Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

To się cieszę... Za jakis czas odpytam Cię, jak z ich trwałością :p

Mi deweloper robi otwory dokładnie pod Asilo, więc powinno być OK, z dokładnością do niedoróbek :p

chętnie odpowiem ....mam nadziję ze będę mogła pisac same pozytywne opinie :cool:

Iwonka, śliczne drzwi :) Śliczne schody :) Na czym stoi śliczny kubek? :D

Tomkowa, Ty to masz oko :) Ivy, czuję tam jakąś ładna konsolkę :)

niestety nie konsolka,....ale chyba coś takiego tam będzie docelowo tylko w większym wymiarze i na dwóch nogach ..może w innym kolorze :-)

http://media-cache-cd0.pinimg.com/originals/ed/29/e8/ed29e85fe208665dc7e721e32e55db58.jpg

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aj, miałam nadzieję na fotkę :) Fajna jest :) Może być szersza, ale trochę niższa, jak odkręcisz blat i zrobisz z drewna schodowego blat na dłuższym boku, tym, który jest teraz pionowy. I już masz konsolkę na dwóch nogach :D

muszę pomysleć :cool:

Jaki zgrabny stolik pomocniczy... Take me home? Jeśli nie, zdradzisz producenta?

Westwing, kupiony za 69 zł ( cena 99 zł- minus bon za reklamacje)...orginalnie napisali 269 :cool: pojawiają sie co jakiś czas;)

Zazdrość mnie zeżarła :p Muszę polować zatem :)

czasem da się tam coś kupić fajnego za dobrą kaskę :cool:

Fajny stoliczek :yes:

Ivcia - Ty już masz PRAWDZIWY dom :hug:

A jak kuchnia?

No właśnie jak kuchenne puzzle? Nic się nie chwalisz!!

bo jeszcze nie ma czym, byla kupiona wcześniej niż potzreba bo już ja musiałam mieć :cool: powoli sie składa , jak tylko będzie cos do pokazania to pokaże ;)

Ivy, ślicznie drzwi wyglądają :yes: :D Gratuluję postępu! Wielkiego kroku dla ludzkości (zamieszkującej "Domeczek...") :p

Drzwi bardzo mi si epodobają, sama nie wiem jakie "inne" by tam dobrze wyglądały . Myśle ze jest to fajna baza przy nieokreślonym stylu :-)

:) :)

Tomcia mnie uprzedziła :-P też miałam pisać o stoliczku - mam a tej samej kampanii chyba :D tylko że inny :cool:

drzwi wyglądają super :) proste, zwykłe bez udziwnień :) elegancja :)

Jestem zadowolona z wyboru :-)

A który stolik kupiłaś ??

ooo tak jest zdecydowanie inaczej teraz :cool:

klamka to model budżetowy - Jane firmy Domino

Montażysta powiedział ze calkem fajne pod względem jakości/montażu :)

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/79/4b/67/794b67679a39e6748c396a9c1671057c.jpg

Podobają mi się:) Nie ma co wariować z drogimi klamkami - ważne, żeby była solidna i wygodna w użyciu, a jeśli do tego ładnie wygląda, to czegóż więcej chcieć?:)

Ivy,

jak pięknie i domowo, już gratulowałam, ale nie widziałam fotki ze stolikiem, którym się jeszcze nie chwaliłaś!!!! Bardzo fajny!!!!!!

Drzwi świetnie "ubierają" wnętrza, u Ciebie efekt jest rewelacyjny!!! - czekam na swoje, już za parę dni, za dni parę.....

Drzwi świetnie "ubierają" wnętrza, u Ciebie efekt jest rewelacyjny!!! - czekam na swoje, już za parę dni, za dni parę.....

:D i pomyśleć Aniu, że byłyśmy o włos posiadania takich samych jak Ivy :)

Trzymam kciuki by Twoje drzwi równie pięknie ozdobiły dom :)

To prawda Ewo:) - ja dodatkowo namawiałam Iwonkę na Asilo, więc mam wielką nadzieję, że będzie z nich bardzo zadowolona!!!!!

Swoje widziałam wczoraj, gotowe, do malowania, wyglądały pięęęęknie, nawet ekipa zaproponowała, że może w takim razie zostaną w naturalnym dębie? - ale nieee, jednak do nas pasuje tylko biel, zostały więc skierowane do lakierowania, za parę dni montaż pierwszych sztuk.Trochę trzęsę portkami, co to będzie, z tym moim wymysłem dot. opaski górnej, ale myślę, że będzie super:)

:D i pomyśleć Aniu, że byłyśmy o włos posiadania takich samych jak Ivy :)

Trzymam kciuki by Twoje drzwi równie pięknie ozdobiły dom :)

To prawda Ewo:) - ja dodatkowo namawiałam Iwonkę na Asilo, więc mam wielką nadzieję, że będzie z nich bardzo zadowolona!!!!!

Swoje widziałam wczoraj, gotowe, do malowania, wyglądały pięęęęknie, nawet ekipa zaproponowała, że może w takim razie zostaną w naturalnym dębie? - ale nieee, jednak do nas pasuje tylko biel, zostały więc skierowane do lakierowania, za parę dni montaż pierwszych sztuk.Trochę trzęsę portkami, co to będzie, z tym moim wymysłem dot. opaski górnej, ale myślę, że będzie super:)

Dziewczyny Wasze drzwi będą prześłiczne i chyba jeszcze lepiej bea pasować do Waszych super domków :yes:

Pierwszy raz Asilo widziałam u Ewy a własnie Ania mnie na nie namawiała i okazały sie dobrym wyborem. Mam nadzieję ze będą dobrze sie sprawowały :yes:

Teraz musze poszukać od nowa listew...hihih bo tak jak Ewa pisała do prostych proste i te moje wybrane zostały skreślone :cool: Musze raz jeszcze przymierzyć i poszukać nowych :lol2:

A wiesz, że pisząc o listwach myślałam, że właśnie Asilo będzie u Ciebie dobrze wyglądało - stąd sugerowałam proste :).

Drzwi masz super :yes: W każdym wnętrzu się obronią. Moje czekają na montaż od czerwca. Nie wiem kiedy się wyrobimy, bo ciągle nam coś "wyskakuje" :)

Ania - opaska będzie rewelacyjna :yes: Nie bój nic :D