Przemek Kardyś 25.05.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Jakie nogi??? Gołe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 26.05.2016 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Gołe. jak będzie ciepło to i nogi będą gołe... na boso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek2009 26.05.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Super dom budujesz. Zauważyłem , że część elewacji będzie na stelażu. W jaki sposób uniknąłeś mostków cieplnych przy mocowaniu stelaża? Czy w ogóle się tym nie przejmowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 26.05.2016 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Super dom budujesz. Zauważyłem , że część elewacji będzie na stelażu. W jaki sposób uniknąłeś mostków cieplnych przy mocowaniu stelaża? Czy w ogóle się tym nie przejmowałeś? Przy 30 cm izolacji można było by się nie przejmować, ale nie mnie. Na ścianie zewnętrznej zamocowałem listwy o grubości 5 cm i dopiero do tego będzie kotwa kątowa do mocowania listwy pionowej, potem folia i deski elewacyjne rombo. Pomiędzy folią a ścianą będzie okołom 27 cm styropianu klejony na pianę. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek2009 26.05.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Jednak mostki bądą. Chyba że źle rozumiem. Mógłbyś to narysować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 30.05.2016 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Oto rozwiązanie elewacji: pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 23.01.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Witam kolegę prawie sąsiada zaglądasz tu jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 21.02.2017 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam kolegę prawie sąsiada zaglądasz tu jeszcze ? Witam Prawie sąsiada.... Dawno mnie tu niebyło , trochę zaniedbałem forum. A zmiany a budowie znaczne, ale może trochę później nadrobię wpisy. Pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flatos 22.02.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Świetny dziennik budowy. Jak przy takim oddzieleniu garażu od bryły budynku mieszkalnego rozwiązana będzie kwestia drzwi? Jedna czy dwie pary na przejściu z domu do garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pagu 22.02.2017 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Witam Prawie sąsiada.... Dawno mnie tu niebyło , trochę zaniedbałem forum. A zmiany a budowie znaczne, ale może trochę później nadrobię wpisy. Pozdrawiam Tomasz Fajnie że się odezwałeś świetny dziennik - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdts 04.03.2017 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Świetny dziennik budowy. Jak przy takim oddzieleniu garażu od bryły budynku mieszkalnego rozwiązana będzie kwestia drzwi? Jedna czy dwie pary na przejściu z domu do garażu? Dziękuję, Drzwi są jedne i zamocowane na ścianie w garażu, w kotłownie jest niezły węgarek na wnęce do wejścia garażu. Drzwi są zwykłe stalowe wypełnione pianą i zamocowane w ociepleniu 15 cm styropianu na ścianie garażu. pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts