Krol 04.05.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Hi czy obiło sie Wam o uszy cos o działakch na Białołęce? poszukuje czegos o wielkości ~1000m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 07.05.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Hi czy obiło sie Wam o uszy cos o działakch na Białołęce? poszukuje czegos o wielkości ~1000m2 Nie tylko ty poszukujesz działki w Białołęce. Czy masz już jakiś upatrzony obszar gdzie jej szukasz i czy znasz średnie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 07.05.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Sz, Kol. zlustruj ul. Czeremchową / Białołęka / widziałem ogłoszenia przy jezdni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 10.05.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam Wszystkich Szanownych Forumowiczów, Może jeszcze raz zajrzycie na tę stronę i pomożecie w poszukiwaniach. Poszukuje działki na Białołęce w okolicy Juranda lub Ostródzkiej. Może macie jakieś sposoby na skuteczniejsze poszukiwania. Szukam już w tamtej okolicy około 4 miesięcy i nic. Nawet w agencjach nic nie ma. Po prostu bida, a w tamtej okolicy ceny lecą jakby pokłady złota tam odkryli. Może macie jakieś info!? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.05.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam Wszystkich Szanownych Forumowiczów, Może jeszcze raz zajrzycie na tę stronę i pomożecie w poszukiwaniach. Poszukuje działki na Białołęce w okolicy Juranda lub Ostródzkiej. Może macie jakieś sposoby na skuteczniejsze poszukiwania. Szukam już w tamtej okolicy około 4 miesięcy i nic. Nawet w agencjach nic nie ma. Po prostu bida, a w tamtej okolicy ceny lecą jakby pokłady złota tam odkryli. Może macie jakieś info!? Pozdrawiam Buduję tam w okolicy i jakoś nic o złocie nie słyszałem, ale może ropa... Ile jesteś gotów zapłacić za działkę (wiem, że jak najmniej ). Znam tam trochę ludzi (w tym geodetę ) więc mogę popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 11.05.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Witam Wszystkich Szanownych Forumowiczów, Może jeszcze raz zajrzycie na tę stronę i pomożecie w poszukiwaniach. Poszukuje działki na Białołęce w okolicy Juranda lub Ostródzkiej. Pozdrawiam Buduję tam w okolicy i jakoś nic o złocie nie słyszałem, ale może ropa... Ile jesteś gotów zapłacić za działkę (wiem, że jak najmniej ). Znam tam trochę ludzi (w tym geodetę ) więc mogę popytać. Dzięki za pomoc, ogranicza mnie wymarzony dom http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&cid=11&pid=239 , więc potrzebuję najmniejsze wymiary 22 x 22działki, szukam około 1000 m. Cena jest ważna i dobrze przypuszczasz "jak najmniej", ale znam tamte ceny, a budować chcę się za dwa lata - jeszcze trochę czasu mam. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 11.05.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 _Zbych_ poszukuje cos ok 1000 m2 za max 120pln/m2 ceny niestety znam ale to sie trzeba przyzwyczaic i przelaknac te żabe a potem sie budowac. Jak masz jakies namiary to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 11.05.2004 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 _Doman_d w tym domku to moze i ja sie zakocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 11.05.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 - Krol No to tylko nam działki brakuje!!!. Jak będziesz miał coś większego to daj znać może razem kupimy i podzielimy. A dwa takie same domy, koło siebie!! Ho, Ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 11.05.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Dzięki za pomoc, ogranicza mnie wymarzony dom http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&cid=11&pid=239 , więc potrzebuję najmniejsze wymiary 22 x 22działki, szukam około 1000 m. Cena jest ważna i dobrze przypuszczasz "jak najmniej", ale znam tamte ceny, a budować chcę się za dwa lata - jeszcze trochę czasu mam. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc! Kawał domu W kwestii działki - popytam. Jak coś się dowiem, dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 11.05.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 _Zbych_ poszukuje cos ok 1000 m2 za max 120pln/m2 ceny niestety znam ale to sie trzeba przyzwyczaic i przelaknac te żabe a potem sie budowac. Jak masz jakies namiary to dawaj Hm, w tej cenie to wokół mnie chyba nie realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 17.05.2004 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Zbych, a po ile wokol Ciebie i gdzie to jest wokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pucek 17.05.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Hi czy obiło sie Wam o uszy cos o działakch na Białołęce? poszukuje czegos o wielkości ~1000m2 Może zostaniemy sąsiadami, wiem że w mojej okolicy są działki do sprzedania okolice ul. Czeremchowej dokładnie przy hotelu "Pod Lasem" Jak będę na budowie zapisze nr tel i dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 19.05.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 Do Zbych, Widziałem, że coś się ruszyło w Twoich okolicach, może masz jakieś info na temat działek? Pozdrawiam, Doman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 22.05.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Do Zbych, Widziałem, że coś się ruszyło w Twoich okolicach, może masz jakieś info na temat działek? Pozdrawiam, Doman Rozmawiałem dzisiaj z sąsiadem (geodetą). Są do sprzedania działki po około 1000m2, przy ul. Cieślewskich (po drugiej stronie Kanału Żerańskiego) po około 30 $, ale bez mediów. Jest też w podobnej cenie działka przy ul. Warzelniczej (starej), ale też bez mediów i mniejsza (około 700 m2). Jedna posiadaczka ziemska ( ) podzieliła pole przy ul. Brzeziny i już sprzedała dwie działki, ale zastanawia się, czy jeszcze jednej nie sprzedać. Tylko, że cena już jest bardziej szkodliwa dla zdrowia - około 50 $, ale w zamian główna ulica wyłożona kostką (do ul. Ostródzkiej) i media w głównej drodze (gaz, prąd i woda). No i prawie same nowe domy w okolicy. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 23.05.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Jedna posiadaczka ziemska ( ) podzieliła pole przy ul. Brzeziny i już sprzedała dwie działki, ale zastanawia się, czy jeszcze jednej nie sprzedać. Tylko, że cena już jest bardziej szkodliwa dla zdrowia - około 50 $, ale w zamian główna ulica wyłożona kostką (do ul. Ostródzkiej) i media w głównej drodze (gaz, prąd i woda). No i prawie same nowe domy w okolicy. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać. Dzięki za info, i jestem też zainteresowany tą ostatnią propozycją. Tylko że widzę że coraz drożej w Twojej okolicy. Jestem bardziej przygotowany na 40 - 45 USD , no ale cóż jeżeli możesz to podeślij mi jakieś info Będę wdzięczny . PS Czy to nie tam będzie trasa Mostu północnego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.05.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Jedna posiadaczka ziemska ( ) podzieliła pole przy ul. Brzeziny i już sprzedała dwie działki, ale zastanawia się, czy jeszcze jednej nie sprzedać. Tylko, że cena już jest bardziej szkodliwa dla zdrowia - około 50 $, ale w zamian główna ulica wyłożona kostką (do ul. Ostródzkiej) i media w głównej drodze (gaz, prąd i woda). No i prawie same nowe domy w okolicy. Jak będziesz zainteresowany, to daj znać. Dzięki za info, i jestem też zainteresowany tą ostatnią propozycją. Tylko że widzę że coraz drożej w Twojej okolicy. Jestem bardziej przygotowany na 40 - 45 USD , no ale cóż jeżeli możesz to podeślij mi jakieś info Będę wdzięczny . PS Czy to nie tam będzie trasa Mostu północnego?? Trasa Mostu Północnego będzie w okolicy, ale nie pod oknami . Wysłałem do Ciebie prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doman_D 23.05.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Trasa Mostu Północnego będzie w okolicy, ale nie pod oknami . Wysłałem do Ciebie prywatną wiadomość. do Zbych Dzieki za wiadomość, spójrz do swojej skrzynki.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krol 23.05.2004 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Zbych mozesz podac blizsze namiary na ta okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.05.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Zbych mozesz podac blizsze namiary na ta okolice Moje okolice, to rejon ul. Białołęckiej i ul. Ostródzkiej. Dokładnego adresu nie podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts