Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domeczek.......

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ivy :hug:

Biegam dzisiaj po wątkach i cieszę się, że jeszcze mam z kim pogadać :D

Widziałam kilka zdjęć, które słałaś na priva, ale dopiero teraz widzę Twoją ceglaną łazienkę. Cudnie wyszło. Zdjęcia w klimacie świątecznym piękne. To kuchenne - czarno-białe - świetnie! Zazdroszczę Ci ciągu szuflad i oddechu przestrzennego w kuchni. A NAROŻNIK!!! BOMBA! Widziałam go na zdjęciu w mailu, ale tu wstawiłaś kilka ujęć. Nie opędzisz się od gości ;)

Dziękuję za rozmowę o robotach kuchennych w Twoim wątku. Spodobał mi się MUM5. Fajne opcje w przystępnej cenie. Design dla mnie bez znaczenia, bo i tak na blacie nie planuję tego typu sprzętu :).

Jakieś nowości u Ciebie? :rolleyes:

Ja też jadę!

i co dojechałaś ??

pamietajcie o mnie! tez sie zabiore :lol2:

Mell pewnie sobie cos wytrzałowego u siebie wypatrzysz :yes:

Witam się w wątku, świetny narożnik i do tego prawdziwa okazja:)

Pozdrawiam:))

witam :hug: narożnik faktycznie okazja i nadal bardzo nam sie podoba i jest wygodny :yes:

Ivy :hug:

Biegam dzisiaj po wątkach i cieszę się, że jeszcze mam z kim pogadać :D

Widziałam kilka zdjęć, które słałaś na priva, ale dopiero teraz widzę Twoją ceglaną łazienkę. Cudnie wyszło. Zdjęcia w klimacie świątecznym piękne. To kuchenne - czarno-białe - świetnie! Zazdroszczę Ci ciągu szuflad i oddechu przestrzennego w kuchni. A NAROŻNIK!!! BOMBA! Widziałam go na zdjęciu w mailu, ale tu wstawiłaś kilka ujęć. Nie opędzisz się od gości ;)

Dziękuję za rozmowę o robotach kuchennych w Twoim wątku. Spodobał mi się MUM5. Fajne opcje w przystępnej cenie. Design dla mnie bez znaczenia, bo i tak na blacie nie planuję tego typu sprzętu :).

Jakieś nowości u Ciebie? :rolleyes:

Ewo dziekuję za miłe słowa :hug: W domku mieszka nam sie super i jak narazie ze wszystkich wyborów jestem bardzo zadowolona :yes: Może jakies drobiazgi bym zmieniła ale tylko drobiazgi, niektóre braki mi doskierwają ale daje radę:p

Super ze znalazłas robota dla siebie, ja zapewne jak by nie prezent tez bym zdecydowała sie na coś chowanego bo na KA w polskiej cenie bym sie nie skusiła raczej :no:

Nowości ... z róznych osobistych względów odrobine zwolniliśmy z wydatkami, powoli wracamy na prostą i cos tam sie dzieje...kupilismy biurko ( blat i kozły ) w ikei, jakas szafke na ksiazki itp i powoli urzadzamy cos ala"gabinet"

teraz tylko malowanie i stworzenie ze zwykłych elementów czegoś swojego :sick:

33bffb14780c7c0b47506e78b2cb3b15.jpg

5c04b34b70689f5fbf89b41167e7644f.jpg

48505e7d7983ca166ab0d2238ccedc9d.jpg

62b692bd688f67f7c095ae0bb36aa8e1.jpg

d3d4226b8c3b910e7765f7c5766659b8.jpg

415222cf02e3298a499c53cffbb3b074.jpg

http://img2.lovingit.pl/u/1/s/w490/26150_1sj9zgb2.jpg

Edytowane przez ivy17

Ivy, chyba Cię myślami ściągnęłam, bo już miałam pukać, gdzie Gospodyni :D

Gabinet u Was to osobne pomieszczenie?

Inspiracje bardzo przyjemne :) Krzesełka wyglądają super, ale przy częstym siadaniu przy biurku, wstawaniu zupełnie niepraktyczne. Bez kółek nie wyobrażam sobie pracy przy biurku. Przetestowałam osobiście ciągłe szuranie, bo też marzył mi się piękny fotelik lub krzesło ;) Albo podłoga porysowana, albo nogi niemal wyłamane, albo siedzenie bokiem, albo lecące przekleństwa :lol2:

Ja tez mialam wlasnie pukac :lol2:

Może jakies drobiazgi bym zmieniła ale tylko drobiazgi, niektóre braki mi doskierwają ale daje radę:p

szukac czegos`?

co potrzebne? :D

odkladam na polski KA.. juz wieksza czesc kwoty na niego mam :lol2: jak ja lubie takie niespodziewane info o $ :lol2:

posiadam karte na zakupy w jedym sklepie i tam od danej kwoty odliczaja mi jakis % .. wiec zbieram jednoczesnie kase na ta karte jak i mam znizki na niektore towary..

od dzisiaj zaczelam jezdzic robic tam zakupy codziennie :rotfl:

za rok moze uzbieram wiecej :lol2:

Mell pewnie sobie cos wytrzałowego u siebie wypatrzysz :yes:

strzal w 10tke ;)

wypatrzylam... i to ile!

tir by mi byl potrzebny...

a po drugie juz Tomkowa zglaszala sie na chetna przetrzymywania kanap :lol2:

ale ja nie za bardzo za ikeowskimi... wypatrzylam fajniejsze gdzie indziej.,..

co z tego jak i tak nie kupie :bash:

Ivy, chyba Cię myślami ściągnęłam, bo już miałam pukać, gdzie Gospodyni :D

Gabinet u Was to osobne pomieszczenie?

Inspiracje bardzo przyjemne :) Krzesełka wyglądają super, ale przy częstym siadaniu przy biurku, wstawaniu zupełnie niepraktyczne. Bez kółek nie wyobrażam sobie pracy przy biurku. Przetestowałam osobiście ciągłe szuranie, bo też marzył mi się piękny fotelik lub krzesło ;) Albo podłoga porysowana, albo nogi niemal wyłamane, albo siedzenie bokiem, albo lecące przekleństwa :lol2:

Jestem , jestem :D:D tylko jakoś nic sie u nas nie działo wiec nie było co pisać :yes:

Gabinet ...to szumnie nazwane pomieszczenie to pokój wielu przeznaczeń...od początku mila byc pokojem bilardowym , i tak jest nazywany do dzisiaj jednak chyba jest za mały aby bardzo swobodnie wstawić stoł i grać, oczywiście zmiesci si ei spełnia minimalne wymiary ale... chyba nie bardzo było by jak wnieść ten stół tam :sick: Zatem został przechrzczony na gabinet z funkcja pokoju gościnnego bo stanęła tam kanapa która służyła nam za łóżko w sypilania i będzie dla gości. Zatem to pokój dwufunkcyjny - bedzie tam tez biurko - 2m blat z kozłami, jakaś szafka na dokumenty itp i może regalik na ksiązki. Sporo nam sie tego zabierało wiec gdzieś trzeba to trzymac :D

Krzesła...to jest właśnie ten problem pomiedzy wyglądem a wygodą, chyba tez decydujemy sie na ta wersję na kolkach, tylko trzeba cos znaleźć fajnego a najlepiej 2 szt :sick:

Wkeljone inspiracje to tylko to co mi się podoba ...czarna sciana, długi blat, kozły, dodatki itp :p

Ja tez mialam wlasnie pukac :lol2:

szukac czegos`?

co potrzebne? :D

:hug: ustawię meble i zobaczymy co będzie potrzebne :yes:

odkladam na polski KA.. juz wieksza czesc kwoty na niego mam :lol2: jak ja lubie takie niespodziewane info o $ :lol2:

posiadam karte na zakupy w jedym sklepie i tam od danej kwoty odliczaja mi jakis % .. wiec zbieram jednoczesnie kase na ta karte jak i mam znizki na niektore towary..

od dzisiaj zaczelam jezdzic robic tam zakupy codziennie :rotfl:

za rok moze uzbieram wiecej :lol2:

O super ze jest taka molziwość, uzbierasz pewnie szybciutko całość :yes:

strzal w 10tke ;)

wypatrzylam... i to ile!

tir by mi byl potrzebny...

a po drugie juz Tomkowa zglaszala sie na chetna przetrzymywania kanap :lol2:

ale ja nie za bardzo za ikeowskimi... wypatrzylam fajniejsze gdzie indziej.,..

co z tego jak i tak nie kupie :bash:

czemu ?? Moj naroznik miał jechac do Szwecji, bo był zarezerwowany dla kogoś ktogo chcial tam wywieść wiec plany transportowe są jak widac w obie strony Europy :p

Jak to fajniejsze?? :lol2: Fajniejsze to jeszcze bardziej przetrzymam :rotfl:

Fajniejsze w sensie firma i jakosc materialu...cena nie koniecznie :sick:

wiedzialam, wiedzialam! :lol2:

:rotfl::rotfl::rotfl:

ivy dzięki za namiar blatu wygląda bardzo fajnie na stronie:) masz może zdjęcia swojego domku( z tymi blatami i inne, czy moge gdzieś je znaleźć w wątku?:)

znalazlam zdjęcia:) pisałas, ze blaty ścinane na ostro czy coś takiego- robili Ci to w sklepie?

Edytowane przez olalee

ivy dzięki za namiar blatu wygląda bardzo fajnie na stronie:) masz może zdjęcia swojego domku( z tymi blatami i inne, czy moge gdzieś je znaleźć w wątku?:)

znalazlam zdjęcia:) pisałas, ze blaty ścinane na ostro czy coś takiego- robili Ci to w sklepie?

witam u siebie :-) zdjęcia znalazlas wiec wiesz jak to wygląda. Jak widze u ciebie zeby uzyskac tez kąt prosty przy laczeniu fajnie bylo by tak zrobić jak u mnie. Ja zamowiłam blat razem z usługa montażu u lokalnego stolarza do mebli z Ikei. ale nie robil tego oczywiści eon tylko hurtownia w ktorej zamawiał, scinala i doklejała ten pasek na froncie. Zrobi/zamówi Ci to albo stolarz jesli robi albo zapytaj w lokalnej hurtowni gdzie maja blaty tego producenta. Bez problemu powinni wykonać taką usługę

Dziekuję:) zaraz wyślę maila do stolarza zobaczymy co on na to:) pewnie nie będzie problemu, żeby zamówić taki blat:) myslisz, ze mogę zamawiac w ciemno bez obejrzenia go na żywo i bedę zadowolona?:) ( bo jesli tak świetnie się sprawuje to jestem na niego zdecydowana bo już mam dośc tego mętliku w głowie:)

Dziekuję:) zaraz wyślę maila do stolarza zobaczymy co on na to:) pewnie nie będzie problemu, żeby zamówić taki blat:) myslisz, ze mogę zamawiac w ciemno bez obejrzenia go na żywo i bedę zadowolona?:) ( bo jesli tak świetnie się sprawuje to jestem na niego zdecydowana bo już mam dośc tego mętliku w głowie:)

Jeśli był aby szansa zobaczyć to zawsze lepiej ;)

Ja jestem zadowolona bardzo bardzo i polecam, :-)