greeg21 26.07.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 witam, jestem nowy na forum gdyz zaczalem sie interesowac przebudowa domu, nie wiem od czego zaczac, potrzebuje krok po kroku, aktualnie jestem za granica i ciezko mi dowiedziec sie wszystkiego, ratuje mnie tylko dostep do internetu i wy kochani:) otoz dostalem od rodzicow domek jednorodzinny wolnostojacy w gorach chcialbym go poszerzyc i postawic pietro. Wiem ze musze otrzymac zgode od gminy na rozbudowe i dotego wziasc architekta tylko nie wiem od czego zaczac... pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greeg21 26.07.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 pytanie dotyczy od czego musze zaczac, chodzi mi o sprawy prawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.07.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 sadzac po pisowni to nowe wcielenie forumowego trolla- dysortografa ? O ile nie - na początek proszę przeczytać wątki na temat /wystarczy na tej stronie czyli z 10 / i będzie wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greeg21 28.07.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 przepraszam za pisownie ale pisalem szybko a w dodatku bylem w pracy... przeszukam forum z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 29.07.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 przepraszam za pisownie ale pisalem szybko a w dodatku bylem w pracy... przeszukam forum z gory dziekuje oj przepraszam jeden wątek /w którym poszalałem/ jest na podforum "ogólne" http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217444-Nowy-dach-nowy-wieniec-Du%C5%BCo-pyta%C5%84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts