dziela 31.07.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam serdecznie wszytskich forumowiczów.Pokrótce wyjasnie jaki mam problem.W moim salonie chce zastosować do dogrzania pomieszczenia koze wolnostojącą.W narożniku salonu wystawiłem komin z cegły połaczony z jedna sciana do ktorego chce podłączyc koze.Dodatkowo mam poprowadzona instalacje do innych pomieszczen na ciepłe powietrze z kozy.I tu pojawia sie problem . Chciałbym zrobic cos w rodzaju okapu połączonego ze sciana nad kozą (moze z blachy miedzianej połaczaonej z litą cegłą ) do wyłapania ciepłego powietrza kiedy napalimy w kozie. Chciałbym ta koze lekko zabudować.Posiada ktos moze jakies rozwiazanie , zdjecia itd.Za pomoc z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 31.07.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 to tak na szybko, może co pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigo 01.08.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Droższe ale warte przemyślenia bo odzyskuje ciepło spalin i akumuluje kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANIEL SIS 01.08.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 iron dog i cebud prawie że:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts