Kaprysia 24.07.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Drodzy Forumowicze, Czy ktoś przypadkiem nie kładł paneli Quick Stepa Perspective Wide kolor dąb naturalny olejowany UFW1539 i nie ma na zbyciu niewykorzystanej paczki lub chociażby jakiegoś ścinka? Chętnie odkupię! Zanim się na nie z mężem zdecydujemy, chcemy sprawdzić, czy wybrany gres będzie z nimi współgrał, a wypożyczenie wielkiego próbnika z Komfortu jest nieco nieporęczne Ewentualnie może ktoś ma Elignę Wide UW 1539, bo to ten sam kolor tylko bez fug? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M_A_R_T_A 24.07.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Drodzy Forumowicze, Czy ktoś przypadkiem nie kładł paneli Quick Stepa Perspective Wide kolor dąb naturalny olejowany UFW1539 i nie ma na zbyciu niewykorzystanej paczki lub chociażby jakiegoś ścinka? Chętnie odkupię! Zanim się na nie z mężem zdecydujemy, chcemy sprawdzić, czy wybrany gres będzie z nimi współgrał, a wypożyczenie wielkiego próbnika z Komfortu jest nieco nieporęczne Ewentualnie może ktoś ma Elignę Wide UW 1539, bo to ten sam kolor tylko bez fug? Pozdrawiam! ja nie mam , ale bardzo podobają mi sie te panele - na razie tylko na zdjęciach oglądanych w internecie, czy mogę prosić o kilka zdjęć podłóg? Pozdrawiam, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaprysia 24.07.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Postaram się wrzucić, jak podłogi będą gotowe, ale pewnie nastąpi to dopiero za jakieś 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 25.07.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 zapytaj w innym sklepie. Ja wypożyczałam w dwóch różnych próbkę quick stepa i w każdym mieli inny wymiar próbnika, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts