ivy17 15.12.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 lustro mi się nie widzi - nie w tym miejscu hihihi wiem, wiem...pamiętam propozycję i pewnie by tam wylądowało jak by nie wc na wprost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 ale ze niby gdzie by wyladowalo? na tej sciance obok? Mi sie podoba co do lustra na wprost wc... teraz tak mam w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Ivy, cegiełki sa cięte? Czy mam rację, że fuga jeszcze nieobecna? Bo ta ciemna szarość na zdjęciu kłóci się z lustrem.Ja bym tu wprawdzie dała lustro nie ztą krawędziąlustrzną, tylko gładkie w cienkiej rameczce drewnianej, ale jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.12.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Masz kobieto samozaparcie - 400 uszek! Trzeba było zatrudnić dodatkowe małe rączki, miałabyś trochę wolnego;) Ach, ta Twoja łazienka.. Jak reagują znajomi? Robi wrażenie, nie ma to tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ale ze niby gdzie by wyladowalo? na tej sciance obok? Mi sie podoba co do lustra na wprost wc... teraz tak mam w mieszkaniu były przez chwilkę głosy o tej sciance obok coś jak tu http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/b3/f3/31/b3f3318cd1b707eff7e199b47dfc6a10.jpg ale wygrała tradycyjna opcja Ivy, cegiełki sa cięte? Czy mam rację, że fuga jeszcze nieobecna? Bo ta ciemna szarość na zdjęciu kłóci się z lustrem. Ja bym tu wprawdzie dała lustro nie ztą krawędziąlustrzną, tylko gładkie w cienkiej rameczce drewnianej, ale jest fajnie. Tak, cegiełka kupowana już pocięta, ze starej cegły rozbiórkowej Fuga jest tylko na zdjęciach wygląda ciemnio, jest w kolorze jasniejszej szarości Takie lustro było moim marzeniem na tej cegle od zawsze cos jak tutaj : http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/6b/72/dc/6b72dc6066471371f4fb0140d75b68ea.jpg Masz kobieto samozaparcie - 400 uszek! Trzeba było zatrudnić dodatkowe małe rączki, miałabyś trochę wolnego;) Ach, ta Twoja łazienka.. Jak reagują znajomi? Robi wrażenie, nie ma to tamto. Podeszłam ambitnie do pierwszych świąt w nowym domku przy kolejnych pewnie trochę odpuszczę Większość zobaczy skończoną teraz w okresie świąteczno - noworocznym wiec zobaczymy jaka będzie reakcja na mój bunkier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nio, to już wiem co mi z tym lustrem nie pasuje Jest płaskie. Spróbuj odsunąć je nieco od cegieł. Podłuż pod nie coś co nada całości 3-ci wymiar. Lustro z inspiracji wygląda rewelacyjnie, bo ma brzegi pod kątem. To właśnie ten 3-ci wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nio, to już wiem co mi z tym lustrem nie pasuje Jest płaskie. Spróbuj odsunąć je nieco od cegieł. Podłuż pod nie coś co nada całości 3-ci wymiar. Lustro z inspiracji wygląda rewelacyjnie, bo ma brzegi pod kątem. To właśnie ten 3-ci wymiar. Niestety nie da sie odsunąć od cegiel bo będzie widać prześwit siedząc na wc Chciałam tez takie z trzecim wymiarem ale niestety to +700 zł Jednak ta 6-stka w totolotka jest potrzebna :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 zapytałabym szklarza ile by wziął za takie lustro - nie chce mi się wierzyć że to AŻ TAKA kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 zapytałabym szklarza ile by wziął za takie lustro - nie chce mi się wierzyć że to AŻ TAKA kwota Myślę ze jak bym bardziej poszukała to może odrobinę taniej by było, ale niewiele Dla mnie ono jest ok, cena tez była ważna a kosztowało tyle ile kg bigosu w kampanii Bliklego na Westwing Kiedyś jak będę miała za duzo kasy zawsze mogę zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Mi sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 17.12.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 ... Dla mnie ono jest ok, cena tez była ważna a kosztowało tyle ile kg bigosu w kampanii Bliklego na Westwing ... taniocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Dlaczego ma być widać prześwit? Jeśli pod spód lustra dasz ramę ze wszystkich 4 stron, ale wsuniętą głębiej, tak, żeby powstała wnęka wokoło, to nie będzie prześwitu, a płaszczyzna lustra odsunie się od cegieł i powstanie trójwymiar. Przymierzę Ci to po południu Zobaczymy czy mam rację co do efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 17.12.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Witaj:)Pierwszy raz piszę u Ciebie. Ślicznie masz urządzony domek. Możesz mi napisać jakie masz płytki w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Ivyyyyyy wychodźże już z tej kuchni :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 taniocha nommm Dlaczego ma być widać prześwit? Jeśli pod spód lustra dasz ramę ze wszystkich 4 stron, ale wsuniętą głębiej, tak, żeby powstała wnęka wokoło, to nie będzie prześwitu, a płaszczyzna lustra odsunie się od cegieł i powstanie trójwymiar. Przymierzę Ci to po południu Zobaczymy czy mam rację co do efektu no taj, jesli zrobic by ramke to mozna by uzyskac ten efekt Witaj:) Pierwszy raz piszę u Ciebie. Ślicznie masz urządzony domek. Możesz mi napisać jakie masz płytki w kuchni? Witaj dziękuję za komplementy płytki w kuchni to Masto Grys pólpoler 60 x 60 Ivyyyyyy wychodźże już z tej kuchni :rotfl: nie mogę.... zajęta jestem KA wyrabia ciasteczka , ja pije kawkę i wcinam tosta z nutella na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 nie mogę.... zajęta jestem KA wyrabia ciasteczka , ja pije kawkę i wcinam tosta z nutella na obiad juz probowalas?? moj lezy schowany pod lozkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 No, więc odsunięcie od ściany lustra nie da nic Natomiast odsunięcie i wklejenie taśmy led... mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 tylko nie led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.12.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 A co masz przeciw, Mel ? Pewnie, że nie zawsze i nie wszędzie, ale w wielu przypadkach ledy pozwalają wydobyć tę urodę, której inne żarówki nie pokażą Oszczędzają energię jak żadne inne, więc można poszaleć, a nawet w niektórych miejscach nie gasić ich nigdy. Do wyboru jest światło ciepłe i zimne, albo można wymieszać. U mnie wszystko jest na ledach, żarowe edisonki tylko ku ozdobie i od wielkiego dzwonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.12.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Ivy lustro bardzo ładne myślę, że na żywo odbiór jest lepszy i sama wiesz czy tak jest ok gratuluję pierwszych uszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts