SeboI 23.07.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Hej, nie wiem czy słyszeliście już o tym, ale jedna z firma zrobiła konkurs w którym do wygrania jest komplet drzwi do domu. Szukałem ostatnio tego konkursu ale nie mogę go znaleźć, wiecie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakręcona 23.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Wpisz sobie w google "konkurs komplet drzwi do domu" to Ci nazwa firmy wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SeboI 24.07.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Wpisz sobie w google "konkurs komplet drzwi do domu" to Ci nazwa firmy wyskoczy Za proste, żeby samemu o tym pomyśleć - jeszcze ktoś pomyśli, że Łysy Seba to ja ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SeboI 24.07.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Znalazłem Dzięki za sprowadzenie mnie na właściwe tory, gdyby ktoś chciał skorzystać poniżej link do akcji na wygraną drzwi: https://www.facebook.com/PodlogaScianaDrzwi/app_204006996287108 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts