calk 04.05.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Gdzie można szukać telefonów Kierownika Budowy ?Mieszkam w woj. śląskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarck 16.06.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Gdzie można szukać telefonów Kierownika Budowy ? Mieszkam w woj. śląskim Spróbuj http://www.domywstylu.pl/wsp_projekty.asp?woj=11 [/url] większość firm współpracujących z biurem projektowym posiada pełny zakres usług. yarck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 16.06.2004 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Witaj ! Dziękuje za informacje . Spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 16.06.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 większość firm współpracujących z biurem projektowym posiada pełny zakres usług. yarck To najwiekszy blad zatrudniac kierownika budowy z firmy realizujacej budowe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 15.07.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Możesz - albo z polecenia z forum w klubie budujących w swoim regionie,- albo z polecenia znanych osób, które już korzystały z usług tej osoby.Nie proponowałbym z polecenia przyszłego wykonawcy i dość ryzykowne z ogłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budwa 10.08.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Baaaaardzo daleko od inspektora nadzoru.!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia23 20.07.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Niestety mało jest dobrych kierowników. Mi zalezalo zeby ktos faktycznie byl na budowie bo ja na budownictwie sie nic nie znam. Najlepiej jest popytac znajomych kto działa w okolicy. Chyba nie ma zadnego 'rejestru' kierownikow. Ja korzystalam z kierownika z polecenia, był z Bielska Białej nie wiem czy gdzies sie reklamuje. Nazwisko pamietam, bo latwo bylo: Wojtyła, tak jak papież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lato w pelni 09.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 polecam www.kierownikbudowy.plpozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts