JACUR 24.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam ,mam pytanie do wszystkich fachowców jak zamontować okna z roletami zewnętrznymi w warstwie ocieplenia tzw,ciepły montaż.Proszę o porady i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 24.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam zbyt mało danych - jaka roleta ? - jak połączona z oknem? - jakie wysunięcie ? - jakie ocieplenie ? - jakie parapety ? to tak na wstępie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas7 25.07.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 powiem tak.....bez zadawania zbędnych pytań istnieje taka możliwość, tylko o tym trzeba pomyśleć na etapie wznoszenia murówwięcej informacji pod tym linkiem http://www.zfe-ziegel.com/forum/thread-10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 26.07.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 na OKNOTEST masz przykład jak to się robi http://oknotest.pl/montaz-okien/mowo-raz-dwa-trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basterw 11.08.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witajcie mam takie pytanie zarysowalem troche dol ramy okna koloru bodajze ciemny dab powiedzcie mi jak to naprawic zakamuflowac aby nie rzucalo sie w oczy prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 11.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Do tego celu używa się specjalnych korektorów; porozmawiaj z dostawcą Twoich okien powinien taki mieć w sprzedaży, ewentualnie może odpłatnie sami Ci to wykonają. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez _FIX_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts