adam.kubik 29.07.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam. Sprzedam oryginalny projekt domu - Aleksandra Modern B pracowni Horyzont (garaż po lewej stronie patrząc od frontu)Projekt zakupiłem rok temu z myślą budowy, jednak życie zmusiło mnie do rezygnacji z przedsięwzięcia. Projekt jest oryginalny - 4 egzemplarze - na każdym egzemplarzu naniesiony hologram pracowni Horyzont.Projekt wygląda jak nowy. Cena projektu w Horyzoncie to 3390zł brutto. Moja cena sprzedaży to: 2500zł brutto (do lekkiej negocjacji).Gratis dorzucam tablicę (żółta) budowlaną na ogrodzenie. Istnieje możliwość zamiany sprzedawanego projektu Aleksandra Modern B na dowolny inny projekt (w podobnej cenie, tj. 3390) zupełnie za darmo w pracowni Horyzont. Zainteresowanych proszę o kontakt. Cena innego projektu również ok. 2500PLN W przypadku pytań proszę o kontakt telefoniczny pod numerem: 603-285-768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts