ivy17 30.11.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ja cię kręcę! ale tam miejsca jest!! WOW :wiggle: bez słodzenia - BOSKO! baaaaaardzo mi się podoba a ten ciąg z szufladami wydaje się jakby miał z 5metrów! a to 3m? Zdjęcia jednak troce przklamują jest tam jakies ok 380 cm wiec nie aż tyle, mi_mała może potwierdzić Fakt blatu roboczego mam teraz tyle ze narzekać nie mogę Iwonko, witaj w klubie Ikea! My po ponad roku nie żałujemy Pozdrawiam! Ja jestem bardzo zadowlona wiec liczę, że wszystko będzie dobrze Kocham Twoją kuchnię W mieszkaniu mamy jeden ciąg właśnie takich szafek białych stojących pełnych i wysokich pełnych wiszących. Co prawda tylko na jednej ścianie i już mają ponad 15 lat więc przydało by się odświeżenie ale lokatorzy jakoś specjalnie nie płaczą. W każdym razie taka biała prosta kuchnia to było moje marzenie od zawsze. Praktyczna, bo wymieniam dodatki, zasłonki i klimat się zmienia. CO prawda ścianę naprzeciw ciągu zrobiłam malinową ale pasowała mi do dębowego stołu. Powinnam tam remont zrobić... Pokazałam Michałowi Twoją kuchnię a on na to "o, bez kafelków?" Nie wiem co się teraz dzieje, że bez kafelków powstają. W tej obecnej planowałam kafelki, potem panele bambusowe, które nawet kupiłam ale zakochałam się w tej ścianie i nie chcę jej zakłócać niczym Pewnie łyso wygląda ale do wszystkiego trzeba dojrzeć. Powala mnie ogrom szafek u Ciebie. U mnie jest ich zdecydowanie za mało ale da się żyć Aga dziekuję U Ciebie kuchnia wcale nie jest taka malutka , masz trochę tych szafek jednak dzięki "podwójnemu" półwyspowi wiec tez nie jest źle Chociaż Ja mimo tego ogromu szafek mam juz prawie wszystkie pełne heheh Ivy! Doczekałaś się! Gratuluję. Pięknie, przestronnie. Blat długaśny jak lotnisko! Aż KA tam ginie Super Dziękuje Faktycznie KA nie jest bardzo widoczny , takie maleństwo w rogu Nie będę oryginalna i powiem, że bardzo podoba mi się Twoja kuchnia Swoją planuję również białą, bez uchwytów ( u Ciebie jeszcze będą?) z równymi podziałami szafek, a pomiędzy szafkami szkło. Pozdrawiam! Dziekuję tez mi sie podoba Anita i Lukasz... przeciez golym okiem widac, ze Ivy ma juz kuchnie skonczona i u niej uchwyty to schowany frez Tak , uchwyty metalowe sa schowane we frezie Jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania , wydaje mi sie ze jest bardzo praktyczne Hej Ivy..jak tam po imprezce Super !!! Aga jest super gospodynią , przyjęła ( razem z M) nas milutko w swoim fajnym domku Miłe towarzystwo, rozpalony kominek , dobre jedzonko, pyszne ciasto i trochę wina ...idealnie spędzony wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.11.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Ivy rewelacja masz dużą kuchnię i bardzo bardzo dużo miejsca w szafkach i na blacie (trochę tego zazdroszczę) pięknie i czysto pod względem formy, układu tam mogą swobodnie 3-4 osoby przebywać nie przeszkadzając sobie wzajemnie - przydatne przy spotkaniach rodzinnych ja też mam z Ikei i nikt z odwiedzających nie chce mi wierzyć hihi i to mnie najbardziej cieszy a KA taki samotny tak w kącie pomyśl o towarzystwie dla niego jaki to kolor ?? pokażesz bliżej ? masz do niego dostawki ?? marzy mi sie taka do makaronu, ale z drugiej strony - ilez razy w roku będę miała czas by sama robić makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 No jak to Slonko jaki kolor.. czerwony, piekny czerwony Ivy... dojdzie chlebak, jakies mlynki do soli/pieprzu i juz kacik zagospodarowany pieknie Fajnie, ze imprezka udana az tak po cichutku zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Ivy rewelacja masz dużą kuchnię i bardzo bardzo dużo miejsca w szafkach i na blacie (trochę tego zazdroszczę) pięknie i czysto pod względem formy, układu tam mogą swobodnie 3-4 osoby przebywać nie przeszkadzając sobie wzajemnie - przydatne przy spotkaniach rodzinnych ja też mam z Ikei i nikt z odwiedzających nie chce mi wierzyć hihi i to mnie najbardziej cieszy a KA taki samotny tak w kącie pomyśl o towarzystwie dla niego jaki to kolor ?? pokażesz bliżej ? masz do niego dostawki ?? marzy mi sie taka do makaronu, ale z drugiej strony - ilez razy w roku będę miała czas by sama robić makaron Słonko dziękuję Zdjęcie zrobione zaraz po montażu blatu wiec nie ma wszystkich akcesoriów - czajnik, chlebak od Meliski , express do kawy, młynki itp Myśle jeszcze i stojaku na noże ...może do kompletu http://www.rossi.pl/images/galeria/producent_27/zdjecie_20252_2.jpg KA m klasyczny czerwony kolor Mam do niego tylko maszynkę do mięsa , ale zastanawiam sie nad dostawkami - musze zobaczyc co tam jest fajnego i zamówić sobie zza wielkiej wody bo u nas ceny kosmos No jak to Slonko jaki kolor.. czerwony, piekny czerwony Ivy... dojdzie chlebak, jakies mlynki do soli/pieprzu i juz kacik zagospodarowany pieknie Fajnie, ze imprezka udana az tak po cichutku zazdraszczam Tak, czerwony i wydaje mi się ze pasuje bardzo Dodatki dojda i będzie więcej, chociaż raczej nie za dużo bo lubię przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ciągle lukam na tę kuchnię 380cm? to galancie! chyba nie umiem dodawać to więcej jak u mnie a myślałam że długasa blat mam jaki masz zlew? ja właśnie szukam swego ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ciągle lukam na tę kuchnię 380cm? to galancie! chyba nie umiem dodawać to więcej jak u mnie a myślałam że długasa blat mam jaki masz zlew? ja właśnie szukam swego ideału i co wylukałaś ?? przesadziłam...mam 373, 5 cm zlew najzwyklejszy zwyklak, szukaj tego swojego jednak dalej heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 no że mi się podobuje baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo miejsca - nawet jak fotka przekłamuje to jednak liczny robią swoje! na pewno jest wygodnie pracować duuuuużo gotujesz teraz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) Ivyyyyyy u mnie blok do nozy jest w promocji dla klubowiczow... znowu pol ceny z PL Edytowane 30 Listopada 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2014 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 (edytowane) no że mi się podobuje baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo miejsca - nawet jak fotka przekłamuje to jednak liczny robią swoje! na pewno jest wygodnie pracować duuuuużo gotujesz teraz, co? jestem zadowolona bardzo troche tylko szukam jeszcze niektórych rzeczy w szafkach ale już jest coraz lepiej gotuje, teraz głównie makarony, sosy ..to czego nam brakowalo Ivyyyyyy u mnie blok do nozy jest w promocji dla klubowiczow... znowu pol ceny z PL kusisz...i jeszcze jest toster :bash::bash: Edytowane 1 Grudnia 2014 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 no to baja że jesteś zadowolona a czy przypadkiem chlebak nie jest znów tańszy bo co to jest "veil.pris" oraz "kr" toster to i ja bym przygarnęła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 kusisz...i jeszcze jest toster :bash::bash: widzialam i to niezla cena! daj 325 a 100... no roznica jak choliira Do KA ten zestaw rowniez lepsza oferta niz w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Mel rozwiń biznes w ten sposób handlując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 rowniez lepsza oferta niz w PL nie znam cen polskich, bo są jak dla mnie poza zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Karolina chlebaki sa dalej w promocji veil pris to jest okreslenie ceny przed promocja... KR to cos jak u nas PLN (waluta) komplet desek z uchwytem tez w promo z 250pln na 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Mel rozwiń biznes w ten sposób handlując wiesz, ze moj mi tez to podpowiada od dawna ze powinnam kupowac i sprzedawac pozniej... ale kurde ja nie potrafie tak... ja zazwyczaj kupuje i za tyle samo odsprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 ja nie powinnam nic kupować :bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.11.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Zdjęcia jednak troce przklamują jest tam jakies ok 380 cm wiec nie aż tyle, mi_mała może potwierdzić Fakt blatu roboczego mam teraz tyle ze narzekać nie mogę Ja jestem bardzo zadowlona wiec liczę, że wszystko będzie dobrze Aga dziekuję U Ciebie kuchnia wcale nie jest taka malutka , masz trochę tych szafek jednak dzięki "podwójnemu" półwyspowi wiec tez nie jest źle Chociaż Ja mimo tego ogromu szafek mam juz prawie wszystkie pełne heheh Dziękuje Faktycznie KA nie jest bardzo widoczny , takie maleństwo w rogu Dziekuję tez mi sie podoba Tak , uchwyty metalowe sa schowane we frezie Jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania , wydaje mi sie ze jest bardzo praktyczne Super !!! Aga jest super gospodynią , przyjęła ( razem z M) nas milutko w swoim fajnym domku Miłe towarzystwo, rozpalony kominek , dobre jedzonko, pyszne ciasto i trochę wina ...idealnie spędzony wieczór Dokładnie Potwierdzam - perspektywa lekko przekłamana przez zdjęcie, ale kuchnia i tak duża I piękna - białe, matowe szafki z ukrytymi frezami i kawał blatu roboczego. No i sam blat - bardzo ładny o lekko chropowatej strukturze w głębokiej czerni Ivyyyyyy u mnie blok do nozy jest w promocji dla klubowiczow... zobacz klubbpris:D znowu pol ceny z PL Mel rozwiń biznes w ten sposób handlując Kurcze, Mel, musisz się zastanowić nad rozwinięciem biznesu. Ten blok na noże - genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.11.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Karolina chlebaki sa dalej w promocji chyba w jeszcze lepszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.11.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 chyba w jeszcze lepszej no właśnie - teraz 5dych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 chyba w jeszcze lepszej o kuuurr faktycznie! teraz zerknelam! bylam wczoraj w sklepie i cena byla ta sama co bralam dla nas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts