Mmelisa 19.11.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 no to sie zrozumialysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.11.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Jakie literki? Nic nie widzę - czyli chyba znam ten szyfr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.11.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Tak mamy skonstruowany mózg Przestawia litery i czyta płynnie, choć T9 zmienia do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jakie literki? Nic nie widzę - czyli chyba znam ten szyfr?? o matko... no to cytuje ten kawalek szyfru.. i prosze czytac po literce a nie lacznie jak to nasz mozg robi Przybył na tez jeden meble ale pokaż jak trochę ogarnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Czeeeesc Przez was dziewczyny bede musiala wysylac druga porcje slodkosci w ramach przeprosin...bo sie jeszcze Ivy na mnie wypnie za to podsmiewanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Czeeeesc Przez was dziewczyny bede musiala wysylac druga porcje slodkosci w ramach przeprosin...bo sie jeszcze Ivy na mnie wypnie za to podsmiewanie sie Oj tam oj tam. Coś mi też dzisiaj literki giną - w kółko poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2014 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Czeeeesc Przez was dziewczyny bede musiala wysylac druga porcje slodkosci w ramach przeprosin...bo sie jeszcze Ivy na mnie wypnie za to podsmiewanie sie Muszę zatem rozważyć focha jak w nagrodę może być jakaś słodycz :rotfl::rotfl: Teraz jak przeczytałam to faktycznie chaos ale coś jest w tym czytaniu z błędami ze wiemy często co autor miał na myśli ------------------------------------ co do mebla/mebli ...kupiliśmy narożnik Jest już u nas ale jeszcze stoi na srodku pokoju bo musimy ogarnąc kwestie kabelków itp. Kupilismy ( przynajmniej tak mi sie wydaje heheh) w mega okazyjnej cenie , ekspozycyjny ale prawie taki jak chcielismy Wiadommo cos gotowego to kompromisy musza być . Troche teraz nie czas na niego byl ale ... to ten model tylko w czarnej tapicerce - inna konfiguracja zupełnie ale "styl" ten http://www.livingroom.eu/pictures/fragment_4379.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 jeeeeeesssssoooooo to ja czekam na real foto!!! ustawieniem pasuje do mojego mini pokoju cos ala saloniku tylko, ze ja nadal zastanawiam sie, czy nie lepiej wybrac kanape... mam teraz rogowke i niestety nie da rady jej inaczej ustawic, gdybym chciala cos zmienic w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Muszę zatem rozważyć focha jak w nagrodę może być jakaś słodycz :rotfl::rotfl: Teraz jak przeczytałam to faktycznie chaos ale coś jest w tym czytaniu z błędami ze wiemy często co autor miał na myśli ------------------------------------ co do mebla/mebli ...kupiliśmy narożnik Jest już u nas ale jeszcze stoi na srodku pokoju bo musimy ogarnąc kwestie kabelków itp. Kupilismy ( przynajmniej tak mi sie wydaje heheh) w mega okazyjnej cenie , ekspozycyjny ale prawie taki jak chcielismy Wiadommo cos gotowego to kompromisy musza być . Troche teraz nie czas na niego byl ale ... to ten model tylko w czarnej tapicerce - inna konfiguracja zupełnie ale "styl" ten http://www.livingroom.eu/pictures/fragment_4379.jpg Absolutnie przepiękny - gdybym sama decydowała o wyborze, chciałabym właśnie taki - mam nawet prawie identyczny w inspiracjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Muszę zatem rozważyć focha jak w nagrodę może być jakaś słodycz :rotfl::rotfl: Ty sobie nie zartuj! liczylam na cos w stylu : no co Ty Meliska... to dziewczyny powinny Tobie wyslac za to, ze nie widzialy.i wmawialy ze zle widzisz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2014 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 jeeeeeesssssoooooo to ja czekam na real foto!!! ustawieniem pasuje do mojego mini pokoju cos ala saloniku : Absolutnie przepiękny - gdybym sama decydowała o wyborze, chciałabym właśnie taki - mam nawet prawie identyczny w inspiracjach. ojjjj to będziecie zawiedzione hehe bo jest to proste L , w kolorze czarnym bez tych szezlongów itp ( był odgórny zakaz takiego rodzaju narożników ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2014 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ty sobie nie zartuj! liczylam na cos w stylu : no co Ty Meliska... to dziewczyny powinny Tobie wyslac za to, ze nie widzialy.i wmawialy ze zle widzisz :lol2: łakomstwo to straszna:sick::sick: rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 ja nie jestem lakomczuchem ja jestem sroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Narożnik super się zapowiada. Nowoczesny. Lekki. Widzę go u Was czasem zakupowy spontan jest potrzebny ------------------------------------------- A tak swoją drogą to że tak zapytam wprost... Kto, za co i dlaczego nie mi rozdaje narkotyki (słodycze to pojęcie względne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 oooooo proszę nie gadaj że nie czas na taki zakup? przecież robicie święta u siebie to goście jak już zapełnią brzuchy to się rozłożą na kanapie :) to zakup pierwszej potrzeby! ładniutki jest wydaje mi się że spełniłby moje kryterium - głębokie siedzisko jest głębszy niż standardowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 ------------------------------------------- A tak swoją drogą to że tak zapytam wprost... Kto, za co i dlaczego nie mi rozdaje narkotyki (słodycze to pojęcie względne ) podaj adres na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.11.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Narożnik piękny! Też myślę o change Edytowane 20 Listopada 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.11.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 ja nie jestem lakomczuchem ja jestem sroka a ja ki troche lakomczuch trochę sroka Ivy absolutnie przepiekny!!, zdradz nazwe !! Juz oczami wyobrazni widze taki u siebie!!!:yes: Owieczko to model CHANGE firmy livingroom Narożnik super się zapowiada. Nowoczesny. Lekki. Widzę go u Was czasem zakupowy spontan jest potrzebny ------------------------------------------- A tak swoją drogą to że tak zapytam wprost... Kto, za co i dlaczego nie mi rozdaje narkotyki (słodycze to pojęcie względne ) Dziękuję narkotyki diluje Meliska oooooo proszę nie gadaj że nie czas na taki zakup? przecież robicie święta u siebie to goście jak już zapełnią brzuchy to się rozłożą na kanapie :) to zakup pierwszej potrzeby! ładniutki jest wydaje mi się że spełniłby moje kryterium - głębokie siedzisko jest głębszy niż standardowe??? Czas i nie czas...nie teraz finansowo ale jesli codzi o gości to jak najbardziej idealny czas. Nie mogłam go tez ni ekupić w tej cenie 'a czy glebsze o nawet nie wiem bo nie wiem ile ma standardowe Narożnik piękny! Też myślę o change Aniu myślalam o nim juz kedys , chociaz jak zobaczylam i prawie zarezerwowowalam to nie pomyślalam ze to ten, uznalam ze za ta kwota nie może to byc ten model a jednak Powiem Wam, że to chyba jedyna "okazja" jaka nam sie trafila podczas budowy/wykanczania. Przechodząc koło sklepu do ktorego nigdy nie wchodziłam bo wiedzialam ze nie ta polka cenowa , przykleiłam się do okna bo nie mogłam uwieżyć że tam będzie taka cena:cool: Inaczej by nie zamieszkal z nami Model taki jak chcielism, kolor prawie idealny, wielkść jak chcielismy, bez szezlongów itp Jestem zadowolona ....a i jeszcze mamy fotel od kompletu , troche nad program ale dawali heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 No, to super! Mają tam jeszcze jakieś okazje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.11.2014 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 i jeszcze ma funkcję spania to same plusy a tak przy okazji - czy niedziela aktualna u wszystkich???? bo nie wiem czy mam tankować strzałę :lola: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts