coffii 04.05.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Witam wszystkich. Piszę pierwszy raz, przed chwilą się zalogowałam.29 kwietnia 2004 kupoliśmy z mężem 1226 m2 działkę w Mórowańcu gm.Białe Błota pod Bydgoszczą.W przyszłym roku na wiosnę zamierzamy zacząć budowę, ale już teraz zbieram wszelkie info porzebne przy budowie.Nie mam jeszcze projektu. Zastanawiam się nad Domem w Daliach z Archonu. Jeśli ktoś ma dla mnie jakie kolwiek informacje związane z budową, będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 04.05.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 coffii - zlituj się i zmień "ó" na "u" w nazwie swojej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek103 26.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Cześć zamierzam budować dom w tej samym czasie co ty tylko w Łochowie zastanowiam sie nad projektem c10 z Muratora może ktoś w okolicach Bydgoszczy buduje taki dom chętnie bym zobaczył jak wygląda pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts