Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmelisa Ty las będziesz miała? :) Sporo tego :) I faktycznie 60 cm... może z doniczką liczyli ;)

haha nie pomyslalam o tym ;) moze faktycznie :)

z tego bedzie ogrodzenie robione :) z jednej strony juz mamy, a dwie pozostale niestety rok temu zostaly przysypane, zalane itp..ponad 200sztuk...

domowilismy 300szt myslac ze wymiarem beda ok do tych naszych ...

tez 4 letnie...

DSC06230.JPG

DSC06235.JPG

takie byly pod koniec roku 2010...

SA400673.JPG

Kupiłam tez piekarnik:D nie wiem czy dobry ale jest, ma w sumie to co mial wiec wiec powinnam być zadowolona :yes:

http://www.electrolux.pl/Additions/ImageResize/ImageExternal.aspx?src=http%3a%2f%2fservices.electrolux-medialibrary.com%2f118ed4c0ee6546f4a7684c7fef8c985aNrZmYkM861d1f%2fview%2fWS_PN%2fPSEEOV130P000286.png&width=1000&height=9999&interpolation=HighQualityBicubic&forcejpeg=true

szkoda wlasnie ze tak malo mają czarnych :-) Twoj super, duzo fajniejszy jeśli chodzi o funkcje niz moj ale i tak przekroczyłam budżet na niego :-(

Ale on ma to, co najważniejsze - mnie by po prostu nie pasował z mikrofalą, a raczej mikrofalo-piekarnikiem. Jak będę chciała popatrzeć, na jakiś ładny, zajrzę do Ciebie:yes:

i tak leci... na innych :D

zmykam na jakis czas...niedawno ze szkoly wrocilam z corka.. pozniej po mlodsza do znajomych i padam na twarz...

są pewnie rzeczy które muszą być, ale jesli coś może poczekać to lepiej kupić pózniej :yes:

Ale on ma to, co najważniejsze - mnie by po prostu nie pasował z mikrofalą, a raczej mikrofalo-piekarnikiem. Jak będę chciała popatrzeć, na jakiś ładny, zajrzę do Ciebie:yes:

Fajnie ze masz ładny zestaw, bo to całkiem ciężko dopasować :yes: u mnie mikrofala będzie zwyklak ukryty w wysokiej zabudowie jak bym czasem chciała użyć :cool:

Ivy, moj maz tez jest tego zdania co ty, ze pozniej..ale ja mysle, ze to "pozniej" bedzie pewnie kompromisem zakupu a nie kupnem tego co sie chce..

jezeli odzyskam swoja kase z urzedu to zrobie to co ja chce ;)

Niestety jest taka szansa ze bedzie jak piszesz, podejmiesz najelpszą decyzję dla siebie - może rozważ dokupienie tej wydłużonej gwarancji/ubezpieczenia :cool:

Widziałyście w Empiku nową kolekcję "Magia kontrastu"? Fajne żółte i czarno-żółte dodatki za niewielkie pieniądze... Od razu mi się Twój domek Ivy przypomniał :)

:hug: widziałam i cos tam pewnie kupię...tylko poczekam na magiczne w Empiku - 50 % lub 1+ 1 gratis :-) Wtedy jest jeszcze fajniej ;)

dzisiaj przychodzi serwisant do zmywarki , zobaczymy co i jak po wizycie :cool:

cała część pod oknem jest nieskończona, zatem jeden mały look na inny kawałek mojej zwykłej kuchni :-)

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/d7/bd/93/d7bd930d9a8a6fcdcfad033b6093944d.jpg

wczoraj już zapełniłam część szafek , i stwierdzam ze zaczynam zazdrościć Karolinie samych szuflad, tez mogła bym mieć je wszędzie :cool:

Uwielbiam przegródki, pojemniczki, pudełeczka....ale akcesoria z I. są jak sie dobrze policzy dość drogie ...buuu Pewnie Peki i inne segregatory z bluma tez nie wychodzą tanio :cool: Nie zmienia to faktu ze chyba zagospodaruje wszystkie szafki dość szybko :cool:

:)

jest cudnie :)

w rogu będzie imitacja podziału? bo już zapomniałam

mi nie ma czego zazdrościć - same kłopoty z tymi moimi szafkami.... ehhhh ten szeroki blat :bash:

zamówiłaś już swój?

każdy wybierający się na naoczne oględziny do ajwi jest proszony o przynoszenie ze sobą

... przegródki, pojemniczki, pudełeczka....

co by koleżance ułatwić przechowywanie :) :)