Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivy, cegiełki sa cięte? Czy mam rację, że fuga jeszcze nieobecna? Bo ta ciemna szarość na zdjęciu kłóci się z lustrem.

Ja bym tu wprawdzie dała lustro nie ztą krawędziąlustrzną, tylko gładkie w cienkiej rameczce drewnianej, ale jest fajnie.

ale ze niby gdzie by wyladowalo? na tej sciance obok?

Mi sie podoba :yes:

co do lustra na wprost wc... teraz tak mam w mieszkaniu :rotfl:

były przez chwilkę głosy o tej sciance obok coś jak tu

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/b3/f3/31/b3f3318cd1b707eff7e199b47dfc6a10.jpg

ale wygrała tradycyjna opcja :yes:

Ivy, cegiełki sa cięte? Czy mam rację, że fuga jeszcze nieobecna? Bo ta ciemna szarość na zdjęciu kłóci się z lustrem.

Ja bym tu wprawdzie dała lustro nie ztą krawędziąlustrzną, tylko gładkie w cienkiej rameczce drewnianej, ale jest fajnie.

Tak, cegiełka kupowana już pocięta, ze starej cegły rozbiórkowej :yes: Fuga jest tylko na zdjęciach wygląda ciemnio, jest w kolorze jasniejszej szarości :yes:

Takie lustro było moim marzeniem na tej cegle od zawsze cos jak tutaj :

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/6b/72/dc/6b72dc6066471371f4fb0140d75b68ea.jpg

Masz kobieto samozaparcie - 400 uszek! Trzeba było zatrudnić dodatkowe małe rączki, miałabyś trochę wolnego;)

Ach, ta Twoja łazienka.. Jak reagują znajomi? Robi wrażenie, nie ma to tamto.

Podeszłam ambitnie do pierwszych świąt w nowym domku :D przy kolejnych pewnie trochę odpuszczę :p

Większość zobaczy skończoną teraz w okresie świąteczno - noworocznym wiec zobaczymy jaka będzie reakcja na mój bunkier :D

Nio, to już wiem co mi z tym lustrem nie pasuje :) Jest płaskie. Spróbuj odsunąć je nieco od cegieł. Podłuż pod nie coś co nada całości 3-ci wymiar.

Lustro z inspiracji wygląda rewelacyjnie, bo ma brzegi pod kątem. To właśnie ten 3-ci wymiar.

Nio, to już wiem co mi z tym lustrem nie pasuje :) Jest płaskie. Spróbuj odsunąć je nieco od cegieł. Podłuż pod nie coś co nada całości 3-ci wymiar.

Lustro z inspiracji wygląda rewelacyjnie, bo ma brzegi pod kątem. To właśnie ten 3-ci wymiar.

Niestety nie da sie odsunąć od cegiel bo będzie widać prześwit siedząc na wc :sick:

Chciałam tez takie z trzecim wymiarem ale niestety to +700 zł :(

Jednak ta 6-stka w totolotka jest potrzebna :yes::yes::yes:

zapytałabym szklarza ile by wziął za takie lustro - nie chce mi się wierzyć że to AŻ TAKA kwota

Myślę ze jak bym bardziej poszukała to może odrobinę taniej by było, ale niewiele :sick:

Dla mnie ono jest ok, cena tez była ważna a kosztowało tyle ile kg bigosu w kampanii Bliklego na Westwing :yes:

Kiedyś jak będę miała za duzo kasy zawsze mogę zmienić :yes:

Dlaczego ma być widać prześwit? Jeśli pod spód lustra dasz ramę ze wszystkich 4 stron, ale wsuniętą głębiej, tak, żeby powstała wnęka wokoło, to nie będzie prześwitu, a płaszczyzna lustra odsunie się od cegieł i powstanie trójwymiar. :)

Przymierzę Ci to po południu :) Zobaczymy czy mam rację co do efektu

taniocha :D

nommm

Dlaczego ma być widać prześwit? Jeśli pod spód lustra dasz ramę ze wszystkich 4 stron, ale wsuniętą głębiej, tak, żeby powstała wnęka wokoło, to nie będzie prześwitu, a płaszczyzna lustra odsunie się od cegieł i powstanie trójwymiar. :)

Przymierzę Ci to po południu :) Zobaczymy czy mam rację co do efektu

no taj, jesli zrobic by ramke to mozna by uzyskac ten efekt :yes:

Witaj:)

Pierwszy raz piszę u Ciebie. Ślicznie masz urządzony domek. Możesz mi napisać jakie masz płytki w kuchni?

Witaj :welcome: dziękuję za komplementy :D płytki w kuchni to Masto Grys pólpoler 60 x 60 :yes:

Ivyyyyyy wychodźże już z tej kuchni :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

nie mogę.... zajęta jestem :p KA wyrabia ciasteczka , ja pije kawkę i wcinam tosta z nutella na obiad :p

A co masz przeciw, Mel ? :)

Pewnie, że nie zawsze i nie wszędzie, ale w wielu przypadkach ledy pozwalają wydobyć tę urodę, której inne żarówki nie pokażą :)

Oszczędzają energię jak żadne inne, więc można poszaleć, a nawet w niektórych miejscach nie gasić ich nigdy.

Do wyboru jest światło ciepłe i zimne, albo można wymieszać.

U mnie wszystko jest na ledach, żarowe edisonki tylko ku ozdobie i od wielkiego dzwonu :)