Edyta Ż 29.07.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Mam prośbę do posiadaczy zwierzaczków. Pamiętajcie,że tak jak Wam-gorąco jest też naszym futrzakom. Muszą tak jak my miec dostęp do świeżej wody. Wymieńmy im ją parę razy dziennie na świeżą. Polejmy ich wodą po grzbieciskach. Moje psiska mimo,że mają na zewnątrz budy-pchają się do domu bo tam jest chłodniej. Bądźmy ludżmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 31.07.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Mój nawet nie chce wychodzić na zewnątrz. Cały dzień śpi w domu, dopiero wieczorem wstępuje w niego jakieś życie i na 2 godziny heja na spacer, a potem jeszcze godzinę siedzi sobie w ogródku i się tarza w trawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 05.08.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Tylko pozazdrościc Twojemu psiakowi zyzolek. Dziś usłyszałam w radio jak cierpią psy w azylu.Strasznie mi żal tych zwierzaczków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 04.09.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Tylko pozazdrościc Twojemu psiakowi zyzolek. Dziś usłyszałam w radio jak cierpią psy w azylu. Strasznie mi żal tych zwierzaczków! Niestety sytuacja w schroniskach nie jest dobra. Latem kiepsko, a zimą jeszcze gorzej. Przykro na to patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts