rostel 27.07.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Chciałbym wybudować niedrogi dom z bali drewnianych, nie wiem jaką wybrać firmę (Woj. Śląskie). Czy ktoś by mógł mi pomóc lub polecić dobrą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 29.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Lokalizacja chyba nie ma większego znaczenia, bo dzisiaj większość firm, czy też wykonawców buduje w całym kraju. Żeby nie być posądzonym o tzw kryptoreklamę wysyłam namiary na moją ekipę na PW. Efekty możesz zobaczyć i o nich przeczytać w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stingietka 08.10.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Lokalizacja chyba nie ma większego znaczenia, bo dzisiaj większość firm, czy też wykonawców buduje w całym kraju. Żeby nie być posądzonym o tzw kryptoreklamę wysyłam namiary na moją ekipę na PW. Efekty możesz zobaczyć i o nich przeczytać w dzienniku. a czy ja też mogę prosić namiary na PW? rozglądam się za wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 09.10.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Polecam firmę z Tenczyna . Jawor domy . Zbudowali mi piękną chałupę ( można obejrzeć na ich stronie ) . Budują w całej Polsce .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lastosta 18.10.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Zgadzam się - firmy produkujące takie domy czesto od razu je montują. także skup się raczej na dobrym cenowo i jakościowo modelu, a ekipa w kilka dni postawi dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianW 19.10.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Uważaj na osoby, które składają propozycje korzystając z tego forum (bardzo dokładnie sprawdzaj każdą propozycję i firmę...). Wśród uczciwych i solidnych może się trafić ktoś zupełnie inny (zakamuflowany) :-/ Edytowane 19 Października 2015 przez SebastianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts