Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam dzialki w Białołęce

Recommended Posts

Witam Wszystkich Szanownych Forumowiczów,

Może jeszcze raz zajrzycie na tę stronę i pomożecie w poszukiwaniach.

Poszukuje działki na Białołęce w okolicy Juranda lub Ostródzkiej. Może macie jakieś sposoby na skuteczniejsze poszukiwania. Szukam już w tamtej okolicy około 4 miesięcy i nic. Nawet w agencjach nic nie ma. Po prostu bida, a w tamtej okolicy ceny lecą jakby pokłady złota tam odkryli. Może macie jakieś info!?

Pozdrawiam

:lol:

Poszukuje działki na Białołęce w okolicy Juranda lub Ostródzkiej. Może macie jakieś sposoby na skuteczniejsze poszukiwania. Szukam już w tamtej okolicy około 4 miesięcy i nic. Nawet w agencjach nic nie ma. Po prostu bida, a w tamtej okolicy ceny lecą jakby pokłady złota tam odkryli. Może macie jakieś info!?

Pozdrawiam

:lol:

Buduję tam w okolicy i jakoś nic o złocie nie słyszałem, ale może ropa... :lol:

Ile jesteś gotów zapłacić za działkę (wiem, że jak najmniej :lol: ). Znam tam trochę ludzi (w tym geodetę :D ) więc mogę popytać.

Poszukuje działki na Białołęce w okolicy Juranda lub Ostródzkiej.

Pozdrawiam

Buduję tam w okolicy i jakoś nic o złocie nie słyszałem, ale może ropa... :lol:

Ile jesteś gotów zapłacić za działkę (wiem, że jak najmniej :lol: ). Znam tam trochę ludzi (w tym geodetę :D ) więc mogę popytać.

Dzięki za pomoc, ogranicza mnie wymarzony dom http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&cid=11&pid=239 , więc potrzebuję najmniejsze wymiary 22 x 22działki, szukam około 1000 m. Cena jest ważna i dobrze przypuszczasz "jak najmniej", ale znam tamte ceny, a budować chcę się za dwa lata - jeszcze trochę czasu mam.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc!

Dzięki za pomoc, ogranicza mnie wymarzony dom http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&cid=11&pid=239 , więc potrzebuję najmniejsze wymiary 22 x 22działki, szukam około 1000 m. Cena jest ważna i dobrze przypuszczasz "jak najmniej", ale znam tamte ceny, a budować chcę się za dwa lata - jeszcze trochę czasu mam.

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc!

Kawał domu :D

W kwestii działki - popytam. Jak coś się dowiem, dam znać.

:D

Hi czy obiło sie Wam o uszy cos o działakch na Białołęce?

poszukuje czegos o wielkości ~1000m2

Może zostaniemy sąsiadami, wiem że w mojej okolicy są działki do sprzedania okolice ul. Czeremchowej dokładnie przy hotelu "Pod Lasem"

Jak będę na budowie zapisze nr tel i dam Ci znać.

Do Zbych,

Widziałem, że coś się ruszyło w Twoich okolicach, może masz jakieś info na temat działek? :wink:

Pozdrawiam,

Doman

Rozmawiałem dzisiaj z sąsiadem (geodetą).

Są do sprzedania działki po około 1000m2, przy ul. Cieślewskich (po drugiej stronie Kanału Żerańskiego) po około 30 $, ale bez mediów.

Jest też w podobnej cenie działka przy ul. Warzelniczej (starej), ale też bez mediów i mniejsza (około 700 m2).

Jedna posiadaczka ziemska ( :wink: ) podzieliła pole przy ul. Brzeziny i już sprzedała dwie działki, ale zastanawia się, czy jeszcze jednej nie sprzedać. Tylko, że cena już jest bardziej szkodliwa dla zdrowia - około 50 $, ale w zamian główna ulica wyłożona kostką (do ul. Ostródzkiej) i media w głównej drodze (gaz, prąd i woda). No i prawie same nowe domy w okolicy. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać.

Jedna posiadaczka ziemska ( :wink: ) podzieliła pole przy ul. Brzeziny i już sprzedała dwie działki, ale zastanawia się, czy jeszcze jednej nie sprzedać. Tylko, że cena już jest bardziej szkodliwa dla zdrowia - około 50 $, ale w zamian główna ulica wyłożona kostką (do ul. Ostródzkiej) i media w głównej drodze (gaz, prąd i woda). No i prawie same nowe domy w okolicy. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać.

Dzięki za info, i jestem też zainteresowany tą ostatnią propozycją. Tylko że widzę że coraz drożej w Twojej okolicy. Jestem bardziej przygotowany na 40 - 45 USD :cry: , no ale cóż jeżeli możesz to podeślij mi jakieś info :wink: Będę wdzięczny :p. PS Czy to nie tam będzie trasa Mostu północnego?? :o

Dzięki za info, i jestem też zainteresowany tą ostatnią propozycją. Tylko że widzę że coraz drożej w Twojej okolicy. Jestem bardziej przygotowany na 40 - 45 USD :cry: , no ale cóż jeżeli możesz to podeślij mi jakieś info :wink: Będę wdzięczny :p. PS Czy to nie tam będzie trasa Mostu północnego?? :o

Trasa Mostu Północnego będzie w okolicy, ale nie pod oknami :wink: :lol: . Wysłałem do Ciebie prywatną wiadomość.