Mmelisa 26.09.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 matulu jakie wielkie fotki :lol2: pozniej usune chcialam tylko pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.09.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Mmelisa Ty las będziesz miała? Sporo tego I faktycznie 60 cm... może z doniczką liczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.09.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Mmelisa Ty las będziesz miała? Sporo tego I faktycznie 60 cm... może z doniczką liczyli haha nie pomyslalam o tym moze faktycznie z tego bedzie ogrodzenie robione z jednej strony juz mamy, a dwie pozostale niestety rok temu zostaly przysypane, zalane itp..ponad 200sztuk... domowilismy 300szt myslac ze wymiarem beda ok do tych naszych ... tez 4 letnie... takie byly pod koniec roku 2010... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Mel zostaw fotki bo tak ładnie zielono Ja tez muszę cos pomyśleć o nasadzeniach, ale mam mało miejsca wiec stanie na jakiś thujachh czy innych takich jako bazie do reszty kiedyeś ogrodu Muszę tylko poszukać jednej ładnej choinki takiej "jak z obrazka" na świąteczne dekoracje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2014 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Kupiłam tez piekarnik:D nie wiem czy dobry ale jest, ma w sumie to co mial wiec wiec powinnam być zadowolona http://www.electrolux.pl/Additions/ImageResize/ImageExternal.aspx?src=http%3a%2f%2fservices.electrolux-medialibrary.com%2f118ed4c0ee6546f4a7684c7fef8c985aNrZmYkM861d1f%2fview%2fWS_PN%2fPSEEOV130P000286.png&width=1000&height=9999&interpolation=HighQualityBicubic&forcejpeg=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.09.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Piękny:D Ja też zamówiłam wczoraj. Jedzie od razu do stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Piękny:D Ja też zamówiłam wczoraj. Jedzie od razu do stolarza. na ktory sie zdecydowalas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.09.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 na ten 8585, choć Twój mi się bardziej podoba wizualnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 a ja jeszcze nie kupilam ale jestem dobrej nadziei, ze moze w przyszlym roku sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2014 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 a ja jeszcze nie kupilam ale jestem dobrej nadziei, ze moze w przyszlym roku sie uda Meliska kupisz przed przeprowadzka, szkoda teraz zeby gwarancja "leciala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.09.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 na ten 8585, choć Twój mi się bardziej podoba wizualnie:) szkoda wlasnie ze tak malo mają czarnych Twoj super, duzo fajniejszy jeśli chodzi o funkcje niz moj ale i tak przekroczyłam budżet na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.09.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Meliska kupisz przed przeprowadzka, szkoda teraz zeby gwarancja "leciala" i tak leci... na innych zmykam na jakis czas...niedawno ze szkoly wrocilam z corka.. pozniej po mlodsza do znajomych i padam na twarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.09.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 szkoda wlasnie ze tak malo mają czarnych Twoj super, duzo fajniejszy jeśli chodzi o funkcje niz moj ale i tak przekroczyłam budżet na niego Ale on ma to, co najważniejsze - mnie by po prostu nie pasował z mikrofalą, a raczej mikrofalo-piekarnikiem. Jak będę chciała popatrzeć, na jakiś ładny, zajrzę do Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.09.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 i tak leci... na innych zmykam na jakis czas...niedawno ze szkoly wrocilam z corka.. pozniej po mlodsza do znajomych i padam na twarz... są pewnie rzeczy które muszą być, ale jesli coś może poczekać to lepiej kupić pózniej Ale on ma to, co najważniejsze - mnie by po prostu nie pasował z mikrofalą, a raczej mikrofalo-piekarnikiem. Jak będę chciała popatrzeć, na jakiś ładny, zajrzę do Ciebie:yes: Fajnie ze masz ładny zestaw, bo to całkiem ciężko dopasować u mnie mikrofala będzie zwyklak ukryty w wysokiej zabudowie jak bym czasem chciała użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.09.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Ivy, moj maz tez jest tego zdania co ty, ze pozniej..ale ja mysle, ze to "pozniej" bedzie pewnie kompromisem zakupu a nie kupnem tego co sie chce.. jezeli odzyskam swoja kase z urzedu to zrobie to co ja chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 28.09.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Widziałyście w Empiku nową kolekcję "Magia kontrastu"? Fajne żółte i czarno-żółte dodatki za niewielkie pieniądze... Od razu mi się Twój domek Ivy przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.09.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Ivy, moj maz tez jest tego zdania co ty, ze pozniej..ale ja mysle, ze to "pozniej" bedzie pewnie kompromisem zakupu a nie kupnem tego co sie chce.. jezeli odzyskam swoja kase z urzedu to zrobie to co ja chce Niestety jest taka szansa ze bedzie jak piszesz, podejmiesz najelpszą decyzję dla siebie - może rozważ dokupienie tej wydłużonej gwarancji/ubezpieczenia Widziałyście w Empiku nową kolekcję "Magia kontrastu"? Fajne żółte i czarno-żółte dodatki za niewielkie pieniądze... Od razu mi się Twój domek Ivy przypomniał widziałam i cos tam pewnie kupię...tylko poczekam na magiczne w Empiku - 50 % lub 1+ 1 gratis Wtedy jest jeszcze fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.09.2014 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 dzisiaj przychodzi serwisant do zmywarki , zobaczymy co i jak po wizycie cała część pod oknem jest nieskończona, zatem jeden mały look na inny kawałek mojej zwykłej kuchni http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/d7/bd/93/d7bd930d9a8a6fcdcfad033b6093944d.jpg wczoraj już zapełniłam część szafek , i stwierdzam ze zaczynam zazdrościć Karolinie samych szuflad, tez mogła bym mieć je wszędzie Uwielbiam przegródki, pojemniczki, pudełeczka....ale akcesoria z I. są jak sie dobrze policzy dość drogie ...buuu Pewnie Peki i inne segregatory z bluma tez nie wychodzą tanio Nie zmienia to faktu ze chyba zagospodaruje wszystkie szafki dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.09.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 jest cudnie w rogu będzie imitacja podziału? bo już zapomniałam mi nie ma czego zazdrościć - same kłopoty z tymi moimi szafkami.... ehhhh ten szeroki blat zamówiłaś już swój? każdy wybierający się na naoczne oględziny do ajwi jest proszony o przynoszenie ze sobą ... przegródki, pojemniczki, pudełeczka.... co by koleżance ułatwić przechowywanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.09.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 swoją drogą to ja też kocham wszelkiego rodzaju przegródki i pojemniki - wszystko co ułatwia utrzymanie porządku pójdę z torbami przy tym hihi a widziałaś dziś westa???? żółty for You taniocha!! http://static.westwing.pl/i/DE-AC198WWAICIEDE-1-product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts