rafaljezus 23.07.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dostałem w ofercie HS'a (wymiar otworu okienngo 3500x2350 z wysokości należy odjąć 150mm na wylewkę ) dzielenie na 2 kwatery VEke Slide na okuciu GU. Czy coś powinieinem wiedzieć, zapytać dealera aby nie dostać czegoś co się okaże chybionym pomysłem że nie daja gwarancji,dla tych wymiaów itp.(jakie sa wymary graniczne dla tego profilu) i na co zwrócić uwagę, i czy ktoś może coś powiedziec na temat tego systemu na Vece? Wchodzi jeszcze opcja na Rehau Geneo ale to ceną ponoć zupełnie inna... POzdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 23.07.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Rehau Geneo w przypadku HSa wcale nie wychodzi drożej od innych tego typu konstrukcji. Mieści on nieco szersze pakiety szybowe (cieplejsze) niż Veka. Ja jednak kierowałbym się nie profilem a producentem. Widziałem już HSy niezbyt sprawnie działające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 23.07.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Rehau Geneo w przypadku HSa wcale nie wychodzi drożej od innych tego typu konstrukcji. Mieści on nieco szersze pakiety szybowe (cieplejsze) niż Veka. Ja jednak kierowałbym się nie profilem a producentem. Widziałem już HSy niezbyt sprawnie działające. Petecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 24.07.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Petecki Veka Slide też od nich ? Jeżeli tak wyceń obie wersje i wtedy decyduj. Rehau będzie zapewne cieplejszy nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 24.07.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Veka Slide też od nich ? Jeżeli tak wyceń obie wersje i wtedy decyduj. Rehau będzie zapewne cieplejszy nieco Tak również od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 24.07.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 jakieś inne sugestie np. użytkowe? POzdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts