ivy17 27.10.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 a no super ten zamek!! a może być też do samej klamki???? gdy nie ma zamka wc lub na klucz wydaje mi sie ze tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.10.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Ślicznie lampa wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.10.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Bardzo ładna ta lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.10.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Iwonka, lampa super hiper Teraz to już na maksa przebieram nogami Liczyłam, że moje zawisną na Wszystkich Świętych, ale raczej to będzie na Świętego Mikołaja Dzięki, jeszcze raz A zamek magnetyczny pięknie się prezentuje na tle cegiełki Edytowane 27 Października 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.10.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ślicznie lampa wygląda Bardzo ładna ta lampa! Lampa dziekuje przy tej kwocie zakupy jest duza, fajna i całkiem dobrze wykonana. Świeci fajnie i jestesmy zadowoleni Iwonka, lampa super hiper Teraz to już na maksa przebieram nogami Liczyłam, że moje zawisną na Wszystkich Świętych, ale raczej to będzie na Świętego Mikołaja Dzięki, jeszcze raz A zamek magnetyczny pięknie się prezentuje na tle cegiełki Beda sie ślicznie u Ciebie prezentowała, małe opóźnienie przy tym zakresie prac to nie jest takie straszne Cegiełkowe wc robi za składzik całego dobra nie potrzebnego w innych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ivy piekna lampa! czesto na nia zerkam od kiedy pierwszy raz ja zobaczylam u... patent na drzwi pokazalam mojemu mezowi czy u Ciebie to Hafele jest? i widze piekne logo lambda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Lampa piękna. Szukam czegoś podobnego do sypialni ale jeszcze się wstrzymuję z zakupem, bo zapomniałam, jakie zamówiłam na Weście zwisy nad szafki nocne:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.10.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 A to dobre Chloe zapomniala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 28.10.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 A to dobre Chloe zapomniala http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 A to dobre Chloe zapomniala http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/konfus/a100.gif Mówiła że tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 13.11.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 witam,czy mogłabys mi napisać na priv ile kosztowały zamki magnetyczne, z góry dziękuje :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 chyba mnie tu dawno nie było :cool: witam, czy mogłabys mi napisać na priv ile kosztowały zamki magnetyczne, z góry dziękuje :* Witaj niestety nie wiem ile kosztowały bo były w zestawie z drzwiami Asilo, nie dopłacałam za nie dodatkowo u tego producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 13.11.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Bardzo, bardzo dawno Cię nie było. Jak miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Bardzo, bardzo dawno Cię nie było. Jak miło Cię widzieć u nas małe spowolnienie spowodowane zawirowaniami pracowymymi :bash: ale może będzie dobrze z domkowych spraw- może wreszcie będzie blat Był dzisiaj stolarz na pomiarze i może sie uda zrealizować ten kolejny etap. Długo to trwa ale takie są możliwości Mam juz wszytsko - płytę, zlew, baterię wiec tylko ten jeden element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majolie 13.11.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Jaki w końcu blat wybrałaś, bo trochę się pogubiłam. Ja ciągle myślę o drewnianym, ale bielonym. Ostatnio jak przymierzyłam przez przypadek półkę od szafy Pax (dąb bielony) do mojej podłogi w kuchni, to oszalałam z zachwytu Genialnie się to komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 noooooo wreszcie nareszcie ale stolarz? to drewniany? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Moze bys pokazała troszkę tych swoich wnętrz Coś mi sie wydaje ze ślicznie już u Was Blat chyba będzie z kronopolu U 190 KM czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 noooooo wreszcie nareszcie ale stolarz? to drewniany? chyba nie nie stolarz ale \cena wyjdzie jakbysmy sami robili a nie uda nam sie połączyć tego tak idealnie pewnie na "L" + wycinanie na parapet itp. Do tego będzie to zakończenie pionowe jak na wizualizacji i w ogole lepiej. Cena taka sama bo stolarz ma swoj transport, inna cene niż czowiek z ulicy w hurtowni itp i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 a w razie czego on zrobi też u mnie? dojedzie? choć rozważam też od razu zakup gotowego razem z meblami i łączenie jakoś tych kawałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 a w razie czego on zrobi też u mnie? dojedzie? choć rozważam też od razu zakup gotowego razem z meblami i łączenie jakoś tych kawałków tak wyjdzie najtaniej ja nie dałam rady bo jeszcze glebokośc w miejscu parapety czyli dodtakoe ączenie bym przeżyła , o tyle z długości dodatkowe już nie Myślę ze zawsze można dopytać, nie jest daleko do Ciebie Zawsze mogę podać ci namiar , możesz wycenic i bedziesz wiedziala czy sie opłaca , robi kuchnie, szafy itp. Za ok tydzień bede mogła cos więcej powiedzieć o usłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts