpisane są w wykończeniówkę czyli tynkarz zaczyna po 25.08 :bash: Tym samym inwestorzy będą odpoczywać przed maratonem wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 15.08.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Właśnie myślimy o standardowych Roca Gap bo całkiem przyjaźnie wyglądają. Sprawdziłem w moich notatkach - zakupiliśmy Roca Meridian A drobnymi opóźnieniami się nie przejmuj - trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts