Janek1975 29.07.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć, w przyszłym tygodniu będę ocieplać domek jednorodzinny, coś ala dworek i związku z tym mam problem bo nie mam pojęcia na jakim etapie powinienem przyklejać bonie, listwy przyokienne i gzymsy pod parapetowe. Może powinienem przyklejać tą sztukaterie do budynku zaciągniętego klejem, a może później kiedy budynek będzie posiadał kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr5 19.09.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Najlepiej przykleić sztukaterię na budynek zaciągnięty klejem, ale przed położeniem koloru (struktury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 24.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 u mnie wykonawcy przyklejali listwy przyokienne na klej tytan do styropianu, na to narożniki połączone z ociepleniem zatopione w kleju do siatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam558 16.01.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 witammoim zdaniem powinieneś wynająć solidną firmę, która się tym zajmie. Bo jak nie masz o tym pojęcia to możesz wciągnąć się w dodatkowe koszty. U mnie byli oni gzymsy-elewacyjne.pl i jestem z ich pracy bardzo zadowolony:) Także polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts