Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeeesc :D

Przez was dziewczyny bede musiala wysylac druga porcje slodkosci w ramach przeprosin...bo sie jeszcze Ivy na mnie wypnie za to podsmiewanie sie :D

Muszę zatem rozważyć focha jak w nagrodę może być jakaś słodycz :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Teraz jak przeczytałam to faktycznie chaos ale coś jest w tym czytaniu z błędami ze wiemy często co autor miał na myśli :-)

------------------------------------

co do mebla/mebli ...kupiliśmy narożnik :rolleyes: Jest już u nas ale jeszcze stoi na srodku pokoju bo musimy ogarnąc kwestie kabelków itp. Kupilismy ( przynajmniej tak mi sie wydaje heheh) w mega okazyjnej cenie , ekspozycyjny ale prawie taki jak chcielismy :rolleyes: Wiadommo cos gotowego to kompromisy musza być . Troche teraz nie czas na niego byl ale ...

to ten model tylko w czarnej tapicerce - inna konfiguracja zupełnie ale "styl" ten

http://www.livingroom.eu/pictures/fragment_4379.jpg

jeeeeeesssssoooooo to ja czekam na real foto!!!

ustawieniem pasuje do mojego mini pokoju cos ala saloniku ;) :lol2:

tylko, ze ja nadal zastanawiam sie, czy nie lepiej wybrac kanape... mam teraz rogowke i niestety nie da rady jej inaczej ustawic, gdybym chciala cos zmienic w pokoju...:sick:

Muszę zatem rozważyć focha jak w nagrodę może być jakaś słodycz :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Teraz jak przeczytałam to faktycznie chaos ale coś jest w tym czytaniu z błędami ze wiemy często co autor miał na myśli :-)

------------------------------------

co do mebla/mebli ...kupiliśmy narożnik :rolleyes: Jest już u nas ale jeszcze stoi na srodku pokoju bo musimy ogarnąc kwestie kabelków itp. Kupilismy ( przynajmniej tak mi sie wydaje heheh) w mega okazyjnej cenie , ekspozycyjny ale prawie taki jak chcielismy :rolleyes: Wiadommo cos gotowego to kompromisy musza być . Troche teraz nie czas na niego byl ale ...

to ten model tylko w czarnej tapicerce - inna konfiguracja zupełnie ale "styl" ten

http://www.livingroom.eu/pictures/fragment_4379.jpg

Absolutnie przepiękny - gdybym sama decydowała o wyborze, chciałabym właśnie taki - mam nawet prawie identyczny w inspiracjach.

jeeeeeesssssoooooo to ja czekam na real foto!!!

ustawieniem pasuje do mojego mini pokoju cos ala saloniku ;) :lol2:

:

Absolutnie przepiękny - gdybym sama decydowała o wyborze, chciałabym właśnie taki - mam nawet prawie identyczny w inspiracjach.

ojjjj to będziecie zawiedzione hehe bo jest to proste L , w kolorze czarnym bez tych szezlongów itp ( był odgórny zakaz takiego rodzaju narożników :rolleyes: )

oooooo proszę :)

nie gadaj że nie czas na taki zakup? przecież robicie święta u siebie to goście jak już zapełnią brzuchy to się rozłożą na kanapie :) :) to zakup pierwszej potrzeby!

ładniutki jest :) wydaje mi się że spełniłby moje kryterium - głębokie siedzisko :) jest głębszy niż standardowe???

ja nie jestem lakomczuchem :rotfl:

ja jestem sroka :lol2:

a ja ki troche lakomczuch trochę sroka :cool:

Ivy absolutnie przepiekny!!, zdradz nazwe !! Juz oczami wyobrazni widze taki u siebie!!!:yes::yes::yes:

Owieczko to model CHANGE firmy livingroom :yes:

Narożnik super się zapowiada. Nowoczesny. Lekki. Widzę go u Was :yes: czasem zakupowy spontan jest potrzebny :D

-------------------------------------------

A tak swoją drogą to że tak zapytam wprost... Kto, za co i dlaczego nie mi :mad: rozdaje narkotyki (słodycze to pojęcie względne :evil:)

Dziękuję:-) narkotyki diluje Meliska :cool:

oooooo proszę :)

nie gadaj że nie czas na taki zakup? przecież robicie święta u siebie to goście jak już zapełnią brzuchy to się rozłożą na kanapie :) :) to zakup pierwszej potrzeby!

ładniutki jest :) wydaje mi się że spełniłby moje kryterium - głębokie siedzisko :) jest głębszy niż standardowe???

Czas i nie czas...nie teraz finansowo ale jesli codzi o gości to jak najbardziej idealny czas. Nie mogłam go tez ni ekupić w tej cenie :cool: 'a czy glebsze o nawet nie wiem bo nie wiem ile ma standardowe :(

Narożnik piękny! :yes: Też myślę o change :)

Aniu myślalam o nim juz kedys , chociaz jak zobaczylam i prawie zarezerwowowalam to nie pomyślalam ze to ten, uznalam ze za ta kwota nie może to byc ten model a jednak :D

Powiem Wam, że to chyba jedyna "okazja" jaka nam sie trafila podczas budowy/wykanczania. Przechodząc koło sklepu do ktorego nigdy nie wchodziłam bo wiedzialam ze nie ta polka cenowa , przykleiłam się do okna bo nie mogłam uwieżyć że tam będzie taka cena:cool: Inaczej by nie zamieszkal z nami :D

Model taki jak chcielism, kolor prawie idealny, wielkść jak chcielismy, bez szezlongów itp Jestem zadowolona :-)....a i jeszcze mamy fotel od kompletu , troche nad program ale dawali heheh