hmepg 30.07.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Szukam sprawdzonej ekipy do ocieplenie budynku w okolicach Wrocławia.Powierzchnia ocieplenia ok. 230m2Styropian grubości 25cmTermin: okolice września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsurm 31.07.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dobrą ekipę trudno będzie Ci tak szybko znależć. Jak są dobrzy to mają umówioną robotę na kilka miesięcy do przodu. Ja na swoją czekałem 6 miesięcy.Teraz ponoć umawiają się na drugą połowę przyszłego sezonu (wiem bo chciałem, żeby mi zrobili garaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hmepg 31.07.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Zdaję sobie z tego sprawę, no ale ktoś ocieplić musi Może jednak znajdą się chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyR 27.08.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zdaję sobie z tego sprawę, no ale ktoś ocieplić musi Może jednak znajdą się chętni. Ja też szukam ekipy do ocieplenia domku, okolice Wrocławia - gm. Kobierzyce. Prace pocz. października 2013 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
End_riu 01.09.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Jakbyś był z kolic Kielc, to byśmy Ci mogli wykonać to ocieplenie. A ponoć takie bezrobocie w kraju, a tu nie ma kto robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts