greeg21 26.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 czesc wszystkim zapalencom:) jestem nowy i odrazu mam pytanie, dostalem dom po rodzicach, chce go rozbudowac ( szerokosc + pieterko) domek w czesci jest stary a w polowie nowy, nawet nie wiem jak zaczac gdzie isc po rade, jakie formalnosci na przebudowe, pomoze ktos?? bede wdzieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasut 31.07.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Najpierw się dowiedz czy działka na której stoi dom jest objęta Miejscowym Planem Zagospodarowania Terenu czy też będziesz potrzebował przygotować decyzję o warunkach zabudowy. Te informacje udzieli ci w gminie osoba odpowiedzialna za gospodarkę przestrzenną ewentualnie sprawy inwestycyjne, mogą Cię ewentualnie odesłać do starostwa po te informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts