zorrk 23.07.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Obecnie mam ustawione 86.Ale słońce grzeje mocno i zastanawiam się czy nie można by większego zapasu zrobić. Maksymalnie mogę ustawić 90.Zastanawiam jakie macie doświadczenia ?jakie są niebezpieczeństwa na które trzeba uważać.Zbiornik HT ER 300L (zestaw Watta300) z mieszaczem afristo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 23.07.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 i tak masz wysoko ustawione. Spoko, pierwsze zabezpieczenie automatyki i tak do 90 powinno ci dogrzewać jak będzie ograniczony odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 24.07.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 U mnie sterownik jest ustawiony na 85*C. Maks jaki mi pozwala ustawić. Przy 90*C woda się nie zagotuje. Jak na wyjściu jest mieszacz to nie ma obaw. Tylko najpierw trzeba sprawdzić do jakim temperatur mieszacz może pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts