jo-aska 07.08.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 nie no cegła bez fugi nie wygląda fajnie .... lepiej jednak pomordować sie z fugą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 właśnie ja też tylko jedno gniazdko przy palnikach z tego samego powodu - blender i też właśnie cenowo jest bardzo korzystne Iwonka a może w szafce nad? też byś mogła takie wysuwane założyć tylko do góry nogami wtedy nie dziurawisz blatu, i gniazdka nic a nic nie widać Jest to tez rozważana opcja bo zostaje mi kabelek od okapu do wykorzystania Ja do mojego biało czarnego wc chyba dam taka lampe nowodvorskiego http://ampla.eu/foto_nowodvorski/7A67F841-30B4-4FEE-BB95-1A0679DE86E7.JPEG myślę że do Twojej cegły tez bedzie pasować .... no i cena baaaardzo przystępna mam ja zapisaną również musze skonczyć, powiesić lustro, przymierzyć moj pierwszy zamysł czyli zarowka edisonka na czarnym kablu i zobaczymy czy pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 07.08.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 oooo no widzisz - myślimy podobnie - ja mając górne szafki wolałabym tam umieścić gniazdko a wiecie - znalazłam w piwnicy staaaaaaaaaarą lampkę taką przemysłową - muszę ją oczyścić, może przemalować i mam akurat lampkę do kibelka Iwi weź poszukaj u teściów na strychu dobrze, bo może są tam i jakieś lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.08.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 oooo no widzisz - myślimy podobnie - ja mając górne szafki wolałabym tam umieścić gniazdko a wiecie - znalazłam w piwnicy staaaaaaaaaarą lampkę taką przemysłową - muszę ją oczyścić, może przemalować i mam akurat lampkę do kibelka Iwi weź poszukaj u teściów na strychu dobrze, bo może są tam i jakieś lampki Kochana strych mam w małym paluszku - rózne skrzynki jak ta co sobie przywiozłam, jakieś krzesła, buty relaksy czy stare okna tak, ale lampy nie ma. Jest jakiś stary żyrandol i umywalka ale nie pasują mi do wystroju Niestety moj P. sezon przed tym jak mnie poznał wymieniał dach w domu i dużo rzeczy ( sądząc po tym co jest tam i po opisie tego co wywalali) wyrzucił :bash: Ale zawsze znajdę tam jakieś perełki bo tylko ja tam wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 07.08.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Przychodze ze zdjęciem Beckersa kuchennego, o które prosilas nie wiem czy to pomoże B-) Jeśli chodzi o baterię, to pamiętam tylko, że mój chłop nabył ją w castoramie, bo była przeceniona. Głowy sobie uciąć nie dam, ale coś mi świta, że to Cook&Lewis, czy jak mu tam Jestem z niej bardzo zadowolona, bo ma wszystko czego chciałam, tj. wyjmowana wylewke i tzw. 'prysznic' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.08.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 jazzy, genialny ten szary Ja gniazdko robię w blacie, ale w większej odległości od płyty, bo wokół płyty jednak za bardzo otoczenie się brudzi - przynajmniej u nas, bo to mój G. gotuje A potrzebuję go do podłączenia czajnika elektrycznego - i umieszczenie w rórnych szafkach odpada - denerwowałby mnie wiszacy kabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2014 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Przychodze ze zdjęciem Beckersa kuchennego, o które prosilas nie wiem czy to pomoże B-) [ATTACH=CONFIG]273650[/ATTACH] Jeśli chodzi o baterię, to pamiętam tylko, że mój chłop nabył ją w castoramie, bo była przeceniona. Głowy sobie uciąć nie dam, ale coś mi świta, że to Cook&Lewis, czy jak mu tam Jestem z niej bardzo zadowolona, bo ma wszystko czego chciałam, tj. wyjmowana wylewke i tzw. 'prysznic' [ATTACH=CONFIG]273651[/ATTACH] bardzo dziękuję śliczny kolorek Mam pytanie do baterii czy ona ta końcówkę ma metalową czy plastikową ?? jazzy, genialny ten szary Ja gniazdko robię w blacie, ale w większej odległości od płyty, bo wokół płyty jednak za bardzo otoczenie się brudzi - przynajmniej u nas, bo to mój G. gotuje A potrzebuję go do podłączenia czajnika elektrycznego - i umieszczenie w rórnych szafkach odpada - denerwowałby mnie wiszacy kabel Ja chyba zrobię po lewej stronie od płyty bo tam nie mam nic, nie bedzie tak idealni przy ale na tyle żeby sięgnął blender a czajnik..hmmm ciekawe gdzie go postawię , muszę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaczek 08.08.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) ~~slonko~~ Załączam zdjęcie wnętrza mojego piekarnika (sorki że tak późno). Piec można bez problemu na 3 poziomach (razem ich jest 5). Po prostu jedną z tacek wsuwa się w miejsce płyty rozdzielającej. Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez aniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 ~~slonko~~ Załączam zdjęcie wnętrza mojego piekarnika (sorki że tak późno). Piec można bez problemu na 3 poziomach (razem ich jest 5). Po prostu jedną z tacek wsuwa się w miejsce płyty rozdzielającej. dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.08.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Mimo rankingu czarnych farb kupiłam inną...na bazie tikkurila optiva matt 5 kolor RAL9005N czyli matowa czarno czarną przeglądajac farby znalazłam jeszcze mały ranking/porównanie farb tablicowych i magnetycznych - do zobaczenia TUTAJ może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 11.08.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 bardzo dziękuję śliczny kolorek Mam pytanie do baterii czy ona ta końcówkę ma metalową czy plastikową ?? Ivy, końcówka jest plastikowa Tak przy okazji, mam ten sam piekarnik co aniaczek Dla mnie bomba nagrzewa się błyskawicznie i piecze super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.08.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Ivy a ja czekam na twoja wyfugowana ceglaną łazienkę ... moje płytki już w domu... jeszcze ichnie widziałam ale już się cieszę że będę mogła zacząć robić ceglane ściany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.08.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Mimo rankingu czarnych farb kupiłam inną...na bazie tikkurila optiva matt 5 kolor RAL9005N czyli matowa czarno czarną przeglądajac farby znalazłam jeszcze mały ranking/porównanie farb tablicowych i magnetycznych - do zobaczenia TUTAJ może komuś się przyda Mnie się przyda - dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.08.2014 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Ivy, końcówka jest plastikowa Tak przy okazji, mam ten sam piekarnik co aniaczek Dla mnie bomba nagrzewa się błyskawicznie i piecze super dziękuję za opinię Ivy a ja czekam na twoja wyfugowana ceglaną łazienkę ... moje płytki już w domu... jeszcze ichnie widziałam ale już się cieszę że będę mogła zacząć robić ceglane ściany! ooo to jeszcze chwile Mnie się przyda - dzięki:D to sie cieszę u nas tez juz trochę czarno http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/55/b9/28/55b928e9e8d50be7959a13c8a59a674c.jpg i porównanie kolorów dla potomnych http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/04/d6/9f/04d69fdb321fad75158c879261356be7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.08.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Rewelacja Mówiłam, że ten 1500 jest śliczny Ale będzie pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.08.2014 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Rewelacja Mówiłam, że ten 1500 jest śliczny Ale będzie pięknie u Ciebie bardzo mi się podoba kolorek, kupiłam go bez testowania i jestem zadowolona Wyszedł ciemniej niż na próbniku w moich wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.08.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Bardzo fajny ten 1500- mam na budowie próbkę light greya i widzę, że ten też by mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.08.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 ivy ja dzisiaj odbyłam podróż do sklepu z farbami ...tragedia .... nie wiem co wybrać ..... wstępnie wybrałam tikkurile ale kolor ..... nie wiem zupełnie co wybrać ... musze zapisać ten twój 1500 bo faktycznie fajny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 A mi się też stony grey podoba very Jak tam kuchnia? Na kiedy planujecie montaż i co z wyborami urządzeń? Coś już klepnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 18.08.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ivy, ja w sprawie piekarnika;) Przetestowałam (połowicznie) tego Samsunga. Dla mnie bomba. Połowa komory nagrzewa się baardzo szybko. Brakuje mi tylko jakiegoś światełka, które zgaśnie/zaświeci się w momencie, gdy temperatura jest osiągnięta (No chyba, że jeszcze go nie odkryłam). Po 3 minutach po prostu włożyłam ciasto do wnętrza i zaczęło się piec (czyli trzeba zdobyć wyczucie). Piecze się równomiernie i nawet zgodnie z czasem podanym w przepisie;) W tym tygodniu sprawdzę, czy ciasto i mięso piekąc się równocześnie się nie "pogryzą". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts