regees 31.07.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 WitamPytanie jak w tytule, jakie polecacie okna trzyszybowe w Łodzi? Zastanawiam się nad MS okna MSline a Budvarem, a może coś innego? Okna do bloku z płyty, ale pokój zimny szczytowy, więc chcę jakieś trwałe i ciepłe okna i ciche, więc wybór padł na trzyszybowe.Czytam forum, ale mam już mętlik w głowie.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.08.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 W samej Łodzi masz kilku producentów okien, np. KMM OKNO, IZOPLAST i inni. Wujek google zapoda namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
regees 01.08.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Z budvaru rezygnuje, bo kolega mi odradził.Ale doszedł mi Vetrex V70 Optimal BlackI tak co lepsze:1. Okna MS MSLine2 Stoplast Vetrex V70 Optimal Blacklub coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 01.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam! Już kiedyś na forum wspominałem o łódzkiej firmie Sara fabryka, którą osobiście mogę Ci polecić. Jestem zadowolony z okien a mam je już pare lat. Montaż wykonany bez problemów,a okna same w sobie są ok, otwierają się i zamykają bez zarzutów, klamki też łatwo pracują. Jedyny minus to czas realizacji zamówienia, długo się czeka na pomiary i sam montaż okien. Tym byłem zawiedziony. Wymiane miałem na przełomie kwietnia i maja, być może wstrzeliłem się w sezon, nie wiem. Generalnie firmę oceniam na duży plus!Marek H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts