Tomkowa 13.11.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Stolarz ten, którego mam na myśli, czy znalazłaś coś jeszcze lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.11.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Stolarz ten, którego mam na myśli, czy znalazłaś coś jeszcze lepszego? kontakt z netu z mojej okolicy ale okazało się robił tez u sąsiadów blat to pewnie żadna filozofia ale lepiej zeby było dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Dla mnie i blat jest sporą filozofią Cyknęłam coś, choć sprzęt do fotek kwalifikuje się do wymiany. Wersja super robocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.11.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Dla mnie i blat jest sporą filozofią Cyknęłam coś, choć sprzęt do fotek kwalifikuje się do wymiany. Wersja super robocza [ATTACH=CONFIG]289004[/ATTACH] Rany, Tomkowa, jakie to PIĘKNE!!!!!! Dawaj więcej! Te plastry miodu były moim marzeniem, niestety M. nie podzielał - niedojrzały dizajnersko:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.11.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Aniu jest super idealnie Bardzo lubię Twoje łazienki i chce wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.11.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 okej to jak już będzie po u Ciebie, to ja poproszę go o wycenę i zobaczymy Tomcia obłęd! pięknie wyglądają :) daj większy kadr :) płytki już skończone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.11.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Wow niesamowite, pieknie to wygląda Dla mnie i blat jest sporą filozofią Cyknęłam coś, choć sprzęt do fotek kwalifikuje się do wymiany. Wersja super robocza [ATTACH=CONFIG]289004[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 14.11.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 chyba mnie tu dawno nie było :cool: Wróciłaś do swojego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.11.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 (edytowane) Rany, Tomkowa, jakie to PIĘKNE!!!!!! Dawaj więcej! Te plastry miodu były moim marzeniem, niestety M. nie podzielał - niedojrzały dizajnersko:mad: Aniu jest super idealnie Bardzo lubię Twoje łazienki i chce wiecej Tomcia obłęd! pięknie wyglądają :) daj większy kadr :) płytki już skończone???? Wow niesamowite, pieknie to wygląda Dziękuję dziewczyny, cieszę się, że się podoba Szerszy kadr nie nadaje się do pokazania, gdyż zastawiony jest wiadrami, drabinami, no i jest pod solidną warstwą gipsowego pyłu Jak tylko coś się wyklaruje, to się pochwalę Tak wygląda ściana w małej: Edytowane 15 Listopada 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.11.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Aniu super wyszły te twoje lazienki bardzo bardzo mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.11.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Dla mnie i blat jest sporą filozofią Cyknęłam coś, choć sprzęt do fotek kwalifikuje się do wymiany. Wersja super robocza [ATTACH=CONFIG]289004[/ATTACH] ooo moje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.11.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 A gdzie można tego zobaczyć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.11.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 na Nasze Lazienki Czesc Ivy i dziewczyny/chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Aniu super wyszły te twoje lazienki bardzo bardzo mi sie podobają :hug: ooo moje płytki Jak się sprawują Twoje? Jak szukałam pół roku temu informacji o nich, wątpiłam, że znajdę kogoś, kto ma te płytki, ale udało się znaleźć Ciebie A gdzie można tego zobaczyć więcej? Asiu, jako "bezdomna" pokazałam TU, tak jak podpowiada Melisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 17.11.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 chyba mnie tu dawno nie było :cool: Witaj niestety nie wiem ile kosztowały bo były w zestawie z drzwiami Asilo, nie dopłacałam za nie dodatkowo u tego producenta dzięki, zaraz sobie pooglądam ich ofertę Cyknęłam coś, choć sprzęt do fotek kwalifikuje się do wymiany. Wersja super robocza [ATTACH=CONFIG]289004[/ATTACH] ojeju, zakochałam się w tych płytkach i w tych białych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Czesc Ivy i dziewczyny/chlopaki dzięki, zaraz sobie pooglądam ich ofertę Drzwi sa bardzo fajne i nadal jestem bardzo zadowolona z wyboru ----------------------------- Blat zamówiony , będzie pewnie początkiem tygodnia Przybył na tez jeden meble ale pokaż jak trochę ogarnę przestrzeń bo jeszcze straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.11.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Ivy...ale rzucasz tutaj szyfrem czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Ivy...ale rzucasz tutaj szyfrem czesc nie szyfrem, ale nie wychodzi dobrze na zdjęciach wiec nie chcę straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.11.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Kochana.. jak nie szyfrem... twoja cholera ktorej uzywasz do pisania przeinacza slowka.. zjada literki dlatego tak napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 19.11.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts