pestka56 04.12.2014 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Od dłuższego czasu, jak z jednych dostaję, to z innych nie. Nie jest tak, że w ogóle żadne nie przychodzą, więc wydaje się jakby na tych pozostałych nie było nowych wpisów. Kiedy wchodzę na wątek, jak dziś tutaj, okazuje się, że dużo się działo, a ja nie miałam pojęcia Zaraza jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 04.12.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Święty Mikołaju jeśli to czytasz to przynieś mi KA będę wniebowzięta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Święty Mikołaju jeśli to czytasz to przynieś mi KA będę wniebowzięta! Dobre ja sie na KA wypielam w tym roku (w uieglym tez:cool:) ale co sie odwlecze to nie uciecze Dziewczyny u mnie tak samo z powiadomieniami... jedne dostaje, drugie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Dziewczyny, dlaczego akurat KA? Są inne równie mocne, nawet ładniejsze i jednak ciut tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Witam się. Temat KA wydał mi się znajomy ale cofnęłam się też o parę stron żeby ogólnie wiedzieć co się dzieje i dotarłam m.in. do kuchni. Bardzo ładna i przestronna. Mój mąż byłby zachwycony taką powierzchnią roboczą bo ja niestety nie gotuję Podziwiam tylko kuchnie różne - w tym twoją Mój KA też z US tyle, że w wersji bardzo mało popularnej u nas czyli Architect.Kolorystyka jest trochę inna. Ceny śmiesznie niskie w porównaniu do polskich. Kupiliśmy transformator za około 110zł i jest ok tyle, że to trochę klocek i jak nie jest używany to go chowamy do szafki. Transformator nie KA:) Witam Kuchnia jest bardzo przestronna, już wykorzystywana i na razie nic bym w niej nie zmieniła Transformator do Ka u mnie dziala na tej samej zasadzie Ja się chyba rozpłaczę nie dostaję powiadomień z kilku wątków. Ivy, gratuluję sofy tym bardziej, że w ludzkiej cenie. Kuchnia wspaniała Coś znowu się dzieje z powiaomieniami, mam to samo... Sofa jest super fajna, wielka i cena jak za małego zwyklaka, myślę ze warto polować i zaglądać Ja mam powiadomienia wyłączone bo nie nadążałam usuwać Święty Mikołaju jeśli to czytasz to przynieś mi KA będę wniebowzięta! Napisz ładny kolorowy list , może sie uda Dobre ja sie na KA wypielam w tym roku (w uieglym tez:cool:) ale co sie odwlecze to nie uciecze Dziewczyny u mnie tak samo z powiadomieniami... jedne dostaje, drugie nie... Mel ale mikołaj chce to już najważniejsze, tylko pamiętaj ze do 3 razy sztuka a potem może mu sie odmienić Dziewczyny, dlaczego akurat KA? Są inne równie mocne, nawet ładniejsze i jednak ciut tańsze. Bo to chyba klasyk, coś o czym sie tak trochę marzy zeby mieć Ja widziałam jak pracuje i bylam zachwycona, od zawsze mi sie podobał i chciałam go nim u nas wyszły te wszystkie Kmix'y i cala reszta. Podobno prawie tak samo dobre , opinii jest duzo i kazdemu pewnie można coś zarzucić. W cenie z US jak sie dobrze trafi ciezko kupić coś u nas z tej kategorii. Fakt te z polskiej dystrybucji sa kosmicznie drogie a tak wogóle kojarzy mi sie ze starym rosyjskim wiatrakiem który kiedys byl u mnie w domu, ze to takie coś o dużej mocy, pancerne itp http://img32.olx.pl/images_tablicapl/186291135_1_644x461_stary-rosyjski-wiatrak-unikat-100-sprawny-warszawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.12.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 pestka pokaż mi ładniejszy i tańszy odpowiednik KA ? bo ja nie znalazłam a szukam w błękicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.12.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Moim zdaniem KA jest najpiękniejszy. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.12.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 pestka pokaż mi ładniejszy i tańszy odpowiednik KA ? bo ja nie znalazłam a szukam w błękicie oj może być ciezko KA ma duża paletę kolorów + sezonowe. Jest w czym wybierać Moim zdaniem KA jest najpiękniejszy. Niestety... Moim tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.12.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 i moim moj maz tez sie mnie pytal dlaczego ten, a nie Kenwood czy inny podobny... ktore sa w podobnej cenie do KA... moze i sa, ale to nie jest to samo dizajn moj drogi dizaaaaajnnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 jednak skoro Ci się nie spieszy, to obserwuj outlet na polskiej stronie, czasem zdarzaja sie "perełki" tzn drobne rysy w podstawie czego w ogole nie widać może trafi się taki i cena będzie niewiele wieksza niz za oceanem p.s. a tak w ogole fajnie Cie widziec co u Ciebie ? Dzięki, znalazłam ten outlet, ale ceny i tak ponad 2000, to na obecny moment zdecydowanie zbyt dużo...na razie sobie upatrzyliśmy meble do salonu i chyba się skusimy bo są w promocji Co u mnie słychać...chyba OK, powoli walczymy, działka już wygląda coraz ładniej, a w garażu mąż szykuje skrzynie do ogródka na wiosnę powoli walczymy z kolejnymi elementami wykończenia, zrobiliśmy szafę w wiatrołapie, kupiliśmy stół, wybraliśmy kilka kolejnych lamp...chcę wierzyć że jesteśmy bliżej niż dalej końca ale nie chcę skradać wątku ivy i moim moj maz tez sie mnie pytal dlaczego ten, a nie Kenwood czy inny podobny... ktore sa w podobnej cenie do KA... moze i sa, ale to nie jest to samo dizajn moj drogi dizaaaaajnnn Dokładnie, to chyba ten dizajn, choć u mnie robot jest schowany, więc na wyglądzie mi tak bardzo nie zależy...ale każdy kto ma KA mówi o jego niezawodnosci, ja mam teraz Philipsa, ale od roku ciągle coś się z nim dzieje i będę musiała pomyśleć o czymś nowym...dlatego tak tęsknie na KA spoglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.12.2014 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 Ja mam Kenwooda, ale już swoje przeżył i pora na nowy. Potrzebuję mocnego robota z dużą michą. Większość ma małe.Pytanie było z wrodzonej nieufności – jak się coś wszystkim podoba, to może to owczy pęd. A którym jesteście zainteresowane: ClassicArtisan 5 lub 7 Heavy Duty 5 lub 7 Professional 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.12.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ja Artisan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.12.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 artisan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.12.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 http://www.beautifulkitchensblog.co.uk/2014/12/04/flexible-friend/ KitchenAid's Vertigo Szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 06.12.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ktoś kto ma Kenwooda i KA musiałby je szczerze porównać, bo takto wszyscy piszą ze jego lepszy. Tez jestem ciekawa jak sie Kenwood sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.12.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 A ktoś ma może tego Boscha?Kojarzę Boscha jako dobry sprzęt: http://4.bp.blogspot.com/-K1vF3xPSHrg/UzvChinvw-I/AAAAAAAAc08/O90oTqqcnnk/s1600/Bosch+-+5C.JPG http://www.redcoon.es/res/Image/img_description/2014/09/Descripcion-MUM52133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.12.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 A i jeszcze pytanko:czy KA ma ten pojemnik do miksowania z góry: http://image.ceneo.pl/data/products/18812823/i-kenwood-chef-kmc-010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2014 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Ktoś kto ma Kenwooda i KA musiałby je szczerze porównać, bo takto wszyscy piszą ze jego lepszy. Tez jestem ciekawa jak sie Kenwood sprawuje na blogu Moje Wypieki jest porównanie tych dwoch produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.12.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 A i jeszcze pytanko: czy KA ma ten pojemnik do miksowania z góry: http://image.ceneo.pl/data/products/18812823/i-kenwood-chef-kmc-010.jpg nie, nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Mi_mala KA nie posiada takiego rozwiazania u gory blender z pojemnikiem zakupuje sie oddzielnie.. wszystkie dodatkowe elementy (do wyrabiania makaronu, sorbetow, miesa, kielbasek itd) sa mocowane od czola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts