lukasz69karolina 01.08.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ... Mam już cały zbiór drucianek muszę coś wybrać hehehe a bo takich lamp jest na pęczki - do wyboru do koloru tylko się na jedną zdecydować trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) hehehe a bo takich lamp jest na pęczki - do wyboru do koloru tylko się na jedną zdecydować trudno oooo mi się w ogóle mało lamp podoba a jak mi sie podobaja to nie do mni ebo trzeba mieć dużo wyżej , u mnie bardzo nisko to nie wszystko pasuje teraz szukam farb i dostaje kręcka , musze kuchnie pomalować zeby szafki wstawić i chyba zdecyduje sie na złamany szary NCS-1500n bo co innego wybrać ?? http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00095964-2.jpg Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ładny ten kolorek - taki bardzo jaśniutki - nie masz tam dużo ściany, więc przy bieli szafek ten kolor i tak wg mnie "zniknie" i będzie się jaśniejszy ciut wydawałpodobny odcień mają płytki na podłodze w łazience u dziewczyn moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ładny ten kolorek - taki bardzo jaśniutki - nie masz tam dużo ściany, więc przy bieli szafek ten kolor i tak wg mnie "zniknie" i będzie się jaśniejszy ciut wydawał podobny odcień mają płytki na podłodze w łazience u dziewczyn moich właśnie chciała bym zeby lekko się odcinał ale nie był za ciemny Mam tam szarą podłogę i nie chciała bym iść w ciemne tony to taki kolorek http://4.bp.blogspot.com/-Hm9Wo3Zs948/UVrjUD29rbI/AAAAAAAAGgU/GTAFtgxzOM4/s1600/IMG_4696.jpg http://3.bp.blogspot.com/-HAAEnJ2h63I/UVrjUqk8KcI/AAAAAAAAGgg/qSQfzKqnXAw/s1600/IMG_4699.jpg http://blog.andreashallgren.com/wp-content/uploads/2012/05/IMG_1741-1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 01.08.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ja mam patrząc na uchwyt identyczne klamki jak ta przedstawione wyżej, tylko że na kwadratowym szyldzie, inaczej się nazywały, i były trochę droższe, ale wiem że Novantyy, są ogólnie polecane, u mnie po 2latach delikatnego użytkowania- poddasze, są w doskonałym stanie!! a uchwyt jest mega wygodny, idealny wprost!! (oczywiście jak dla naszych rąk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.08.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Piękny kolor co kręcisz nosem? Maluj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.08.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Piękny kolor ... Maluj! no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2014 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ja mam patrząc na uchwyt identyczne klamki jak ta przedstawione wyżej, tylko że na kwadratowym szyldzie, inaczej się nazywały, i były trochę droższe, ale wiem że Novantyy, są ogólnie polecane, u mnie po 2latach delikatnego użytkowania- poddasze, są w doskonałym stanie!! a uchwyt jest mega wygodny, idealny wprost!! (oczywiście jak dla naszych rąk ) dziękuję za opinię muszę jakis namierzyć sklepik z klamkami i pomacać Piękny kolor co kręcisz nosem? Maluj! nooooo będę chciałam jakas tanią farbe z gotowców ale po policzeniu wyszło mi ze Tikkurila Optiva Matt [5] wyjdzie prawie podobnie jesli ma byc zmywalna ( 1 klasa) w kuchnia i tak sama się przekonuję hihihh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 01.08.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie wiem czy piekarnik już zakupiony....ja mam gorenje piekarnik i mikrofalę, co prawda dopiero nieco ponad miesiąc używam ale jak na ten moment mogę bez zastrzeżeń polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie wiem czy piekarnik już zakupiony....ja mam gorenje piekarnik i mikrofalę, co prawda dopiero nieco ponad miesiąc używam ale jak na ten moment mogę bez zastrzeżeń polecić jeszcze nie kupione a jakie modele ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Iwonka dziewczyny w kwestii klamek napisały już wszystko my swoich nie mogliśmy przetestować na żywo, ale sporo przetestowaliśmy z tych dostępnych. Ważne jest to jak klamka leży w dłoni i jej "miękkość" czyli to ile siły trzeba użyć. My zdecydowaliśmy się na Linea Cali i jesteśmy bardzo zadowoleni, klamki z 10 letnią gwarancją, ciężkie, porządne Wiele osób odradzało nam te najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 01.08.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 odnalazłam modele mikrofala to BM5240AX a piekarnik BO7422AX z mikrofali korzystam mało, natomiast piekarnik mocno eksploatowany bo uwielbiam piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 02.08.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Elo Ivy Jestem po pełnej lekturze wątku. Pięknie u Ciebie. Łazieneczka z cegłą perełeczka, kuchnia zapowiada się też uroczo, o tej łazience z mozaiką wiesz co myslę ) Jeśli chodzi o piekarniki, to Amica Integra jest najlepiej wyposażona w stosunku do ceny i ma bardzo dobrą prasę, więc jeśli nie przeszkadza Ci trochę mniejsza pojemność to glosuję na ten wybór. Z większych popatrz na Eletroluxa z funkcją pary, niekoniecznie z czyszczeniem parowym (ponoć nie działa ono do końca tak, jak powinno). Jednak funkcja gotowania na parze, pieczenia z użyciem pary warte są zainteresowania (na przykład model Electrolux EEB8585POX, albo tańszy Electrolux EOB6850AOX) . Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów i satysfakcji z pięknych wnętrz. Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez Kejt_R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 03.08.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Witam się i ja i zastanawiam się dlaczego dopiero teraz trafiłam na Twój wątek Moi faworyci to WC (piękne cegły) i łazienka oczywiście. Trzymam kciuki za składanie kuchni. Mój już złożył trzy (dwie u nas i jedną u rodziców) i śmieje się, że może oferować usługę składania Będę regularnie zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.08.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 oooo mi się w ogóle mało lamp podoba a jak mi sie podobaja to nie do mni ebo trzeba mieć dużo wyżej , u mnie bardzo nisko to nie wszystko pasuje teraz szukam farb i dostaje kręcka , musze kuchnie pomalować zeby szafki wstawić i chyba zdecyduje sie na złamany szary NCS-1500n bo co innego wybrać ?? http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00095964-2.jpg Ten kolor jest jaśniutki, szary i biały się na nim pięknie odcina U mnie przed remontem jedna ze ścian pełni rolę próbnika do kolorów i ten wygrał Nawet omalowywałam go bielą, żeby sprawdzić jak się ze sobą komponują. Dól ściany malowany na grafit, że niby listwa Maluj S 1500N, ślicznie wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2014 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Iwonka dziewczyny w kwestii klamek napisały już wszystko my swoich nie mogliśmy przetestować na żywo, ale sporo przetestowaliśmy z tych dostępnych. Ważne jest to jak klamka leży w dłoni i jej "miękkość" czyli to ile siły trzeba użyć. My zdecydowaliśmy się na Linea Cali i jesteśmy bardzo zadowoleni, klamki z 10 letnią gwarancją, ciężkie, porządne Wiele osób odradzało nam te najtańsze. Nie mam kiedy się wybrać, pewnie jakaś Bartycka powinna byc brana pod uwagę ale nie mam kiedy Muszę sie gdzieś ruszyć bo potzrebuje je chyba gdzieś do dwóch tygodni odnalazłam modele mikrofala to BM5240AX a piekarnik BO7422AX z mikrofali korzystam mało, natomiast piekarnik mocno eksploatowany bo uwielbiam piec Super bardzo dziękuję, myśle nad innym modelem ale ciesze sie ze opinia pozytywna o producencie Witam się i ja i zastanawiam się dlaczego dopiero teraz trafiłam na Twój wątek Moi faworyci to WC (piękne cegły) i łazienka oczywiście. Trzymam kciuki za składanie kuchni. Mój już złożył trzy (dwie u nas i jedną u rodziców) i śmieje się, że może oferować usługę składania Będę regularnie zaglądać. Zapraszam serdecznie i dziękuję za miłe słowa :rolleyes: Duzo jeszcze brakuje ale robimy sami i niestety len jest naszym wrogiem a jednoczesnie wielkim przyjacielem po całym dniu pracy Elo Ivy Jestem po pełnej lekturze wątku. Pięknie u Ciebie. Łazieneczka z cegłą perełeczka, kuchnia zapowiada się też uroczo, o tej łazience z mozaiką wiesz co myslę ) Jeśli chodzi o piekarniki, to Amica Integra jest najlepiej wyposażona w stosunku do ceny i ma bardzo dobrą prasę, więc jeśli nie przeszkadza Ci trochę mniejsza pojemność to glosuję na ten wybór. Z większych popatrz na Eletroluxa z funkcją pary, niekoniecznie z czyszczeniem parowym (ponoć nie działa ono do końca tak, jak powinno). Jednak funkcja gotowania na parze, pieczenia z użyciem pary warte są zainteresowania (na przykład model Electrolux EEB8585POX, albo tańszy Electrolux EOB6850AOX) . Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów i satysfakcji z pięknych wnętrz. Dziękuję Nie mysląlam jak moj P. wypatrzył te plytki ze bedą takie robiły fajne wrażenie a mówią ze "chłopy" mają słaby gust Piekarnik bardzo bym chciala ten pierwszy , ale jest poza moim zasiegiem ( Chloe chyba go wybrała) , musi być poniżej 2000 zł . Drugi nie ma termosondy na czym mi bardzo zalezy , bo ja piekę sporo mięs. Mało kupuje wędlin tylko takie we własnym zakresie szyneczki, indyk i inne takie do kanapeczek Myślę nad ta Amicą jeszcze chociaz jest droższa niż wybrane Gorenje :rolleyes: Tak to jest jak kasa ogranicza Ten kolor jest jaśniutki, szary i biały się na nim pięknie odcina U mnie przed remontem jedna ze ścian pełni rolę próbnika do kolorów i ten wygrał Nawet omalowywałam go bielą, żeby sprawdzić jak się ze sobą komponują. Dól ściany malowany na grafit, że niby listwa Maluj S 1500N, ślicznie wygląda:) Pokaz koniecznie jak wyszły te próby Jestem zdecydowana , dzisiaj pewnie podjedziemy kupić bo bez tego nie mogą ustawiać mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.08.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Farby .... no własnie niby taki prosty wybór ale wcale tak nie jest , u mnie na razie opcja wszystko w bieli bo brakuje mi pomysłu podpatrze jak u Ciebie wyjdzie malowanie tym jasno szarym i może się skuszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Farby .... no własnie niby taki prosty wybór ale wcale tak nie jest , u mnie na razie opcja wszystko w bieli bo brakuje mi pomysłu podpatrze jak u Ciebie wyjdzie malowanie tym jasno szarym i może się skuszę ... u mnie to będzie jedyny "kolor" ...reszta biel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Pokaz koniecznie jak wyszły te próby Jestem zdecydowana , dzisiaj pewnie podjedziemy kupić bo bez tego nie mogą ustawiać mebli Musisz uwierzyć na słowo Próby nie nadają się już do pokazania, gdyż ściana jest zastawiona zawartością dwóch komód, które pojechały do odnawiania Generalnie jest u mnie, delikatnie mówiąc, bałagan.. Nie wiem, jak ja przeżyję ten remont, bo już w tej chwili mam chęć wszystkim głowy pourywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.08.2014 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Musisz uwierzyć na słowo : wierzę ale jakby coś znasz moja adres e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts