rraphal88 31.07.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam, szukam od kilku godzin i w sumie odpowiedzi znaleźć nie mogę więc zapytamChciałbym wykonać sucha podłogę (styropian + osb) na stropie betonowym starego typu i nie wiem czy dobrze myślę... planuję wyrównać nierówności na (trzymającym poziom) stropie drobnoziarnistym piaskiem, na to położyć 3cm styropianu podłogowego i na to płyta osb (najprawdopodobniej w 2 warstwach po 15mm na mijankę). Pomieszczenia od dołu ogrzewane, wyżej jeszcze ogrzewane poddasze. Całość około 70m kw. Zależy mi najbardziej na wytłumieniu dźwięków powietrznych dobiegających z dołu, i tu pytanie czy dobrze myślę i to wystarczy i czy można na to przyklejać ceramikę? Jeśli tak to z pytań technicznych jak i czym mocować płyty drewnopochodne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts