Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bramy garażowe STASZYŃSKA

Recommended Posts

Witam!

Czy ktoś z forumowiczów zetknął się lub eksploatuje bramę garażową segmentową firmy STASZYŃSKA z Kamieńca Ząbkowickiego/Dzierżoniowa? W sieci nie mogę nic o nich znaleźć, a produkują (a raczej składają z części) bramy ponoć od 12 lat. Potrzebuję informacji jak ich bramy sprawują się w życiu codziennym i po dłuższej eksploatacji. Cenowo podobne do KRISPOLa.

• 2 weeks później...
Mam taką przeszło 3 lata. Nic się z nią nie dzieje, pracuje prawidlowo. Porównywałem z kilkoma ofertami. Cenowo nie byli najtansi ani najdrożsi. Wybralem ze względu na czas realizacji a polecili mi ich sąsiedzi, którzy założyi taką bramę ok. rok wcześniej. Najważniejsze, że żona zadowolona bo bramę z pilota otwiera - o kolorze nie wspomnę, który wybrała sobie taki jaki ona chciała. Robimy przeglądy , nawet sami się o tym przypominają raz na rok. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Śmiało moge polecić. Ogólnie jest ok.

• 11 months później...
A jaka wielkość bramy i jaki napęd? Jaka cena tych corocznych przeglądów?

Moja brama ma wielkość 200x500 cm. Koszt rocznego przeglądu to 170 zł brutto. Brama kosztowała ok. 5600 zł wraz z napędem LiftMaster (taki sobie zażyczyłem bo miałem już w bramie wjazdowej). Nie jest to tanio, ale muszę przyznać, że firma jest bardzo profesjonalna - brama złożona z elementów wysokiej jakości, usługa wykonana terminowo co do godziny, obsługa bardzo uprzejma włącznie z samą szefową.

Czasem warto zapłacić więcej, żeby nie użerać się z prostakami i nie czekać na wykonanie usługi w nieskończoność.

Edytowane przez drstanley
literówki