Małgoś83 26.01.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 hallo:) jestem ciekawa czy jeszcze tu zaglądasz i jak Wasza decyzja? my z mężem również remontujemy dwa stare budynki i za nic w świecie nie zdecydowałabym się na stawianie nowego domu od podstaw. Niektórzy tutaj powinni ugryźć się w język ze swoimi uszczypliwymi komentarzami a cwaniackie teksty to już przesada. kamilb1987b myślę, że zmieścić się w 200 tyś z umeblowaniem będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 27.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 hallo:) jestem ciekawa czy jeszcze tu zaglądasz i jak Wasza decyzja? my z mężem również remontujemy dwa stare budynki i za nic w świecie nie zdecydowałabym się na stawianie nowego domu od podstaw. Niektórzy tutaj powinni ugryźć się w język ze swoimi uszczypliwymi komentarzami a cwaniackie teksty to już przesada. kamilb1987b myślę, że zmieścić się w 200 tyś z umeblowaniem będzie ciężko. Współczuję i życzę powodzenia ,to wszystko z Polskiej biedy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 30.01.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Współczuję i życzę powodzenia ,to wszystko z Polskiej biedy . ależ ja nie uważam, że w jakiś sposób jestem pokrzywdzona a już na pewno nie oczekuję współczucia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts