ivy17 28.08.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 To się cieszę... Za jakis czas odpytam Cię, jak z ich trwałością Mi deweloper robi otwory dokładnie pod Asilo, więc powinno być OK, z dokładnością do niedoróbek chętnie odpowiem ....mam nadziję ze będę mogła pisac same pozytywne opinie Iwonka, śliczne drzwi Śliczne schody Na czym stoi śliczny kubek? Tomkowa, Ty to masz oko Ivy, czuję tam jakąś ładna konsolkę niestety nie konsolka,....ale chyba coś takiego tam będzie docelowo tylko w większym wymiarze i na dwóch nogach ..może w innym kolorze http://media-cache-cd0.pinimg.com/originals/ed/29/e8/ed29e85fe208665dc7e721e32e55db58.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.08.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Aj, miałam nadzieję na fotkę Fajna jest Może być szersza, ale trochę niższa, jak odkręcisz blat i zrobisz z drewna schodowego blat na dłuższym boku, tym, który jest teraz pionowy. I już masz konsolkę na dwóch nogach Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.08.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jaki zgrabny stolik pomocniczy... Take me home? Jeśli nie, zdradzisz producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Aj, miałam nadzieję na fotkę Fajna jest Może być szersza, ale trochę niższa, jak odkręcisz blat i zrobisz z drewna schodowego blat na dłuższym boku, tym, który jest teraz pionowy. I już masz konsolkę na dwóch nogach muszę pomysleć Jaki zgrabny stolik pomocniczy... Take me home? Jeśli nie, zdradzisz producenta? Westwing, kupiony za 69 zł ( cena 99 zł- minus bon za reklamacje)...orginalnie napisali 269 pojawiają sie co jakiś czas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.08.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Zazdrość mnie zeżarła Muszę polować zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.08.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Fajny stoliczek Ivcia - Ty już masz PRAWDZIWY dom A jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.08.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ivy, ślicznie drzwi wyglądają Gratuluję postępu! Wielkiego kroku dla ludzkości (zamieszkującej "Domeczek...") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.08.2014 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 :) Tomcia mnie uprzedziła też miałam pisać o stoliczku - mam a tej samej kampanii chyba tylko że inny drzwi wyglądają super proste, zwykłe bez udziwnień elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.08.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Zazdrość mnie zeżarła Muszę polować zatem czasem da się tam coś kupić fajnego za dobrą kaskę Fajny stoliczek Ivcia - Ty już masz PRAWDZIWY dom A jak kuchnia? No właśnie jak kuchenne puzzle? Nic się nie chwalisz!! bo jeszcze nie ma czym, byla kupiona wcześniej niż potzreba bo już ja musiałam mieć powoli sie składa , jak tylko będzie cos do pokazania to pokaże Ivy, ślicznie drzwi wyglądają Gratuluję postępu! Wielkiego kroku dla ludzkości (zamieszkującej "Domeczek...") Drzwi bardzo mi si epodobają, sama nie wiem jakie "inne" by tam dobrze wyglądały . Myśle ze jest to fajna baza przy nieokreślonym stylu :) Tomcia mnie uprzedziła też miałam pisać o stoliczku - mam a tej samej kampanii chyba tylko że inny drzwi wyglądają super proste, zwykłe bez udziwnień elegancja Jestem zadowolona z wyboru A który stolik kupiłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.08.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ooo tak jest zdecydowanie inaczej teraz klamka to model budżetowy - Jane firmy Domino Montażysta powiedział ze calkem fajne pod względem jakości/montażu http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/79/4b/67/794b67679a39e6748c396a9c1671057c.jpg Podobają mi się Nie ma co wariować z drogimi klamkami - ważne, żeby była solidna i wygodna w użyciu, a jeśli do tego ładnie wygląda, to czegóż więcej chcieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ivy, piekne drzwi! skradly moje serducho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.08.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ... A który stolik kupiłaś ?? taki co miał 3 blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.08.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 taki co miał 3 blaty Pokaż Karola, musi być fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.08.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ivy,jak pięknie i domowo, już gratulowałam, ale nie widziałam fotki ze stolikiem, którym się jeszcze nie chwaliłaś!!!! Bardzo fajny!!!!!!Drzwi świetnie "ubierają" wnętrza, u Ciebie efekt jest rewelacyjny!!! - czekam na swoje, już za parę dni, za dni parę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.08.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 no chyba fajny taki sam tylko ma 2 blaty jeszcze pod spodem i boczne listewki na weście już nie odpalają mi się fotki, a stolik w kartonie spakowany więc nie mam jak pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Drzwi świetnie "ubierają" wnętrza, u Ciebie efekt jest rewelacyjny!!! - czekam na swoje, już za parę dni, za dni parę..... i pomyśleć Aniu, że byłyśmy o włos posiadania takich samych jak Ivy Trzymam kciuki by Twoje drzwi równie pięknie ozdobiły dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.08.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 To prawda Ewo - ja dodatkowo namawiałam Iwonkę na Asilo, więc mam wielką nadzieję, że będzie z nich bardzo zadowolona!!!!! Swoje widziałam wczoraj, gotowe, do malowania, wyglądały pięęęęknie, nawet ekipa zaproponowała, że może w takim razie zostaną w naturalnym dębie? - ale nieee, jednak do nas pasuje tylko biel, zostały więc skierowane do lakierowania, za parę dni montaż pierwszych sztuk.Trochę trzęsę portkami, co to będzie, z tym moim wymysłem dot. opaski górnej, ale myślę, że będzie super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.08.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 i pomyśleć Aniu, że byłyśmy o włos posiadania takich samych jak Ivy Trzymam kciuki by Twoje drzwi równie pięknie ozdobiły dom To prawda Ewo - ja dodatkowo namawiałam Iwonkę na Asilo, więc mam wielką nadzieję, że będzie z nich bardzo zadowolona!!!!! Swoje widziałam wczoraj, gotowe, do malowania, wyglądały pięęęęknie, nawet ekipa zaproponowała, że może w takim razie zostaną w naturalnym dębie? - ale nieee, jednak do nas pasuje tylko biel, zostały więc skierowane do lakierowania, za parę dni montaż pierwszych sztuk.Trochę trzęsę portkami, co to będzie, z tym moim wymysłem dot. opaski górnej, ale myślę, że będzie super:) Dziewczyny Wasze drzwi będą prześłiczne i chyba jeszcze lepiej bea pasować do Waszych super domków Pierwszy raz Asilo widziałam u Ewy a własnie Ania mnie na nie namawiała i okazały sie dobrym wyborem. Mam nadzieję ze będą dobrze sie sprawowały Teraz musze poszukać od nowa listew...hihih bo tak jak Ewa pisała do prostych proste i te moje wybrane zostały skreślone Musze raz jeszcze przymierzyć i poszukać nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.09.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 A wiesz, że pisząc o listwach myślałam, że właśnie Asilo będzie u Ciebie dobrze wyglądało - stąd sugerowałam proste . Drzwi masz super W każdym wnętrzu się obronią. Moje czekają na montaż od czerwca. Nie wiem kiedy się wyrobimy, bo ciągle nam coś "wyskakuje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.09.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 To prawda Ewo - ja dodatkowo namawiałam Iwonkę na Asilo, więc mam wielką nadzieję, że będzie z nich bardzo zadowolona!!!!! Swoje widziałam wczoraj, gotowe, do malowania, wyglądały pięęęęknie, nawet ekipa zaproponowała, że może w takim razie zostaną w naturalnym dębie? - ale nieee, jednak do nas pasuje tylko biel, zostały więc skierowane do lakierowania, za parę dni montaż pierwszych sztuk.Trochę trzęsę portkami, co to będzie, z tym moim wymysłem dot. opaski górnej, ale myślę, że będzie super:) Ania - opaska będzie rewelacyjna Nie bój nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts