danielszymaniak 01.08.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam, planowałem (i ciągle planuje) zbudować dom z cegły (bo mi się estetycznie podoba, to główny atut), jednak współpracujący architekt natarczywie namawia mnie na technologię prefabrykowanych bloków keramzytowych. Przyznam że nigdy wcześniej o tym nie słyszałem, strona producent wygląda kusząco, ale to akurat nic dziwnego. Czy ktokolwiek z forumowiczów miał styczność z tą technologią ? Piszę nie tylko tu, gdyż każda opinia jest dla mnie ważna! Pozdrawiam, Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.08.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie rozumiem... Chcesz wybudować z cegły ze względów estetycznych, bo Ci się podoba czyli nie będziesz tynkował ?Prefabrykacja z keramzytu poza szybkością wykonania nie ma jakiś istotnych zalet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 01.08.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Końbet, stańcie do apelu !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts