karol94 31.07.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Pomalowałem farbą olejną ok. 30m2 ogrodzenia, po jego wcześniejszym oczyszczeniu ze rdzy i innych zanieczyszczeń szczotką drucianą i wodą pod ciśnieniem. Ogrodzenie składa się z prostych elementów o płaskiej powierzchni. Jaką kwotę mogę wyciągnąć od klienta?* P.S. Dodam, że ogrodzenie składa się ze 167 słupków o podstawie 2x2 cm i wysokości 140 cm oraz 10 wieżyczek o podstawie 8x8 i wysokości 170 cm (w tym jest brama przesuwna i furtka).* Bardzo proszę o szybką odpowiedź.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 13.08.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Najpierw robotę wykonałeś a teraz negocjujesz cenę ? Napisz wprost - szukam wykonawcy i ile za to mogę zapłacić. Rozumiem, że koszta farby, narzędzi po stronie Inwestora ? Wykonawca wynajęty dla robocizny ? Jeśli tak to 5,00 PLN/1 godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts