sherif 31.07.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam ! Stosował ktoś może ekowinyl do izolacji poziomych ? Moi wykonawcy polecili mi ten materiał, z racji, że izolacja ław nie była tak istotna a cena atrakcyjna to zgodziłem się , obecnie zbliżam sie to izolacji fundamentów i trochę się waham czy nie lepiej klasycznie termozgrzewalną papą czy tym winylem ? Warunki mam,że raczej jest sucho, bo jest przepuszczalny piasek, dom niepodpiwniczony, izolacja ścian fun. z bloczków + słupy żelbetowe. Czy przy tym winylu są jakieś pułapki czy łatwe do zrobienia błędy, które wolałbym wychwycić ? Czy wie ktoś kto to produkuje - chce poszukać karty tech, zaleceń ? Niestety nie znalazłem juz opakowania a faktura mówi tylko Ekowinyl 0,4 30mb Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/181558-ekowinyl/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts