lukasz69karolina 18.12.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 też jestem za ledami bardzo lubię efekt jaki dają i u siebie w łazience też mam tu na cegle byłyby czad!! podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.12.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 juz probowalas?? moj lezy schowany pod lozkiem tak tostowany Musze na blacie zrobić małą rewolucję i poustawiać wszystko jak należy:cool: No, więc odsunięcie od ściany lustra nie da nic Natomiast odsunięcie i wklejenie taśmy led... mnie sie podoba [ATTACH=CONFIG]294612[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]294613[/ATTACH] Niestety na ten zabig jest juz za pózno, chyba ze na baterie. Nie ma skąd pociągnąć prądu tam Dziękuję z aprzymiarki, led wygląda ok ale chyba nie do tego lustra jednak A co masz przeciw, Mel ? Pewnie, że nie zawsze i nie wszędzie, ale w wielu przypadkach ledy pozwalają wydobyć tę urodę, której inne żarówki nie pokażą Oszczędzają energię jak żadne inne, więc można poszaleć, a nawet w niektórych miejscach nie gasić ich nigdy. Do wyboru jest światło ciepłe i zimne, albo można wymieszać. U mnie wszystko jest na ledach, żarowe edisonki tylko ku ozdobie i od wielkiego dzwonu ja mam tez ledowe żarówki , jednak nigdzie nie mam tasm bo nie mam takich miejsc Ivy lustro bardzo ładne myślę, że na żywo odbiór jest lepszy i sama wiesz czy tak jest ok gratuluję pierwszych uszek Na zywo jest mniej "płasko" bo widac fakture cegły , która sama w sobie jest bardzo nierówna wiec inaczej to wygląda na żywo, lepiej Ja tez mialam zwykle zle zdanie o tasmach led, ale realizacja u Chloe absolutnie zmienila moje podejscie, BA! zrobie tak samo u siebie - w koncu dobre rzeczy trzeba powielac:D:D A gdzie Chloe ma takie fajne ledy ??? Z taśmami to moim zadniem jest dośc cienka granica ...czasem wychodzi to idealnie - odpowiednie miejsce, moc , barwa światła a czasem wychodzi tragicznie też jestem za ledami bardzo lubię efekt jaki dają i u siebie w łazience też mam tu na cegle byłyby czad!! podoba mi się W łazienkach chyba najbardziej podobają mi sie ledy jak sa fajnie użyte U nie odpada bo nie ma pradu zostawionego pod to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Bardzo ładnie ma w małej łazience-wuceciku wykorzystane ledowe oświetlenie Beata Weronika. Też są cegły i drewno. Najładniejsza moim zdaniem dziupelka na fm To dla nieprzekonanych co do urody wnętrz w których zastosowano taśmy ledowe Ivy, kabel prądowy do ledów wokół lustra można poprowadzić w fugach. Wystarczy wydłubać scieżkę w fudze. Transformatorek można umieścić pod lustrem. To jakbyś kiedyś zapragnęła zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 18.12.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jak dla mnie ledy w ogóle do cegły nie pasują :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Taaa ledy... u Ivy nie bedzie to fajnie wygladac. Oltarzyk chcecie jej zrobic z lustra na tych ceglach? Tak jak to zdejcie wyzej z wc..no sorki, ale tutaj to juz wooogole przesada... zeby wc sobie podswietlac ledami? kolejny oltarzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 A mnie się podoba Nadaje przestrzeni dynamiki, przestaje być plasko. I w dodatku można nigdy nie wyłączać, bo prawie prądu nie żre. Co kto lubi, ale światło to podstawa każdej aranżacji Mel, ołtarzyki to sobie ludzie z tv robią w salonach – wielki telewizor, a po bokach głośniki i kanapa naprzeciw. To już jak kościelnej nawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Aaaa takie oltarzyki to tez widzialam szczegolnie na sasiednim forum, i ludzie jeszcze to lajkuja:eek: do tego dochodza falowane zabudowy na scianie z ledami i na suficie rowniez to samo czasami ludzi nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.12.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Mmeliska przesyłka przekazana we właściwe ręce w milej atmosferze z kubkiem kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.12.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 ciesze sie bardzo oooo tak :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości http://images69.fotosik.pl/470/55054c3255d041c5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.12.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Mmeliska przesyłka przekazana we właściwe ręce w milej atmosferze z kubkiem kawy Dokładnie Potwierdzam i też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.12.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 ciesze sie bardzo oooo tak :wave: Ja też się bardzo cieszę I bardzo Cię proszę o opróżnienie skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.12.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 W sprawie taśm LED - nieeeeee....... nie rób Na żywo widziałam i jest pięknie, nie trzeba robić ołtarzyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.12.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ivy, ja byłam zdecydowaną przeciwniczką ledów, a teraz cieszę się, że posłuchałam innych i mam:yes: Można kupić słabe, ciepłe ledy i dają nastrój niczym świece - używam ich i tylko ich,kiedy idę wieczorem do łazienki, bo nie budzą M. i nie dają po oczach. Poz tym albo są schowane i żadnej taśmy nie widać albo są wklejone w szafkę i stanowią jej integralny element. Kiedyś uważałam, ze ledy, to kicz ale odszczekuję to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.12.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ja też się bardzo cieszę I bardzo Cię proszę o opróżnienie skrzynki juupii oproznialam pare dni temu...jeszcze pelna? no to smigam... ale ciesze sie, ze udalo sie przed swietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.12.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]295562[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 24.12.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.12.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.12.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Ivy jak tam po Swietach? szykowanie i wybieranie kreacji na Sylwestrowa Noc juz trwaja? Spoznione ale szczere przytulaski ode mnie Rodzinka u mnie, wiec nie ma jak wejsc na fm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts