AndrzejBaa 25.07.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Starałem się poszukać odpowiedzi, ale nic nie znalazłem. Chodzi mi o sprawę podwieszenia TV LCD pod sufit w sypialni. Szukałem różnego rodzaju wieszaków, ale te mają kąt nachylenia tylko około 15%, a ja aby wszystko pasowało potrzebowałabym około 40%. Macie jakieś pomysły w tym względzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.07.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Macie jakieś pomysły w tym względzie? Coś takiego lub inne http://www.sigden.eu/pl/8-uchwyt-sufitowy-sm01w.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Budokot 07.03.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Starałem się poszukać odpowiedzi, ale nic nie znalazłem. Chodzi mi o sprawę podwieszenia TV LCD pod sufit w sypialni. Szukałem różnego rodzaju wieszaków, ale te mają kąt nachylenia tylko około 15%, a ja aby wszystko pasowało potrzebowałabym około 40%. Macie jakieś pomysły w tym względzie? Witam, Jestem ciekawy czy udało się Panu zainstalować TV na suficie sypialni i pochylić go o ok 40 stopni. Jeśli tak, to jaki uchwyt Pan zastosował? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts