cziczu 30.07.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 chciałabym zamówić rolety wewnętrzne na wykusz 306/265, materiałowe, czy dostanę gdzieś roletę tej wielkości w jednej całości?. Z tego co udało mi się zorientować to muszę mieć zszywane bo nie ma takich wymiarów. Czy spotkał się ktoś z tak dużym wymiarem rolety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 05.08.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Nie ma szans na jeden kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 14.09.2013 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Nie wiem na ile cziczu jest zdeterminowany na tą wielką roletę ale ja bym też polecał jak Pluto13 trzy osobne rolety montowane na skrzydłach. Mam taką samą sytuację. Wykusz, 3 okna, żaluzje na każdym skrzydle i jeden łamany karnisz na firanki. Mam od nie dawna ale się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts